Επισκέπτης
χθες είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά την Crystal Crown! τι να πω? η κοπέλα είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!
Το διόρθωσαν τώρα. Και στα δύο σάϊτς οι τιμές είναι ίδιες
Λέτε να μας διαβάζουν? :-)
Και γραφουν και ανορθογραφα κιολας !!!
ρε εσυ δεν θα ησουν για σκι?Και γραφουν και ανορθογραφα κιολας !!!
Μολις γυρισα απο την Fracesca!!!
Πολυ καλη!Εχει φυσικο ταλεντο τσοντοstar.Εχει βεβαια γυρισει και καμια 30αρια ταινειες.
Γυρισε το σ/κ που μας περασε και για την ελληνικη ετερεια!!!!!!!!!!
Τρελο deepthroat με φτυσιματα!!! και φοβερο τσοντοβλεμα οταν τη γαμας!!!
Ευχαριστω τους φιλτατους συναγωνιστες που μου τη συνεστησαν
Ποια ειναι η FRACESCA ρε παιδια ?? Μια ματια εριξα αλλα δεν ειδα κατι !!!!Μολις γυρισα απο την Fracesca!!!
Πολυ καλη!Εχει φυσικο ταλεντο τσοντοstar.Εχει βεβαια γυρισει και καμια 30αρια ταινειες.
Γυρισε το σ/κ που μας περασε και για την ελληνικη ετερεια!!!!!!!!!!
Τρελο deepthroat με φτυσιματα!!! και φοβερο τσοντοβλεμα οταν τη γαμας!!!
Ευχαριστω τους φιλτατους συναγωνιστες που μου τη συνεστησαν
SORRY !!!! Τωρα ειδα !!!Ποια ειναι η FRACESCA ρε παιδια ?? Μια ματια εριξα αλλα δεν ειδα κατι !!!!
Crystal τρομερή σε όλα της συμφωνώ και επαυξάνω... και η άλλη Crystal όμως ήταν δύναμη... αααχ, μας έλειψε και αυτή και η φίλη της!!!χθες είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά την Crystal Crown! τι να πω? η κοπέλα είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!
H ίδια δεν είναι και στις 2 φωτογραφίες? Μια παρουσιάζεται ως Lisa και μια ως Melissa?
Προσοχή πάντως ,
αν είναι αλήθεια από ότι μου είπε μια κοπέλα(έχω στενή σχέση),το αφεντικό του γραφείου ενας κοντοπίθαρος είναι εδώ μαζί με έναν μπράβο για να προσέχει τις κοπέλες μην του φάνε φράγκα ή μην τις κλέψει κανένας πελάτης και παρακολουθούν ποιός μπαίνει στα δωμάτια και ποιός βγαίνει,γιατί στα τελευταία τουρ έχουν πλακωθεί με μια δυό κοπέλες επειδή αυτές πλακώθηκαν στην πρέζα και δεν άνοιγαν στα ραντεβού του γραφείου.
Μετά από αυτό(και για τους 2 λόγους) τούς μαύρισα.
H ίδια δεν είναι και στις 2 φωτογραφίες? Μια παρουσιάζεται ως Lisa και μια ως Melissa?
Γουί
μόλις μπορέσω να μιλήσω μαζί της ξανά θα μάθω περισσότερα,
δεν μου έκοψε εκείνη την στιγμή.