barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
ΜελαχροινήΗ Sandra τωρα ειναι μελαχροινη η ξανθια?
ΜελαχροινήΗ Sandra τωρα ειναι μελαχροινη η ξανθια?
μλκ αν συνεβη...Μόλις είχα μια πληροφορία, ότι κάποια Σιτυτουρίστρια έχει αφροδισιακό, και μάλιστα ότι το κόλλησε σε συναγωνιστές.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό αλλά δεν θέλω να αναπαράγω πιθανές ανακρίβειες, ενώ από την άλλη ΠΡΕΠΕΙ να ειπωθεί αν όντως είναι αλήθεια:
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να το ξέρει ή να την έχει "πατήσει" να μου ρίξει ένα pm με το όνομα της τουρίστριας καθώς και το νόσημα.
Εγγυώμαι απόλυτη εχεμύθεια (και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι το εννοώ!)
Μόλις είχα μια πληροφορία, ότι κάποια Σιτυτουρίστρια έχει αφροδισιακό, και μάλιστα ότι το κόλλησε σε συναγωνιστές.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό αλλά δεν θέλω να αναπαράγω πιθανές ανακρίβειες, ενώ από την άλλη ΠΡΕΠΕΙ να ειπωθεί αν όντως είναι αλήθεια:
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να το ξέρει ή να την έχει "πατήσει" να μου ρίξει ένα pm με το όνομα της τουρίστριας καθώς και το νόσημα.
Για Sandra συμφωνώ, εγραψα και παραπάνω ότι έχω ανάλογη άποψη.Με τη sandra το είχαμε κουβεντιάσει τη τελευταία φορά που έιχε έρθει. Η θέση ήταν ότι δεν περίμενε ποτέ τον ΒΑΒΥ να κάνει τέτοια φασαρία για ένα πενηντάρι.
Δεν δικαιολογώ συμπεριφορές και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν παίρνω το μέρος της - εξάλλου δεν είμαι καν στους φαν της στο φινάλε φινάλε. Απλά το αναφέρω.
Για τη γενική της συμπεριφορά έχω την άποψη ότι απλά είναι κυνική. Πράγμα που εμένα δεν με χαλάει μια και προτιμώ τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα: τι περιμένω εγώ από σένα και τι περιμένεις εσύ από μένα. Τα υπόλοιπα (είμαι φανταστική - ή τι μαλάκες που είναι όλοι - ή τεσπα κάτι τέτοιο) σε εμένα δεν τα έχει βγάλει. Και υπάρχουν συναγωνιστές που μπορούν να το βεβαιώσουν
Για vanessa, τα νέα δεν είναι καλά: Ρίξτε μια ματιά στο πρακτορείο της, το προφίλ έχει βγει. Αποφάσισε να αποσυρθεί από τους στίβους, και προς το παρόν είναι οριστικό.
Όμως ... όμως ... η ελπίδα να τη ξαναδούμε (κάποιοι) υπάρχει! ;) ;) ;)
Λετε να ηταν μεσα σε αυτους και ο Baby και για αυτο τον λογο να την εκανε με ελαφρεια πηδηματακια !!!Μόλις είχα μια πληροφορία, ότι κάποια Σιτυτουρίστρια έχει αφροδισιακό, και μάλιστα ότι το κόλλησε σε συναγωνιστές.
Λετε να ηταν μεσα σε αυτους και ο Baby και για αυτο τον λογο να την εκανε με ελαφρεια πηδηματακια !!!
Review απο Ελιζαμπεθ... Συναντηση μιας ωρας που φανηκε οτι δεν ητανε αρκρετη...
Για μενα και απο υην προσωπικη μου αποψη η κοπελα ειναι απο τα καλυτερα εσκορτς που κυκλοφορει. Δεν λεει σε τιποτα μα τιποτα οχι, πεντακαθαρη και αψογη στην συμπεριφορα της. Το κακο για καποιους ειναι τα περιτα της κιλα. Αλλα δεν χρειαζεται χαρακτηρισμου σαν ελεφαντα η σαν φαλαινα και τα σχετικα... Αμα δεν γουσαταρουμε περιτα κιλα τοτε ας μην την κλεισουμε... Για μενα μονο και μονο με σουπερ υπηρεσειες που δινει αξιζει... Παντα προσωπικη αποψη και μου αρεσουνε νταρντανες.
Συμφωνω αλλα η κοπελα δεν λεει σε τιποτα οχι κατι που εχει αρχισει να σπανιζει σιγα σιγα... Απλα δεν χρειαζονται τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι σε κοπελες που δεν ξερουν το οχι....Για μενα αξιζει η νταρνταναρα...fair enough. Και οι χαρακτηρισμοί όμως δεν ήταν υβριστικοί... για άλλες έχουν γραφτεί χειρότερα ...
.. τεσπα ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Το θέμα είναι να περνάμε καλά
Λετε να ηταν μεσα σε αυτους και ο Baby και για αυτο τον λογο να την εκανε με ελαφρεια πηδηματακια !!!
Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αληθεια, αλλα αν καποιος την ειχε "πατησει", ποιος ο λογος να μη το βγαλει βουκινο?
Γιατι πολυ απλα για να τη <<τακτοποιησεις>> δεν σου φτανουν ουτε 5 ωριαια ραντεβου....οποτε για μια πιπα και ενα πηδουλο χρειαζεσαι 900 ευρω!!!!!ρουμανικα κολπα απο ρωσικο????? γραφειο....Ρε παιδιά, λύστε μου μία απορία...
Η Lara από Rouge Velours χρεώνει :
1h: 160 EUR
2h: 450 EUR
Γιατί να μην πάρεις 1 ώρα σήμερα και 1 ώρα αύριο και να σου μείνουν και και 130€ ???
οι τιτλοι των κριτικων τα σπανε παντως,Ε ενταξει , ουτε 100 δεν ειναι ρε συ