Συναγωνιστή
η Roxy είναι τρελό σαμάρι. Θα χασεις τα λεφτά σου αμα την προτιμήσεις. Ασε που σε σπρώχνει να μην της τον βάλεις ολο (γιατί μπορεί να ενοχλείται)
Έχει κλειδώσει η επιλογή μου συναγωνιστή...Πάω Ιζαμπέλα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (10 μέλη και 99 επισκέπτες)
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Για τον καινουριο γκομενο στην Κηφισσια μαλλων.
Έτσι, έτσι…
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Tα zuzanoκοριτσα ψιλοπατωσανε αυτη την βδομαδα.
Εμμμ ας προσεχαν ειδικα η Ελενιτσα
το ειχε παραχεσει η μικρη... απαραδεκτο service
ούτε η ίδια ξέρει για ποιον δουλεύει πλέον
εχετε 30' να τροποποιησετε τα μνμ σΈτσι, έτσι…
αλλιως θα πω του μοντ να σας μπανιαρει
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Tα zuzanoκοριτσα ψιλοπατωσανε αυτη την βδομαδα.
Εμμμ ας προσεχαν ειδικα η Ελενιτσα , τωρα για την αλλη που κανει και διαφημιση στον εαυτο της ας μην μιλησω καλυτερα μιας και την ειδα και απο κοντα Χριστε μου.
Κουραγιο Φιδακλα !!!
Είναι ψυλλιασμένος και γερή κράση, θα αντέξει…
να ρωτησουμε ενα μεντιουμ?Ενας φιλος εχει κλεισει το βραδυ με Lolita.Tι λετε θα περασει καλα?
Βρε παλληκαρια - συναγωνιστες, επειδη ανεβαινω απο Κρητη την Κυριακη για να σπαταλησω 1-2 χιλιαρικα, τι μου προτεινετε ωστε να μην τα κλαιω???? Εχω προτιμηση στη σουφρα και στο PSE, αλλα δε με χαλαει και το GFE αν καποια ειναι πολυ γλυκια και της ταιριαζει. Θα μεινω μεχρι και την Τριτη. Σκεφτομαι τη Violet, την Tia Carrera και οποια αλλη μου προτεινετε. Σας παρακαλω μονο οσοι εχετε προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτερων......
γιατι δεν κλεινεις και τις δυο απο 6ωρα να σ μεινουν και λεφτα για εστιατοριοΒρε παλληκαρια - συναγωνιστες, επειδη ανεβαινω απο Κρητη την Κυριακη για να σπαταλησω 1-2 χιλιαρικα, τι μου προτεινετε ωστε να μην τα κλαιω???? Εχω προτιμηση στη σουφρα και στο PSE, αλλα δε με χαλαει και το GFE αν καποια ειναι πολυ γλυκια και της ταιριαζει. Θα μεινω μεχρι και την Τριτη. Σκεφτομαι τη Violet, την Tia Carrera και οποια αλλη μου προτεινετε. Σας παρακαλω μονο οσοι εχετε προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτερων......
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
άλλοι τις πληρώνουν και άλλοι πληρώνονται
γιατι δεν κλεινεις και τις δυο απο 6ωρα να σ μεινουν και λεφτα για εστιατοριο
Kαλη σκεψη, αλλα δε μου λες αν αξιζουν
τι αμαξι εχεις??Kαλη σκεψη, αλλα δε μου λες αν αξιζουν
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Βρε παλληκαρια - συναγωνιστες, επειδη ανεβαινω απο Κρητη την Κυριακη για να σπαταλησω 1-2 χιλιαρικα, τι μου προτεινετε ωστε να μην τα κλαιω???? Εχω προτιμηση στη σουφρα και στο PSE, αλλα δε με χαλαει και το GFE αν καποια ειναι πολυ γλυκια και της ταιριαζει. Θα μεινω μεχρι και την Τριτη. Σκεφτομαι τη Violet, την Tia Carrera και οποια αλλη μου προτεινετε. Σας παρακαλω μονο οσοι εχετε προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτερων......
προτείνω να μην τα χαλάσεις όλα και να ρίξεις 10 μυθικούς πούτσους σε CGs και να γράψεις στα αρχίδια σου τις καβαλημένες που κάνουν βόλτα στην πόλη μας
του πούστη, τουλάχιστον τα μισά από τα 10 CGs θα αξίζουν, ειδικά εάν το ψάξεις λίγο (έχει πολλά ανάλογα threads)
για carrera δεν ξέρω να σου πω, violeta είναι απαράδεκτο dog προς αποφυγήν (του δρόμου που λέμε)
εάν είσαι τυπικός κρητίκαρος, δοκίμασε lolita, βγάλε τον τσαμπουκά που σας διακρίνει και θα περάσεις καλά
απέφυγε φορτηγατζήδες και γιαλατζί ανεξάρτητες αλλά και πρακτορεία που χρεώνουν περισσότερο από την βασίλλισα ελισάβετ και δεν προσφέρουν καν δωμάτιο στην τιμή
α...εάν είσαι ριψοκίνδυνος, με αυτά τα λεφτά, ίσως με ένα τσίμπημα παραπάνω (άλλωστε άνετα τα έχεις από ότι φαίνεται), φέρνεις δύο μανούλια πριβέ και για πάρτη σου μόνο για 2 μερούλες και είσαι ο πασάς της πόλης για 48 ώρες
καλύτερα από το να στα φάνε ψευτονταβάδες για την πρέζα τους
κάτι τελευταίο...προσoχή στα PM που θα λάβεις, δεν φωνάζουν και πολλοί εν μέσω κρίσης ότι θέλουν να φάνε 1-2 χιλιάρικα έτσι χαλαρά, το έπιασες το υπονοούμενο
εάν είσαι τυπικός κρητίκαρος, δοκίμασε lolita, βγάλε τον τσαμπουκά που σας διακρίνει και θα περάσεις καλά
με καλυψες απολυτα
προτείνω να μην τα χαλάσεις όλα και να ρίξεις 10 μυθικούς πούτσους σε CGs και να γράψεις στα αρχίδια σου τις καβαλημένες που κάνουν βόλτα στην πόλη μας
του πούστη, τουλάχιστον τα μισά από τα 10 CGs θα αξίζουν, ειδικά εάν το ψάξεις λίγο (έχει πολλά ανάλογα threads)
για carrera δεν ξέρω να σου πω, violeta είναι απαράδεκτο dog προς αποφυγήν (του δρόμου που λέμε)
απέφυγε φορτηγατζήδες και γιαλατζί ανεξάρτητες αλλά και πρακτορεία που χρεώνουν περισσότερο από την βασίλλισα ελισάβετ και δεν προσφέρουν καν δωμάτιο στην τιμή
α...εάν είσαι ριψοκίνδυνος, με αυτά τα λεφτά, ίσως με ένα τσίμπημα παραπάνω (άλλωστε άνετα τα έχεις από ότι φαίνεται), φέρνεις δύο μανούλια πριβέ και για πάρτη σου μόνο για 2 μερούλες και είσαι ο πασάς της πόλης για 48 ώρες
καλύτερα από το να στα φάνε ψευτονταβάδες για την πρέζα τους
κάτι τελευταίο...προσoχή στα PM που θα λάβεις, δεν φωνάζουν και πολλοί εν μέσω κρίσης ότι θέλουν να φάνε 1-2 χιλιάρικα έτσι χαλαρά, το έπιασες το υπονοούμενο
Kαποιο link γι αυτη τη lolita που λες ;;;;
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Η Lolita θα είναι Θεσσαλονίκη, πέτυχες και μέρες που δεν υπάρχει τίποτα καλό, η violeta είναι αντιπαθητική γκόμενα αλλά αν «κολλήσεις» μαζί της γαμιέται καλά.
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Ο φιλος μου που δεν ειναι κρητικαρος να μην την δοκιμασει λοιπον?
Αν δεν έχει κλείσει μόνο μια ώρα, δεν γουστάρει τις τυπικά ευγενικές γκόμενες,
και βρει το «κουμπί» της θα περάσει τέλεια…
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σουπερ...Αυτη η Angelika Black, τι λεει;;
Παρόμοια θέματα