Ay
Αυτη δεν ειχε και μια αλλη κολλητη...να δεις πως την λεγανε......που ηταν κοντουλα με ωραιο σωμα και ειχε και καψουρο-ιστορια με καποιον εδω στο φορουμ....χμμμμμμ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτη πρεπει ναναι :-)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ay
Αυτη δεν ειχε και μια αλλη κολλητη...να δεις πως την λεγανε......που ηταν κοντουλα με ωραιο σωμα και ειχε και καψουρο-ιστορια με καποιον εδω στο φορουμ....χμμμμμμ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτη πρεπει ναναι :-)
Δεν ήταν κολλητές ,κολλητά tours έκαναν
Εσθονή η μια Λιθουανή η άλλη... ;) ;)
Επισκέπτης
Σας τα εβαλε τα γυαλια ο Ροδολφος !!!
Επισκέπτης
Ριχνει και την Μογγολα στις επαλξεις που ειναι σταθερη αξια !! ;)
Επισκέπτης
Services: COB, GFE,
Rates:
1H:350€
2H:550€
3H:700€
6H:1200€
12H:2000€
Να την χαιρετε ο μαλακας, με τοσα που ζηταει, ρε ουστ...........
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[/quoteΜαύρο στο Μαυρογιαλούρο
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Rates:
Δε πα να φάει κάνα σουβλάκι μπας και πάρει κάνα κιλό.....θέλει και 350
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Eμπάργκο στα ct να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές.Ανεξερέτως όσες είναι εδώ ΔΕΝ αξίζουν
τα λεφτά που ζητάνε.
τα λεφτά που ζητάνε.
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Eμπάργκο στα ct να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές.Ανεξερέτως όσες είναι εδώ ΔΕΝ αξίζουν
τα λεφτά που ζητάνε.
Φίλε μου αν αξίζουν να τα πάρουν!
Και έχει τρομερό σέρβις μπουκιτσί με καπότα
Rates:
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ορες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ωρες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Φαντάζομαι πως μετά τους είπες ένα ωραίο fuck off και να μην πάτησες!
πρωτο και μεγαλυτερο λαθος του γραφειου που αποδεχτηκε το τελεσιγραφο του τυπου φιλε μου,και ειναι σαν να κανει επιλογη πελατων...αρα μακριααααααΦαντάζομαι πως μετά τους είπες ένα ωραίο fuck off και να μην πάτησες!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
πρωτο και μεγαλυτερο λαθος του γραφειου που αποδεχτηκε το τελεσιγραφο του τυπου φιλε μου,και ειναι σαν να κανει επιλογη πελατων...αρα μακριαααααα
Εκτορα, αυτα πρεπει να γραφονται για τα γραφεια γιατι το μπουκινγκ ειναι πακετο μωρο-γραφειο. βαλε ενα παραπονο και στο EG γιατι το γραφειο στελνει μωρα Παρισι.
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ορες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες
+1
Παπαριές των γραφείων είναι αυτά μη και χάσουν κάνα κατοστάρικο παραπάνω. Ειδικά αυτές τις εποχές θάπρεπε νάναι διπλά προσεκτικοί. Δεν είναι καιρός να έχεις δυσαρεστημένους πελάτες.
Άσε φίλε ektoras. Βάζουμε στοίχημα ότι μόλις δουν τα σκούρα θα "αποζημιώσουν"? Είτε με καμιά εκπτωσούλα ή με κάνα μισαωράκι παραπάνω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά