jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Και ξερετε γιατι δε θα το ξεχασω.....
Γιατι το θεαρεστο εργο της εχει αποθανατιστει.
Ε τοτε τι να λεει...
Πιστευω οτι ολοι μας εδω συμφωνουμε οτι το service ειναι κομματακι πιο σημαντικο απο την εμφανιση. Τι να το κανω να εχω την Sklenarikova, και να δεσποζει αδρανεια και παρηκμασμενο τυπικο-αναγκαστικο service?
Αν και στη Mya δεν τιθεται θεμα εμφανισης ειναι καρατουμπανο το σωμα της, ενταξει ισως το ιδιαιτερο προσωπο που εχει να μην αρεσει σε καποιους πολυ. αλλα μονο αυτο.
Δηλαδη θα βαλης και φωτο να δουμε και εμεις?Και ξερετε γιατι δε θα το ξεχασω.....
Εγω πιστευω οτι η Mya αξιζει ακριβως γι αυτη την καυλοφατσα
Αποχαιρετισμος φιλε μου, αποχαιρετισμος.Που ξερεις μπορει να ειμαι και λιγο μαζοχιστης.Ρε klain αρχιζω και προβληματιζομαι με σενα παλι ρε στη γιαγια Μαργκο??
Δηλαδη θα βαλης και φωτο να δουμε και εμεις?
Το λιγο που κολλαει ρε αλανιΑποχαιρετισμος φιλε μου, αποχειρετισμος.Που ξερεις μπορει να ειμαι και λιγο μαζοχιστης.
Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται...Σε παλιό tour πάντως ήταν όπως την περιέγραψε ο συνάδελφος
Παντως πρεπει να παραδεχθεις οτι τις παραδεχομαι τις μαλακιες μου στην συνεχεια.Το λιγο που κολλαει ρε αλανι
Γεια σου παιδαρε jasonbecker με τα ατελειωτα ταξιδια σου στα ct που σου επιτρεπουν να κολλας τα 10 αρια ετσι αβερτα. Παντα τετοια ρε μορτη.....
Το λιγο που κολλαει ρε αλανι
Γεια σου παιδαρε jasonbecker με τα ατελειωτα ταξιδια σου στα ct που σου επιτρεπουν να κολλας τα 10 αρια ετσι αβερτα. Παντα τετοια ρε μορτη.....
Εγω παντως φιλαρακι ριχνοντας και μια ματια στα μυνηματα σου εως σημερα πιστευω πως η Mya ηταν η πρωτη σου CT και απλα ενθουσιαστηκες και την ρημαξες στο 10ρι, πραγμα φυσιολογικο. Αν κανω λαθος και απλως δεν δημοσιοποιεις τις 'πολλες΄σου εμπειριες τοτε απλως εκμεταλευεσαι ολους εμας που μπαινουμε στον κοπο να γραψουμε και δεν εχεις θεση στο site.Επειδη δεν εχω δημοσιοποιησει πολλες κριτικες, ή επειδη δεν εχω 10.000 μηνυματα στο αβαταρ μου, εξαγεις αυτοματα το συμπερασμα οτι δεν εχω παρει πολλα CT?
Aν ναι κριμας τον εγκεφαλο σου.
Επειδη δεν εχω δημοσιοποιησει πολλες κριτικες, ή επειδη δεν εχω 10.000 μηνυματα στο αβαταρ μου, εξαγεις αυτοματα το συμπερασμα οτι δεν εχω παρει πολλα CT?
Aν ναι κριμας τον εγκεφαλο σου.
Αφηστε τις αντιδικιες γιατι ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας, και κρινουμε τα μωρα με ενα ενα σχετικο χρωματισμο
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάτε τις ωραίες σας τις διαθέσεις...
Μη κάνουμε σαν παιδιά..."βγάλτην έξω να δω πόσο την έχεις" . "Οχι εγώ την έχω μεγαλύτερη"
Του άρεσε η Mya. Μπορεί να είναι το πρώτο ου CT μπορεί και το 1000o. Και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να ενθουσιάστηκε τόσο που να είναι ακόμα καυλωμένος!Με βάση τα κριτίρια του είναι για φουλ 10άρια. Και εγώ έχω δώσει 2 φορές απόλυτα 10άρια στην Ναταλυ από Swedish.Και δεν ήταν το πρώτο μου CT. E τι να δώσω όταν μου άρεσε σαν γκόμενάκι το σώμα το πρόσωπο της και τα κόλπα της στο σεξ?Με τα κριτίρια μου άξιζε 10άρια
Για αυτό σας λέω...Μη χαλιέστε
Μετα τις 8 το βραδυ αυτα Λουσεντ οχι ακομα .