You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
www.bourdela.tv/content/view/2122/1]ΕΔΩ[/url]ρε φιλε bourdelo αυτη η lindi με εχει βαλει και μενα σε μεγαλο πειρασμο εχουμε πουθενα κριτικες?
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
και επισκέψεις από 28-02 - 06-03
blondbunnies dot com
εχει και μια ξανθιά συμμετοχή που εμφανίζει κι ο Ζουζας
((((δεν αναγράφονται στο οριζιναλ σαϊτ)))
blondbunnies dot com
εχει και μια ξανθιά συμμετοχή που εμφανίζει κι ο Ζουζας
((((δεν αναγράφονται στο οριζιναλ σαϊτ)))
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παρατηρήστε στην επόμενη σελίδα του γραφείου που αναφέρθηκε παραπάνω
[URL unfurl="true"]http://amadeosoflove.com/melissa.htm[/url]
ότι η τίμή της κοπέλας ανα ώρα σε λίρες είναι 150. Όταν το βάλεις σε Ευρω τότε αυτομάτως γίνονται 285.
ενώ κανονικά με την ισχύουσα ισοτιμία επρεπε να είναι 167 € Μιλάμε για πολύ ξύλο
Εκτός αν έχουν κλάνει λαθος τα παιδιά
ότι η τίμή της κοπέλας ανα ώρα σε λίρες είναι 150. Όταν το βάλεις σε Ευρω τότε αυτομάτως γίνονται 285.
ενώ κανονικά με την ισχύουσα ισοτιμία επρεπε να είναι 167 € Μιλάμε για πολύ ξύλο
παντως εχει ανεβει πολυ ο ανταγωνισμος.καλο πρωτον για την ποιοτητα γιατι οι τιμες δεν βλεπω να πεφτουν κ ουτε νομιζω οτι θα πεσουν.Αυτη η camille που πηρα ειναι εκπληκτικο πλασμα με ισως απο τα ωραιοτερα φυσικα βυζια νο 3 που εχω δει.και ενα χαρακτηρα τοσο προσιτο που με κανει να αναρωτιεμαι ποσο αλλης νοοτροπιας ειναι αυτες οι γκομεναρες του ανατολικου μπλοκ κ ποσο ατυχοι ειμαστε εμεις που δεν υπαρχουν τετοιες γκομενες αναμεσα μας
Παρατηρήστε στην επόμενη σελίδα του γραφείου που αναφέρθηκε παραπάνω
οι τιμες φιλε ειναι για την ενχωρια καταναλωση αγγλιας δηλ.ειναι ο ανταγωνισμος που ελεγα.εκει υπαρχουν χιλιαδες πουτανες σαν κ αυτη.συν το κοστος του τουρ χοτελ εισητηρια κτλ η τιμη αλλαζει
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μια και δεν ανέβηκε ακόμα η κριτική μου, να το πω και εδώ μέσα:
Φραντσέσκα = μούναρος
Προσωπο = 9
Σωμα = το πολυ 7.5
Γουστα ειναι αυτα ομως
mikes4207
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Γιατι δε μπορω να βρω κριτικες για αυτη τη κυρια?
.
Μονο μια εχει και παλι δε την επιστευομαι.
"s1" τα φωτα σου.
.
"s1" τα φωτα σου.
Γιατι δε μπορω να βρω κριτικες για αυτη τη κυρια?
.
"s1" τα φωτα σου.
ειναι ενα μουνι που δεν το βρισκεις καθε μερα.τελευταια μερα σημερα.αμα βρεις πηγαινε κ εγω εδω ειμαι να με κραξεις αν δεν ειναι οκ.φερ σου φιλικα και θα στα δωσει ολα η γκομενα.1,76 ξανθια μουναρα 21 ετων με απιστευτο βυζι πιο πολλα θα σου φαει, αν βρεις,για να την καταφερεις, απο 250ε που θα δωσεις εδω.εγω ευκολα ξαναπηγαινα.και να σου πω και κατι.πηγαινε δες την και αν δεν σου αρεσει φευγεις
Αλλαξε τα ευρω σε λιρες και πληρωσε την σε λιρες... Θα σου ερθει γαντι...Παρατηρήστε στην επόμενη σελίδα του γραφείου που αναφέρθηκε παραπάνω
εγω λεω για το πακετο εμφανιση-συμπεριφορα.ειναι παρα πολυ πανω απο το μεσο ορο.το σερβις αναφερεται στο σαιτ του πρακτορειου.αν κρινεις βασει σερβις και δεν σε ικανοποιει απλα δεν παςσυγγνωμη 69 και αναλ εννοουσα..
mikes4207
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω S1. Θα προσπαθησω να κλεισω για σημερα.εγω λεω για το πακετο εμφανιση-συμπεριφορα.ειναι παρα πολυ πανω απο το μεσο ορο.το σερβις αναφερεται στο σαιτ του πρακτορειου.αν κρινεις βασει σερβις και δεν σε ικανοποιει απλα δεν πας
Επισκέπτης
Για περαστε παρακαλω !!!
Διαλεξτε τρυπα και μπειτε !!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Δεν εμεινε καμια τρυπα κενη που να παμεΓια περαστε παρακαλω !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά