Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Λοιπον μαγκες μου μετα απο σκεψη και επειδη το site εγινε κατι 'αλλο' απο αυτο που ηταν στο παρελθον σας χαιρετω και εγω.Καλη διασκεδαση σε ολους και ευχαριστω αυτους που βοηθησαν στο παρελθον Baby Tipos και rebetis.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ellen Saint πήρε κανείς τελικά;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακομα κανενας δεν πηγε στην χοντρουλα την νοσοκομα .

Mr B

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή το θέμα πήγε μακριά και δε μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, θα δώσω εγώ ένα τέλος μωράκι και δε θα απαντήσω. Όχι επειδή δεν έχω τι να πώ, επειδή δε θέλω και δεν είναι σωστό να το συνεχίσουμε.

Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, πέρα από το περαστικό - ταξιδευτικό του πράγματος, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε cg και ct κοπέλες;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Επειδή το θέμα πήγε μακριά και δε μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, θα δώσω εγώ ένα τέλος μωράκι και δε θα απαντήσω. Όχι επειδή δεν έχω τι να πώ, επειδή δε θέλω και δεν είναι σωστό να το συνεχίσουμε.

Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, πέρα από το περαστικό - ταξιδευτικό του πράγματος, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε cg και ct κοπέλες;

Τα cg από γραφεία ct θα στα πουλήσουν αντί για φύκια ως μεταξωτές κορδελίτσες. Συνήθως locals που ψάχνουν κανα κορόϊδο να τα σκάσει υπερτιμημένα.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες μου μετα απο σκεψη και επειδη το site εγινε κατι 'αλλο' απο αυτο που ηταν στο παρελθον σας χαιρετω και εγω.Καλη διασκεδαση σε ολους και ευχαριστω αυτους που βοηθησαν στο παρελθον Baby Tipos και rebetis.

Αμαν ρε Klain και εσυ?????
τι σκεψη ρε φιλε? εδω ειμαστε να ενημερωνομαστε και να κανουμε και το χαβαλε μας ενιοτε! Γιατι τα βλεπετε τοσο τραγικα τα πραγματα ολοι και την κανετε με ελαφρα πηδηματακια?
Τι σε εβαλε σε σκεψεις δηλαδη?
τι αλλαξε στο σαιτ?
Ποιος σε εθιξε ή σε πειραξε?
Αξιζει τον κοπο να προβληματιζεστε και να μπαινετε σε σκεψεις και να αποχωρειτε?
Ημαρτον ρε παιδια πια!
Για γαμησια μιλαμε!
δεν ειμαστε τηλεοπτικο πανελ να αποχωρουμε ενας ενας
ειδικα με σενα klain στεναχωριεμαι γιατι εισαι πολυ σωστος.
Παντα ησουν κυριος
ενημερωνες παντα
και ειχες και πολυ χιουμορ
Κριμα
Ελπιζω να αναθεωρησεις
Μακαρι και οι υπολοιποι

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
=>FANTOM12...Spot on η κριτική για Lolita!

Σωστος. Η κοπελα δεν ειναι για αγαπουληδες, ουτε για "ισχυρους παιχτες" οπως ελεγε ο τσοπανος. Μην περιμενετε αισθημα. Ειναι 28 με γενεθλια τον Νοεμβριο. Οταν πατε στην Λολιτα πατε για ενα βαρβατο μαμισι χωρις γαρνιτουρα και ο Fantom τα εξηγησε λεπτομερως στην κριτικη του. Ισως η πιο αντικοιμενικη κριτικη για το μωρο που εχω διαβασει.

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες,ειμαι νεος στο σαιτ αν και το παρακολουθω πολυ καιρο τωρα.ειναι απλα το ευαγγελιο μας.την πεμπτη εχω κλεισει αζουρα.ποιος προλαβε?οποιος δοκιμασε πρωτος αυτο το απιστευτο μωρο να στειλει γρηγορα εντυπωσεις για να ξερουμε!ευχαριστω πολυ,keep walking!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Γεια σας παλικάρια.

Όπως υποσχέθηκα, πρακολουθώ τα δρώμενα στο site.
Λυπάμαι που δημιουργήθηκε θέμα, ο σκοπός του γραφείου είναι να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά.

Σε καμία πρίπτωση δε θέλησα ποτέ να θίξω κανέναν με προσφορές κλπ ούτε υπονόησα ότι οι υπηρεσίες της Amanda δεν είναι εξαιρετικές, γιατί όσοι δοκιμασαν ξέρουν ότι είναι. Απλά δέχτηκα ότι μπορεί η κοπέλα να ήταν λίγο κουρασμένη λόγω φορτωμένου προγράμματος και να μην απέδωσε όπως συνήθως, πράγμα που συμβαίνει σε όλες και θέλησα να επανορθώσω, με τον τρόπο που θεώρησα σωστό. Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιον. Άλλωστε όπως είπε και κάποιος, οι κοπέλες δεν είναι ρομπότ.

Όσον αφορά το άλλο θέμα, οι κοπέλες μας είναι ct και όχι cg. Φέρνουμε νέες κοπέλες, με όρεξη για δουλειά και θα παραμένουν για όσο έχουν ζήτηση. Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας () για τις νεες αφίξεις (έχουμε και μία καινούρια από σήμερα).

Παρακαλώ τους διαχειριστές να επαναφέρουν τα μηνύματα σε αυτό το thread, διότι εδώ ανήκει το γραφείο και όχι στα cg. Ελπίζω ο "Ράμπο" να δείξει τον ίδιο ζήλο στην επαναφορά που έδειξε και στην απομάκρυνση. Το ότι οι τιμές μας είναι στα 200€ δε σημαίνει υπερτιμημένα cg, σημαίνει ανταγωνιστικές τιμές ct.

Ο ανταγωνισμός στο χώρο είναι μεγάλος, οι απαιτήσεις υψηλές και η διάθεση του γραφείου μας είναι να σας ευχαριστήσει σε όλα τα επίπεδα.

Φιλε με τους καλους τροπους και τα ευχολογια δεν κανεις κατι. Αν θελεις κατι ουσιαστικο γιατι δεν ανεβαζεις τισ σωστες φωτο απο τις κοπελες και παιζεις τοσο με το photoshop, ε???
Ειναι σαν να εχεις μπαρ, να προσπαθησεις να διαφημισεις τα κοκτεηλ σου και τα ποτα σου να ειναι μπομπες!!!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Αμαν ρε Klain και εσυ?????
τι σκεψη ρε φιλε? εδω ειμαστε να ενημερωνομαστε και να κανουμε και το χαβαλε μας ενιοτε! Γιατι τα βλεπετε τοσο τραγικα τα πραγματα ολοι και την κανετε με ελαφρα πηδηματακια?
Τι σε εβαλε σε σκεψεις δηλαδη?
τι αλλαξε στο σαιτ?
Ποιος σε εθιξε ή σε πειραξε?
Αξιζει τον κοπο να προβληματιζεστε και να μπαινετε σε σκεψεις και να αποχωρειτε?
Ημαρτον ρε παιδια πια!
Για γαμησια μιλαμε!
δεν ειμαστε τηλεοπτικο πανελ να αποχωρουμε ενας ενας
ειδικα με σενα klain στεναχωριεμαι γιατι εισαι πολυ σωστος.
Παντα ησουν κυριος
ενημερωνες παντα
και ειχες και πολυ χιουμορ
Κριμα
Ελπιζω να αναθεωρησεις
Μακαρι και οι υπολοιποι

Αν και παρακολουθώ το site συχνά σπάνια γράφω...ήθελα όμως να εκφράσω την απορία μου: όλες αυτές οι αποχωρήσεις τι στόχο έχουν? οι απίθανες κατηγορίες από άλλο site για κάποιους ευσταθούν? επικρατεί μια μυστικοπάθεια που σίγουρα εμάς τους απλούς χρήστες μας βάζει σε σκέψεις για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα τελικα. Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε η γνώμη των εμπειρότερων εδω μέσα..δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος.

Για μένα το bourdela είναι ενας τόπος που περνάω λίγα λεπτά ευχάριστα και πιστέυω για όλους. Δεν θέλω να αισθάνομαι καχυποψία, πονηριά απεναντι στο τι διαβάζω εδώ.

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Αν και παρακολουθώ το site συχνά σπάνια γράφω...ήθελα όμως να εκφράσω την απορία μου: όλες αυτές οι αποχωρήσεις τι στόχο έχουν? οι απίθανες κατηγορίες από άλλο site για κάποιους ευσταθούν? επικρατεί μια μυστικοπάθεια που σίγουρα εμάς τους απλούς χρήστες μας βάζει σε σκέψεις για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα τελικα. Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε η γνώμη των εμπειρότερων εδω μέσα..δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος.

Για μένα το bourdela είναι ενας τόπος που περνάω λίγα λεπτά ευχάριστα και πιστέυω για όλους. Δεν θέλω να αισθάνομαι καχυποψία, πονηριά απεναντι στο τι διαβάζω εδώ.
Συμφωνω απόλυτα με Salonica M Ειμαστε εδω για το feedback και για να περάσουμε καλά με τις περιγραφές και εμπειρίες των συναγωνιστών.... Σε ποιος site  αναφέρεσαι σχετικά με "απίθανες κατηγορίες"??
Κάποιοι εδω μέσα παίρνουν το ζήτημα city tours πολύ σοβαρά... μήπως ζείτε από αυτό??

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ζητουνται επιεγοντως πληροφοριες για αζουρα.εχει κανεις να καταθεσει καμμια εμπειρια?τι λεει η γκομενα απο κοντα?επιπεδο συνεννοησης?service?συμπεριφορα και συμμετοχη?

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Συμφωνω απόλυτα με Salonica M Ειμαστε εδω για το feedback και για να περάσουμε καλά με τις περιγραφές και εμπειρίες των συναγωνιστών.... Σε ποιος site  αναφέρεσαι σχετικά με "απίθανες κατηγορίες"??
Κάποιοι εδω μέσα παίρνουν το ζήτημα city tours πολύ σοβαρά... μήπως ζείτε από αυτό??

χμμμ δεν ξέρω αν μπορώ να παραθέσω το link εδώ...υπάρχει όμως κι άλλο forum με το ίδιο θέμα όπου μάλιστα συμμετέχουν και γνώριμοι από εδώ συναγωνιστές. Η όλη κόντρα μου φαίνεται αναίτια εκτός κι αν ισχύει το τελευταίο που είπες κι εμείς είμαστε απλά...πελάτες. Δεν ξέρω και ούτε κατηγορώ κανένα μια και δεν έχω καμία απόδειξη. Θα ήθελα όμως να δω κι άλλες γνώμες.  

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας παλικάρια.

Όπως υποσχέθηκα, πρακολουθώ τα δρώμενα στο site.
Λυπάμαι που δημιουργήθηκε θέμα, ο σκοπός του γραφείου είναι να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά.

Σε καμία πρίπτωση δε θέλησα ποτέ να θίξω κανέναν με προσφορές κλπ ούτε υπονόησα ότι οι υπηρεσίες της Amanda δεν είναι εξαιρετικές, γιατί όσοι δοκιμασαν ξέρουν ότι είναι. Απλά δέχτηκα ότι μπορεί η κοπέλα να ήταν λίγο κουρασμένη λόγω φορτωμένου προγράμματος και να μην απέδωσε όπως συνήθως, πράγμα που συμβαίνει σε όλες και θέλησα να επανορθώσω, με τον τρόπο που θεώρησα σωστό. Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιον. Άλλωστε όπως είπε και κάποιος, οι κοπέλες δεν είναι ρομπότ.

Όσον αφορά το άλλο θέμα, οι κοπέλες μας είναι ct και όχι cg. Φέρνουμε νέες κοπέλες, με όρεξη για δουλειά και θα παραμένουν για όσο έχουν ζήτηση. Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας () για τις νεες αφίξεις (έχουμε και μία καινούρια από σήμερα).

Παρακαλώ τους διαχειριστές να επαναφέρουν τα μηνύματα σε αυτό το thread, διότι εδώ ανήκει το γραφείο και όχι στα cg. Ελπίζω ο "Ράμπο" να δείξει τον ίδιο ζήλο στην επαναφορά που έδειξε και στην απομάκρυνση. Το ότι οι τιμές μας είναι στα 200€ δε σημαίνει υπερτιμημένα cg, σημαίνει ανταγωνιστικές τιμές ct.

Ο ανταγωνισμός στο χώρο είναι μεγάλος, οι απαιτήσεις υψηλές και η διάθεση του γραφείου μας είναι να σας ευχαριστήσει σε όλα τα επίπεδα.
:uglystupid:  :think:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Πάντως παρ’ότι το avantgarde έχει ρίξει γενικά το επίπεδο πολύ (εως πάαααααρα πολύ) τελευταία... είναι εδώ ένα πολύ καλό κομμάτι του!

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα.εχει κανενας συναγωνιστης να μεταφερει εντυπωσεις απο αζουρα?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αζουρα....κατι μου θυμιζει....ΚΑΖΟΥΡΑ μαλλον....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom