εχεις δικιο ρε φιλε,απλα μια κριτικη δεν θα με χαλαγε,απλα να πηγαινα προετοιμασμενος και να ειχα ετσι μια αποψη για τη γκομενα.και ο κολλητος που που ειναι και εκεινος ενεργος reviewer του site προβληματιζεται απο το γεγονος πως ειναι το πρωτο της ct εδω,επομενως ειναι σαν να βαδιζουμε στα τυφλα.παντως οπως ειπα και πιο πανω,για τα δικα μου κριτηρια η γκομενα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη,αν ειναι και σωστη στις υπηρεσιες και ευδιαθετη...
Έχω ξαναπεί εδώ μέσα τη γνώμη μου για τις κριτικές: Δεν μπορείς να αποφασίζεις με γνώμονα την άποψη των άλλων.
Υπάρχουν γκόμενες που σε άλλους αρέσουν από εμφάνιση και σε άλλους δεν κάνουν ούτε καν κλικ για να ρωτήσουν έστω (αν δεν κάνω λάθος μόνο εσύ ρώτησες για τη...σκουάντρα ατζούρα). Αυτό όμως δε λέει τίποτα.
Ούτε το φουλ ή άδειο πρόγραμμα μιας γκόμενας μπορεί να είναι σωστή ένδειξη ιδίως όταν αυτή είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Στις μέρες που ζούμε όλο και περισσότεροι προτιμούν τα σίγουρα άλογα.
Επίσης δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κριτικές γιατί αυτό που για τα δικά μου γούστα και εμπειρίες είναι gfe για εσένα μπορεί να είναι pro. Άβυσσος η ψυχή του σιτυτουρά που λέει και ένα παλιό ρητό.
Όλα αυτά τα λέω χωρίς να μπλέκω το μυαλό μου με ερωτήσεις του τύπου ποια είναι μούφα κριτική, ποια καλοπροαίρετη και ποιοι βγάζουν λεφτά ή όχι.
Οι κριτικές (ξαναλέω κατά τη γνώμη μου) είναι μόνο για κάποιες ενδείξεις όχι για να αποφασίζεις με βάση αυτές. Αν σου έλεγαν π.χ. ότι η Ατζούρα είναι άλλη από αυτή στις φωτό είναι μια καλή ένδειξη να μην πας.
Αφού όμως κανείς δεν λέει ξεκάθαρα κάτι γι αυτήν τότε πήγαινε αφού κατέληξες σε αυτήν και πες και τη γνώμη σου στους υπόλοιπους. Στο κάτω κάτω δε σε υποχρεώνει κανείς να μείνεις αν δε σου αρέσει. Και αν πάλι σου αρέσει εμφανισιακά υπάρχει πιθανότητα να μην περάσεις καλά γιατί μπορεί να είναι παγόβουνο, κομοδίνο κλπ. Εκεί θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου και μην ανησυχείς δε θα είσαι ο μόνος... ;)