Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι κακό φίλε democrat να μας ενημερώνει κάποιος συνάδελφος για εμπειρία του με ct στο εξωτερικό όταν το τεμάχιο έρχεται στη χώρα μας.
Από τον Luc απλά θα περίμενα να βάζει και κριτικές από κοπέλες που συναντά εδώ.
Για παράδειγμα λέω εγώ : Φραντζέσκα, σώμα 9 και απαντά το πολύ 7,5. Εμ πώς να συγκρίνω αφού εδώ μέσα έχει βάλει δύο κριτικές όλες κι όλες; Θα μου πεις τι σε νοιάζει η κριτική για κάποια που ήδη πήρες;
Απλά όταν θα ξαναδώ κριτική του και βάλει 9 σε κάποιο σώμα να ξέρω ότι με το δικό μου σκεπτικό η γκόμενα μπορεί να είναι στέκα.  :grin: :grin: :grin:

η βαθμολογια για το σωμα με νουμερα ειναι λιγο προβληματικη ακριβως λογο του διαφορετικου γουστου του καθενος.ισως θα επρεπε να ειναι με χαρακτηρισμο π.χ αθλητικο ,με καμπυλες χοντρη κτλ.εμενα μου αρεσει το θηλυκο κορμι με καμπυλες,και οχι το στεγνο κορμι και ετσι οντως μπορω να μην ειμαι αντικειμενικος για καποιον που του αρεσει το αντιθετο.

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είμαι νέα στο site θέλω να κάνω μια ερώτηση πάνω στα City Tours. Γίνονται μόνο Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη; Ένα φιλαράκι θα πάει φαντάρος (το Μάιο βέβαια) και θέλουμε να του κάνουμε "δώρο" μια ωρίτσα με κάποια κοπέλα.

Υ.Γ. Μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα αλλά στην αναζήτηση που έκανα στο forum δε μου έδωσε κάποιο αποτέλεσμα…

Thanks για το χρόνο!

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είμαι νέα στο site θέλω να κάνω μια ερώτηση πάνω στα City Tours. Γίνονται μόνο Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη; Ένα φιλαράκι θα πάει φαντάρος (το Μάιο βέβαια) και θέλουμε να του κάνουμε "δώρο" μια ωρίτσα με κάποια κοπέλα.

Υ.Γ. Μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα αλλά στην αναζήτηση που έκανα στο forum δε μου έδωσε κάποιο αποτέλεσμα…

Thanks για το χρόνο!

φιλε γινονται και αθηνα και θεσσαλονικη απλα στην θεσσαλονικη δεν ερχονται παρα πολλα.μπορεις να κοιταξεις στα διαφορα σαιτ που ανακοινωνουν τα τουρ για να δεις κοπελες  ημερομηνιες και πολη

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ... Και είμαι φίλη...  :grin:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
η βαθμολογια για το σωμα με νουμερα ειναι λιγο προβληματικη ακριβως λογο του διαφορετικου γουστου του καθενος.ισως θα επρεπε να ειναι με χαρακτηρισμο π.χ αθλητικο ,με καμπυλες χοντρη κτλ.εμενα μου αρεσει το θηλυκο κορμι με καμπυλες,και οχι το στεγνο κορμι και ετσι οντως μπορω να μην ειμαι αντικειμενικος για καποιον που του αρεσει το αντιθετο.

To ίδιο μπέρδεμα θα γίνετε και με τον χαρακτηρισμό.
Και εγώ στο σώμα στην Φραντζέσκα έβαλα 7, αν υπήρχε χαρακτηρισμός ο hooligan θα έβαζε με καμπύλες και εγώ θα έβαζα γεματούλα (αν και η Φραντζέσκα είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση είναι γεμάτη μόνο από την μέση και κάτω ), ωραίο σώμα με καμπύλες για μένα είναι της Zafira.
Εδώ άλλοι καμπύλες γράφουν για την Elizabeth  :headbang: που εγώ όταν με άνοιξε την πόρτα  στο ραντεβού που είχα με την Gisele κόντεψα να το βάλω στα πόδια, εγώ θα την έβαζα κατηγόρια υπερβαρέα βάρη.
Αυτό που είπε ο hooligan είναι η λύση. Όσο γράφει κριτικές κάποιος αυτοί που τον διαβάζουν μαθαίνουν τα γούστα του και πράττουν ανάλογα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Επειδή είμαι νέα στο site θέλω να κάνω μια ερώτηση πάνω στα City Tours. Ένα φιλαράκι θα πάει φαντάρος (το Μάιο βέβαια) και θέλουμε να του κάνουμε "δώρο" μια ωρίτσα με κάποια κοπέλα.
Γιατί δεν του κάθεσαι εσύ? Δεν κάνω πλάκα και μην το πάρεις στραβά

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Και εγώ στο σώμα στην Φραντζέσκα έβαλα 7, αν υπήρχε χαρακτηρισμός ο hooligan θα έβαζε με καμπύλες και εγώ θα έβαζα γεματούλα (αν και η Φραντζέσκα είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση είναι γεμάτη μόνο από την μέση και κάτω ), ωραίο σώμα με καμπύλες για μένα είναι της Zafira.
Εδώ άλλοι καμπύλες γράφουν για την Elizabeth  :headbang: που εγώ όταν με άνοιξε την πόρτα  στο ραντεβού που είχα με την Gisele κόντεψα να το βάλω στα πόδια, εγώ θα την έβαζα κατηγόρια υπερβαρέα βάρη.
Αυτό που είπε ο hooligan είναι η λύση. Όσο γράφει κριτικές κάποιος αυτοί που τον διαβάζουν μαθαίνουν τα γούστα του και πράττουν ανάλογα.

Παίδες, να διευκρινήσω ότι διαβάζω κριτικές αλλά κατά 90% δεν επιλέγω με βάση αυτά που γράφονται. Απλά τις βλέπω σαν συμπλήρωμα σε αυτά που ήδη κατοικούν στο κεφάλι μου (γούστα, ιδιοτροπίες κλπ).
Παραδείγματα που να εκθειάζονται τουρίστριες κι εγώ να μη θέλω να περάσω ούτε απέξω υπάρχουν πολλά όπως άλλωστε και στους περισσότερους από τους έμπειρους παίκτες εδώ μέσα.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
χαχαχα.....ωραιος re  pathfinder

λες να  ηθελε να του κατσει  και  να μην το  ξερει;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ευχαριστώ πολύ... Και είμαι φίλη...  :grin:

Και στις γυναίκες όταν μιλάμε για τέτοια κόλπα, φίλε λέμε.

Για φαντάσου την πρόταση "Φίλη μου...θα πάρεις τηλέφωνο, θα κανονίσεις έτσι, θα στείλεις SMS Κλπ...". δεν κολλάει μία λέμε.

Ενώ..."Φίλε μου, θα πάρεις τηλέφωνο, θα κανονίσεις έτσι, θα στείλεις SMS Κλπ...", κολλάει πολύ καλύτερα ότι και να είσαι.

;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ετσι ειναι ρε Ναυτες, αν δεν σας αρεσει μην πατε στην Νικολ. Οσο για τα γουστα διαφερουν. Την Fransesca την κυκλοφορησα στην Πραγα και εβαλα κριτικη στο EG: εμφανηση 7 (για το σωμα κυριως) σερβις 9. Αν καποιος αλλος του αρεσουν οι γεματες ας παει να χαρει μπουταρες και κωλαρες, αλλα ο χαρακτηρισμος "μουναρος" δεν ισχυει, Sorry. Αλλιως θα δουλευε για Victoria Secret.

Οταν διαλεγω μωρο, κοιταω ολες τις κριτικες σε πολλα σιτες ωστε να ειμαι πληρως ενημερωμενος για την διαλογη μου. Δεν παω γιατι ο ενας η ο αλλος στην Αθηνα της εβαλαν 10αρια, :headbang: ιδιως σε μερικα σιτες που δεν γνωριζω τα νικς και βλεπω διθυραμβους για μωρα. Στην Νικολ εδω εβαλα συνολικη βαθμολογια 8.8 οχι δεκαρι, γιατι δεκαρι δεν ειναι καμμια.

Για την Elizabeth ο χαρακτηρισμος εμφανησης 10 ειναι υπερβολικος, αλλα οπως ειπαμε σε αλλους τους αρεσουν οι "πολυ γεματες", και γουστα ειναι αυτα.

Εγω τα γραφω οπως τα βλεπω, και αν σας αρεσουν τα γουστα μου τοτε ισως και να δοκιμασετε. Αν οχι ...... μακρυα  :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ετσι ειναι ρε Ναυτες, αν δεν σας αρεσει μην πατε στην Νικολ. Οσο για τα γουστα διαφερουν. Την Fransesca την κυκλοφορησα στην Πραγα και εβαλα κριτικη στο EG: εμφανηση 7 (για το σωμα κυριως) σερβις 9. Αν καποιος αλλος του αρεσουν οι γεματες ας παει να χαρει μπουταρες και κωλαρες, αλλα ο χαρακτηρισμος "μουναρος" δεν ισχυει, Sorry. Αλλιως θα δουλευε για Victoria Secret.

Οταν διαλεγω μωρο, κοιταω ολες τις κριτικες σε πολλα σιτες ωστε να ειμαι πληρως ενημερωμενος για την διαλογη μου. Δεν παω γιατι ο ενας η ο αλλος στην Αθηνα της εβαλαν 10αρια, :headbang: ιδιως σε μερικα σιτες που δεν γνωριζω τα νικς και βλεπω διθυραμβους για μωρα. Στην Νικολ εδω εβαλα συνολικη βαθμολογια 8.8 οχι δεκαρι, γιατι δεκαρι δεν ειναι καμμια.

Για την Elizabeth ο χαρακτηρισμος εμφανησης 10 ειναι υπερβολικος, αλλα οπως ειπαμε σε αλλους τους αρεσουν οι "πολυ γεματες", και γουστα ειναι αυτα.

Εγω τα γραφω οπως τα βλεπω, και αν σας αρεσουν τα γουστα μου τοτε ισως και να δοκιμασετε. Αν οχι ...... μακρυα  :2funny:

Δεν ξέρω για ποια Βικτώρια έπρεπε να δουλεύει για να την πεις μούναρο, πάντως αν στο δρόμο συναντούσα τη Νικόλ και τη Φραντσέσκα δίπλα-δίπλα μάλλον δε θα κοίταζα καθόλου τη Νικόλ. Και επειδή όπως σωστά λες τα γούστα διαφέρουν, για μένα δεν υπάρχει 8,8 στην εμφάνιση της Νικόλ. Τώρα αν στα υπόλοιπα εσύ ή ο καθένας γουστάρει τη γκόμενα γιατί μπορεί να κάνει ακροβατικά, να σε στραγγίζει κλπ, εγώ δε θα το μάθω ποτέ γιατί δε θα τη δω ποτέ όπως και κάποιες άλλες περιβόητες εδώ (Καρολίνα SHI πχ)
Τώρα, για όσους επιμένουν να ψωνίζουν απο κριτικές...σόρρυ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν ξέρω για ποια Βικτώρια έπρεπε να δουλεύει για να την πεις μούναρο, πάντως αν στο δρόμο συναντούσα τη Νικόλ και τη Φραντσέσκα δίπλα-δίπλα μάλλον δε θα κοίταζα καθόλου τη Νικόλ. Και επειδή όπως σωστά λες τα γούστα διαφέρουν, για μένα δεν υπάρχει 8,8 στην εμφάνιση της Νικόλ. Τώρα αν στα υπόλοιπα εσύ ή ο καθένας γουστάρει τη γκόμενα γιατί μπορεί να κάνει ακροβατικά, να σε στραγγίζει κλπ, εγώ δε θα το μάθω ποτέ γιατί δε θα τη δω ποτέ όπως και κάποιες άλλες περιβόητες εδώ (Καρολίνα SHI πχ)
Τώρα, για όσους επιμένουν να ψωνίζουν απο κριτικές...σόρρυ.

Πασο, αν και δεν εχεις γνωριση την Νικολ  :2funny:

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δεν του κάθεσαι εσύ? Δεν κάνω πλάκα και μην το πάρεις στραβά

Βασικά είναι πολύ φίλος και όταν μπλέκεις φιλία με sex δεν είναι και πολύ καλό. Άσε που είναι φίλος του άντρα μου οπότε ούτε αυτό είναι πολύ καλό. Απλά θα έχει φάση να του κλείσουμε μια κοπέλα!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πασο, αν και δεν εχεις γνωριση την Νικολ  :2funny:

ΟΚ γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχουν κάποιες (λίγες) που είναι καλύτερες στην πραγματικότητα από ότι στις φωτό. Κι εγώ προηγουμένως μίλησα μόνο για εμφάνιση όπου συμφωνώ ότι 10άρι δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι αν η αρχική εντύπωση είναι αρκετά δυνατή για να σε τραβήξει μέχρι το ξενοδοχείο, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά που ανεβάζουν ή κατεβάζουν τη βαθμολογία.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Σάντρα που τη γούσταρα στις φωτό, είδα φοβερές κριτικές αλλά δεν την πήρα στο πρώτο τουρ λόγω χρόνου. Σκάει λοιπόν το δεύτερο τουρ, 400 ευρώ η πρώτη ώρα από 300 που είχε στο προηγούμενο. Οπότε ξυπνάει το χουλιγκάνι μέσα μου και λέω ότι εγώ δεν πάω να τη γαμήσω που να είναι η τελευταία πουτάνα του κόσμου (λέμε τώρα).  ;) 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Βρισκομουν στο αεροδρομιο για εναν εκτελωνισμο και ειπα να πεταχτω μεχρι τις αφιξεις να κοψω θερμοκρασια σιτυτουραδικη...
Λοιπον Ελις/Μπριτνει αρχοντογυναικα ψηλη χωρις τα παραπανισια κιλα που φοβομουν, λιγο κοντυτερα μαλλια πιο ισια και πιο ξανθα... Νικολ/Ναταλι/Βεριτυ λιγο πιο ομορφη απο τις φωτο, ψηλη λεπτη, λιγο αχαρη την βρηκα για τα γουστα μου αλλα αναμφισβητητα ωραια κοπελλα.... Αυτες οι δυο παρολο που μπορεις υποτιθεται να τις παρεις ντουεττο και παρολο που ηρθαν με την ιδια πτηση, βγηκαν στην εξοδο με διαφορα 15λεπτου και εφυγαν ξεχωριστα!.... η αποκαλυψη Λαρισσα πολυ πιο ωραια απο τις φωτο, αριστοκρατικο προσωπο με γυαλακια μυωπιας πολυ καλτ!, ωραιο πεταχτο κολαρακι λεπτα ψηλα ποδια.... ειδα και ενα αλλο κοντοπουτανο ξανθο που ορκιζομαι οτι ειναι σιτιτουριστρια και το οποιο εφερνε πολυ στην Φερραρι του Ροδολφου, του στελνω αμεσως μηνυμα και μου λεει οτι την γυρισαν πισω Μοσχα λογω προβληματος στο ΕλΒεν....? το καλυτερο ομως ηταν ενα μελαχρινο εργαλειο 98% της δουλειας το οποιο βγηκε στην εξοδο μονο με ενα τσαντακι καλλυντικων... δεν μπορεσα να κανοω ταυτοποιηση.... Αυτα.....

Συνημμένα

• britney.jpg
    britney.jpg
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • nicole.jpg
    nicole.jpg
    95,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Larissa.jpg
    Larissa.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ferrari.jpg
    ferrari.jpg
    70,5 KB · Εμφανίσεις: 51

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.550
Πόντοι
216
jorgekavlares ή αλλοιώς The master SPY !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom