φιλε τυπος δεν με νοιαζει....σε ολες τις δουλειες στην ελευθερη οικονομια πρεπει νασαι κυριος στις υπηρεσιες σου οταν θες να επιζησεις....αν δεν ξερουν λογω πρωην κομμουνιστικων καθεστωτων καιρος ειναι να μαθουν,με το να σου κανουν ενα δωρακι..ειναι σαν να υποτιμουν την νοημοσυνη μας...φωναζει το παιδακι δωσε του ενα γλυφιτζουρι να παψει..
+1
Παπαριές των γραφείων είναι αυτά μη και χάσουν κάνα κατοστάρικο παραπάνω. Ειδικά αυτές τις εποχές θάπρεπε νάναι διπλά προσεκτικοί. Δεν είναι καιρός να έχεις δυσαρεστημένους πελάτες.
Άσε φίλε ektoras. Βάζουμε στοίχημα ότι μόλις δουν τα σκούρα θα "αποζημιώσουν"? Είτε με καμιά εκπτωσούλα ή με κάνα μισαωράκι παραπάνω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)
θα βαλω φιλε λουσεντ,καλη ιδεα μου εδωσεςΕκτορα, αυτα πρεπει να γραφονται για τα γραφεια γιατι το μπουκινγκ ειναι πακετο μωρο-γραφειο. βαλε ενα παραπονο και στο EG γιατι το γραφειο στελνει μωρα Παρισι.
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Lindi από Zuzana: πολύ καλή με φοβερό service την οποία είχα συναντήσει για 2 ώρες στο προηγούμενο τουρ της στην Αθήνα.
Όμως προσέξτε κάτι:
Στο Zuzana για το 2ωρο η χρέωση ειναι 450 ευρώ και για το 3ωρο 550(στο προηγούμενο τουρ ήταν 400 και 500)
Στο Erito η χρέωση για το 2ωρο είναι 400 ευρώ και για το 3ωρο 500
Καλό εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????
Και μπορείς να την κλείσεις και από τα δύο sites
Όμως προσέξτε κάτι:
Στο Zuzana για το 2ωρο η χρέωση ειναι 450 ευρώ και για το 3ωρο 550(στο προηγούμενο τουρ ήταν 400 και 500)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
φιλε λουσεντ εβαλα στο εσκορτςτουρς...στο αλλο οσες φορες εχω δοκιμασει η ανεβαινουν μετα απο 3 μερες η και καθολου
Μην ανυσηχης, και εγω ειχα προβληματα με γραφεια, και τους μαυρισα. Το τελευταιο γραφειο με εστειλε στο ιδιο μωρο που γνωρισα την προηγουμενη μερα, δηθεν με αλλο ονομα . Εκατσα λοιπον για καμια ωρα και τα λεγαμε με το μωρο χωρις να πληρωσω. Απλως εκανα ματι στα ποδια της, ισως τα ωραιοτερα ποδια που εχω δει, και στα βυζια της
Στην Αθηνα οπως και στην Ευρωπη γενικα οι Ρωσοι εχουν σχεδον μονοπολιο. Βρε ουστ απο εδω
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
ήρθε και η crystal λίγο αργοπορημένη..... μιά χαρά ήταν το γομενάκι και αυτή τη φορά. καθαρόαιμο ρουμάνικο pse....
πρέπει να έχει πολύ γυμνασμένο κορμίLindi από Zuzana: πολύ καλή με φοβερό service την οποία είχα συναντήσει για 2 ώρες στο προηγούμενο τουρ της στην Αθήνα.
Όμως προσέξτε κάτι:
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Services: COB, GFE,
Rates:
1H:350€
2H:550€
3H:700€
6H:1200€
12H:2000€
Να την χαιρετε ο μαλακας, με τοσα που ζηταει, ρε ουστ...........
υποπτεύομαι παλιά ξινά σταφύλια ως προς το σερβις...ολίγον Λαίηντις τουρς μια πως τη λέγανε πως τη λέγανε να δεις...ξανθιά καυλίτσα που όλο οχι οχι μη και τέτοια;;;
υποπτεύομαι παλιά ξινά σταφύλια ως προς το σερβις...ολίγον Λαίηντις τουρς μια πως τη λέγανε πως τη λέγανε να δεις...ξανθιά καυλίτσα που όλο οχι οχι μη και τέτοια;;;
Θα βρεθεί κανείς που θα της δώσει 10άρια και θα μείνουν οι υπόλοιποι άναυδοι και σκεφτικοί.
Έλεοοοος
Επισκέπτης
Ρε συ rozkrotalias θα σε μαλωσω ασχημα, που το ειδες το τραβελι ρε, εδω ο jos13 ανακαλυψε τον μουναρο της Ευρωπης και μαλιστα cg απο τον Ζ. Ειδες ρε που εισαι εμπαθης με το συγκεκριμενο γραφειο ... ενω ο συναγωνιστης που ''εχει παει σχεδον με ολες απο το συγκεκριμενο πρακτωριο και ειναι η πρωτη φορα που που γραφει γιατι απλα εντιποσιαστικε'' ειδες τι ωραια που τα περασε...
Ε ρε τι αλλο θα δουμε............. ελεος !!!!!!!!
Ρε συ rozkrotalias θα σε μαλωσω ασχημα, που το ειδες το τρβελι ρε, εδω ο jos13 ανακαλυψε τον μουναρο της Ευρωπης και μαλιστα cg απο τον Ζ. Ειδες ρε που εισαι εμπαθης με το συγκεκριμενο γραφειο ... ενω ο συναγωνιστης που ''εχει παει σχεδον με ολες απο το συγκεκριμενο πρακτωριο και ειναι η πρωτη φορα που που γραφει γιατι απλα εντιποσιαστικε'' ειδες τι ωραια που τα περασε...
Και γω έλεος ζήτησα ένα λεπτό πιο πριν. Το ζήτησα όχι γι αυτά που είδαμε αλλά γι αυτά που έχουμε να δούμε ακόμα.
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.454
- Πόντοι
- 23.305
Ρε συ rozkrotalias θα σε μαλωσω ασχημα, που το ειδες το τρβελι ρε, εδω ο jos13 ανακαλυψε τον μουναρο της Ευρωπης και μαλιστα cg απο τον Ζ. Ειδες ρε που εισαι εμπαθης με το συγκεκριμενο γραφειο ... ενω ο συναγωνιστης που ''εχει παει σχεδον με ολες απο το συγκεκριμενο πρακτωριο και ειναι η πρωτη φορα που που γραφει γιατι απλα εντιποσιαστικε'' ειδες τι ωραια που τα περασε...
Περίμενε rebeti να πιάσουμε ρυθμό να βαράμε μαζί τα κεφάλια μας !!!
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
bossa nova pls
Επισκέπτης
Αφιερωμενο ....
Ρε συ rozkrotalias θα σε μαλωσω ασχημα, που το ειδες το τραβελι ρε, εδω ο jos13 ανακαλυψε τον μουναρο της Ευρωπης και μαλιστα cg απο τον Ζ. Ειδες ρε που εισαι εμπαθης με το συγκεκριμενο γραφειο ... ενω ο συναγωνιστης που ''εχει παει σχεδον με ολες απο το συγκεκριμενο πρακτωριο και ειναι η πρωτη φορα που που γραφει γιατι απλα εντιποσιαστικε'' ειδες τι ωραια που τα περασε...
τη δουλεια του κανει οπως και πολλοι αλλοι
Επισκέπτης
τη δουλεια του κανει οπως και πολλοι αλλοι
Με καλυψες ....
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Με καλυψες ....
...για ένα αιδοιοκάματο...το ρημάδι...
Παντως κανονικα τοσο εξωφθαλμα Faκe πρεπει να διαγραφονται πιστευω.Με καλυψες ....
Αυτη ειναι η γενια των 700 €εγω παντος θετω εαυτον στην διαθεσιμοτητα του ζουζουνου για ενα βασικο μισθο....please contact me!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά