Είχες πρόσφατη έμπειρία?Την επισκέφθηκες σε αυτό το tour και ήταν έτσι?Ρωτάω γιατί το Σάββατο έχω κλείσει 2ωροΔυστυχώς η Donna έδωσε ΑΣΕΠ και πέρασε. Προσπαθεί να σου φάει πολύ χρόνο με μπλα-μπλα και τσιγάρο-τσιγάρο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (12 μέλη και 121 επισκέπτες)
Αστιεύεσαι...???ρε παιδες στις τιμες συμπεριλαμβανεται και το ξενοδοχειο?
Αν ήταν και το ξενοδοχείο με τα ξενοδοχεία που πανε αυτές και μένουν δεν θα πηγαινε κανείς!!
Το ξενοδοχείο το πληρώνουν αυτές από μόνες τους όπως και το φαγητό τους. Οι τιμές είναι μόνο για το service.
Εκτός και να την πάρεις outcall δηλαδή σε ένα ξενοδοχείο δικό σου (όπου επιβαρύνεσαι την τιμή) ή στο σπίτι σου που φυσικά δεν πληρώνεις τίποτα. Στο outcall υπολογίζεις και 50€ εξτρα(μεταφορά της)
οκΑστιεύεσαι...???
Αν ήταν και το ξενοδοχείο με τα ξενοδοχεία που πανε αυτές και μένουν δεν θα πηγαινε κανείς!!
Το ξενοδοχείο το πληρώνουν αυτές από μόνες τους όπως και το φαγητό τους. Οι τιμές είναι μόνο για το service.
Εκτός και να την πάρεις outcall δηλαδή σε ένα ξενοδοχείο δικό σου (όπου επιβαρύνεσαι την τιμή) ή στο σπίτι σου που φυσικά δεν πληρώνεις τίποτα. Στο outcall υπολογίζεις και 50€ εξτρα(μεταφορά της)
Επισκέπτης
λίγο νωρίτερα "τίμησα" την Mya Diamond... ωραίο γκομενάκι..ωραίο βυζάκι...σούπερ κωλαράκι...καλή διάθεση...αλλά θα συμφωνήσω με κάποιον συνάδελφο που είχε γράψει ότι αν δεν ήταν πορνοστάρ με τίποτα δεν θα δίναμε 300 ευρώπουλα!!! στη Φυλής κατά καιρούς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα γκομενάκια από την Mya και μου είχαν έρθει και πιο οικονομικά!!!
Αναμένουμε και αναλυτικό review αν γουστάρεις...λίγο νωρίτερα "τίμησα" την Mya Diamond... ωραίο γκομενάκι..ωραίο βυζάκι...σούπερ κωλαράκι...καλή διάθεση...αλλά θα συμφωνήσω με κάποιον συνάδελφο που είχε γράψει ότι αν δεν ήταν πορνοστάρ με τίποτα δεν θα δίναμε 300 ευρώπουλα!!! στη Φυλής κατά καιρούς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα γκομενάκια από την Mya και μου είχαν έρθει και πιο οικονομικά!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
λίγο νωρίτερα "τίμησα" την Mya Diamond... ωραίο γκομενάκι..ωραίο βυζάκι...σούπερ κωλαράκι...καλή διάθεση...αλλά θα συμφωνήσω με κάποιον συνάδελφο που είχε γράψει ότι αν δεν ήταν πορνοστάρ με τίποτα δεν θα δίναμε 300 ευρώπουλα!!! στη Φυλής κατά καιρούς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα γκομενάκια από την Mya και μου είχαν έρθει και πιο οικονομικά!!!
Χαιρομαι που περασες καλα. Πες μας αναλυτικες εντυπωσεις, και πως βρηκες τα Αγγλικα της, και αν η επικοινωνια ηταν καλη. Θα την συνιστουσες για πολυωρη συναντηση?
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Παιδια χτες πηγα με Mya και θελω να βαλω κριτικη.
Την συμπληρωσα και μολις πατησα για να μπει, δεν εγινε τιποτα, με ξαανβγαλε απλα στη σελιδα με τις κριτικες της, χωρις να εχει προστεθει η δικια μου. Τι παιζει?
Την συμπληρωσα και μολις πατησα για να μπει, δεν εγινε τιποτα, με ξαανβγαλε απλα στη σελιδα με τις κριτικες της, χωρις να εχει προστεθει η δικια μου. Τι παιζει?
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ρε παιδες σαν ασχετος ρωταω, στις τιμες συμπεριλαμβανεται και το ξενοδοχειο?
Ειναι δυνατον φιλε μου?
Οχι βεβαια.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αναμενεις φιλεΠαιδια χτες πηγα με Mya και θελω να βαλω κριτικη.
πρωτα θα περασει απο ελεγχο
Επισκέπτης
Χαιρομαι που περασες καλα. Πες μας αναλυτικες εντυπωσεις, και πως βρηκες τα Αγγλικα της, και αν η επικοινωνια ηταν καλη. Θα την συνιστουσες για πολυωρη συναντηση?
δεν παίζεσαι ρε Λυκ .... ο ανθρωπος λεει οτι ''στη Φυλής κατά καιρούς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα γκομενάκια από την Mya και μου είχαν έρθει και πιο οικονομικά!!!'' ...
....και γαμω το χιουμορ εχεις Λυκ
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Υπερβαλλεις φιλε μου.
Σε πουτανα της Φυλης ειχες το service που προσφερει η Mya?
Ακαποτη πιπα,χυσιμο οπου γουσταρεις,αψογη συμπεριφορα και αποδοση?
Δυσκολευομαι να το πιστεψω, και αν ναι, θα ταν η μια στις χιλιες.
Επισκέπτης
η Mya ήταν γλυκιά και ευγενέστατη... αλλά εγώ την ήθελα πιο σκύλα! από την άλλη θα σου έλεγα ότι ήταν πολύ επαγγελματίας για τα γούστα μου..ωστόσο μπορώ να πω ότι πέρασα καλά...αλλά τα 300 είναι 2 much! δεν θα την συνιστούσα πάντως για πάνω από ώρα..κοίτα εγώ περίμενα pse αλλά η Mya είναι πιο πολύ gfe!
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
αναμενεις φιλε
πρωτα θα περασει απο ελεγχο
Α περναει ΚΤΕΟ, καλως.
Επισκέπτης
Υπερβαλλεις φιλε μου.
Σε πουτανα της Φυλης ειχες το service που προσφερει η Mya?
Ακαποτη πιπα,χυσιμο οπου γουσταρεις,αψογη συμπεριφορα και αποδοση?
Δυσκολευομαι να το πιστεψω, και αν ναι, θα ταν η μια στις χιλιες.
δεν μίλησα για το service...αλλά για την εμφάνιση..και είπα στη Φυλής έχω κατά καιρούς γαμήσει μουνάρες, πολύ καλύτερες από την Mya με ένα 20ρικο και όχι με 300 euros ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
δεν παίζεσαι ρε Λυκ .... ο ανθρωπος λεει οτι ''στη Φυλής κατά καιρούς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα γκομενάκια από την Mya και μου είχαν έρθει και πιο οικονομικά!!!'' ...
....και γαμω το χιουμορ εχεις Λυκ
Ελα βρε τσοπ, πληροφοριες θελω Τα γουστα διαφερουν αλλα η καθε γυναικα συμπεριφερεται διαφορετικα με πελατες, αρκει να εχει το πορνιδιο μεσα της, .... λεω εγω
Επισκέπτης
Είχες πρόσφατη έμπειρία?Την επισκέφθηκες σε αυτό το tour και ήταν έτσι?Ρωτάω γιατί το Σάββατο έχω κλείσει 2ωρο
Σε παλιό tour πάντως ήταν όπως την περιέγραψε ο συνάδελφος
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δεν μίλησα για το service...αλλά για την εμφάνιση..και είπα στη Φυλής έχω κατά καιρούς γαμήσει μουνάρες, πολύ καλύτερες από την Mya με ένα 20ρικο και όχι με 300 euros ;)
Ε τοτε τι να λεει...
Πιστευω οτι ολοι μας εδω συμφωνουμε οτι το service ειναι κομματακι πιο σημαντικο απο την εμφανιση. Τι να το κανω να εχω την Sklenarikova, και να δεσποζει αδρανεια και παρηκμασμενο τυπικο-αναγκαστικο service?
Αν και στη Mya δεν τιθεται θεμα εμφανισης ειναι καρατουμπανο το σωμα της, ενταξει ισως το ιδιαιτερο προσωπο που εχει να μην αρεσει σε καποιους πολυ. αλλα μονο αυτο.
Εγω πιστευω οτι η Mya αξιζει ακριβως γι αυτη την καυλοφατσαΕ τοτε τι να λεει...
Πιστευω οτι ολοι μας εδω συμφωνουμε οτι το service ειναι κομματακι πιο σημαντικο απο την εμφανιση. Τι να το κανω να εχω την Sklenarikova, και να δεσποζει αδρανεια και παρηκμασμενο τυπικο-αναγκαστικο service?
Αν και στη Mya δεν τιθεται θεμα εμφανισης ειναι καρατουμπανο το σωμα της, ενταξει ισως το ιδιαιτερο προσωπο που εχει να μην αρεσει σε καποιους πολυ. αλλα μονο αυτο.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εγω πιστευω οτι η Mya αξιζει ακριβως γι αυτη την καυλοφατσα
Ακριβως ετσι klain ακριβως...
Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη την καυλοφατσα την ωρα που με πιπωνε και με κοιτουσε.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K