Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (6 μέλη και 84 επισκέπτες)

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
970
Πόντοι
4.460
Ενα λάθος έκανα κάποτε...

ήξερα για την Crystal ότι πήγε σε γιατρό το καλοκαίρι σε ένα τουρ και δεν το ανέφερα εδώ. Σε pm μονο το συζητησα με κάποιους από δω μέσα. Το άκουσα που το έλεγε στο κινητό της όταν ¨κρυφάκουγα¨ έξω από το δωμάτιό της στο Κοντινένταλ 2 λεπτά πριν χτυπήσω την πόρτα για το ραντεβου μας. Μάλλον στην Tiffany η στον/στην ατζέντη της μιλούσε - αν είχε- γιατί του είχε πει πως θα σταμάτήσει την επόμενη μέρα και να φυγουν απο αθηνα και κάτι τετοια. Εγώ μόνο με καπότα και τσιμπούκι και γαμήσι τότε, και μαλακία μου που δεν έφυγα αλλά κόλησσα και μετα φοβηθηκα που το σκεφτομουν!!! - Δεν ξέρω τι κάνανε άλλοι μετά από μένα γιατι ηταν fully booked οπως καθε φορα...

Όντως σταμάτησε το τουρ την επόμενη....

Γι αυτό νιωθω μαλάκας που δεν είπα τιποτε εδώ μέσα...

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
970
Πόντοι
4.460
φιλε μου δεν κολησα κατι. στο τηλεφωνο μιλούσε και την ακουσα. τα δωματια που δινουν σε αυτες δεν ειναι αυτα με την καλυτερη ηχομονωση.

tiacarrera

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 6.JPG
    6.JPG
    200 KB · Εμφανίσεις: 21

sexyb0ss

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παντως σχετικά με την όμορφη Sandra βρε παιδιά, κάτι έχει αλλάξει!! Αν και είμαι παραδοσιακά τακτικός πελάτης, έχω την εντύπωση ότι κάτι της συμβαίνει..! Έχει ύφος, είναι ωραία και το ξέρει... αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι το μυαλό της ταξιδεύει την ώρα του σεξ.Ρε μπας και είναι ερωτευμένη??? Καταθέτω παραδοσιακά σε κάθε επίσκεψη της ότι μπορώ και θα το ξαναπροσπαθήσω μια και που υπάρχει χρόνος!

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Ρε παληκάρια, έχετε τίποτα να πείτε γι'αυτήτην Ελίζαμπεθ που κυκλοφορεί τώρα στην πόλη μας και που έχει δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στις κριτικές της; Εγώ τη θεωρώ (και το έγραψα) μεγάλο μπάζο, καλή κοπέλα με πλάκα, αλλά είναι 100+ κιλά ρε μάγκες, τι να λέμε δηλαδή ...!!!

Κάποιο λένε ότι "γούστα είναι αυτά" αλλά να έχουμε και ένα όριο σε αυτά που γράφουμε...
:jerking:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Υπαρχει οριο.....τα 150 κιλα για καποιους :jerking:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εισαι ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ?????

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Εντάξει ρε παιδιά δεν είμαι τρελλός.Θα βάλω σκούφο.Κατά τα άλλα είναι ρίσκό?

taki-sss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Παιδεία είμαι νέος εδώ και χάρηκα πολύ που μπήκα εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον σετ

Λοιπόν παιδεία θέλω βοηθεια. θελω να μου πείτε πως κανονίζετε και πως κλείνω ραντεβού με τέτοιες κοπέλες που πρέπει να στείλω για να μου πουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα

Παιδεία είμαι νέος εδώ και χάρηκα πολύ που μπήκα εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον σετ

Λοιπόν παιδεία θέλω βοηθεια. θελω να μου πείτε πως κανονίζετε και πως κλείνω ραντεβού με τέτοιες κοπέλες που πρέπει να στείλω για να μου πουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Διαβασε εδω για να ενημερωθης www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,38933.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,38933.0[/url]

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει ρε παιδιά δεν είμαι τρελλός.Θα βάλω σκούφο.Κατά τα άλλα είναι ρίσκό?

Σωνει και καλα με αυτη ρε φιλε?τοση καψουρα?.εχει ενα σωρο κοριτσια.δεν καταλαβαινεις οτι μια που δινει ακαποτα τον κωλο της σημαινει οτι δεν την ενδιαφερει και η προσωπικη της υγιεινη?ειναι για πολλες κλωτσιες.τωρα η επιλογη δικη σου

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom