Yorgo το καταλαβα οτι δεν με ειρωνευτικες. Αλλωστε απο εσας εμαθα και μαθαινω ακομα. Εσυ οπως και αλλα μελοι εχετε μεγαλη εμπειρια. Εγω τον τελευταιο χρονο εχω εμπλακει στο αθλημα. Και για το 10 αν θυμαμαι καλα το εχεις πει εσυ(και αλλα παλια μελοι που εχετε την εμπειρια) πολλακις οτι πολλες φορες ενθουσιαζομαστε και το βαζουμε.
Προσωπικα δεν με εμπναιει η Mya απο τις photos, μιας και απο εκει ξεκινησε. Δεν μπορω να κρινω καποιον που του αρεσει, απλα να ειναι λιγο αντικειμενικος στο θεμα βαθμολογιας, γιατι σωμα φενεται να εχει πολυ καλο, αλλα απο προσωπο φενεται οτι δεν ειναι και το καλυτερο.
Θα παραμείνω στο θέμα και θα πω, αρχίδια εμπειρία κλπ και σιγά το άθλημα, ούτε για πρωταθλητισμό στο δέκαθλο να μιλούσαμε.
Από την στιγμή που κάποιος παίζει και γαμάει δεξιά και αριστερά, επί πληρωμής ή όχι, ξέρει λίγο πολύ τι σημαίνει "κριτική". Π.χ. πως λες σε έναν κολλητό όταν πετύχετε έξω σε κάποιο bar κάποια παρτόλα που την έχεις τιμήσει, ξέρεις τι θα πεις στον κολλητό για τις επιδόσεις της κλπ. Με απλά λόγια, οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος θα έπρεπε να μπορεί να καταλάβει την διαφορά της αντικειμενικής κρίσης με την κρίση λόγω καύλας.
Εάν θες την γνώμη μου για την Mya, προσωπικά και κρίνοντας από τις φωτό, ειδικά λόγω προσώπου, ούτε που θα πλησίαζα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιοι δεν την καταβρήκαν ή θα την βρουν μαζί της.
Είπαμε, περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα.