Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ay
Αυτη δεν ειχε και μια αλλη κολλητη...να δεις πως την λεγανε......που ηταν κοντουλα με ωραιο σωμα και ειχε και καψουρο-ιστορια με καποιον εδω στο φορουμ....χμμμμμμ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτη πρεπει ναναι :-)

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ay
Αυτη δεν ειχε και μια αλλη κολλητη...να δεις πως την λεγανε......που ηταν κοντουλα με ωραιο σωμα και ειχε και καψουρο-ιστορια με καποιον εδω στο φορουμ....χμμμμμμ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτη πρεπει ναναι :-)

Δεν ήταν κολλητές ,κολλητά tours έκαναν  :rolleyes: :rolleyes: :P :P

Εσθονή η μια Λιθουανή η άλλη...  ;) ;)

Επισκέπτης
Σας τα εβαλε τα γυαλια ο Ροδολφος !!! :2funny: :2funny:

0.jpg

viper7gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
10
Baby την δεξια κορασιδα την εχεις δοκιμασει?

Για λεγε για λεγε...
Μπας και την επισκεφτω σημερα...
αυτην με την φωτο απο το ************...com

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
θα παρει 350 @@@@@ και αυτη...... :2funny: :2funny: :2funny:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Services: COB, GFE,
Rates:
  1H:350€
  2H:550€
  3H:700€
  6H:1200€
  12H:2000€

Να την χαιρετε ο μαλακας, με τοσα που ζηταει, ρε ουστ...........

Δε πα να φάει κάνα σουβλάκι μπας και πάρει κάνα κιλό.....θέλει και 350

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Eμπάργκο στα ct να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές.Ανεξερέτως όσες είναι εδώ ΔΕΝ αξίζουν
τα λεφτά που ζητάνε. :crazy:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ορες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ωρες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φαντάζομαι πως μετά τους είπες ένα ωραίο fuck off και να μην πάτησες!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ναι φιλε μου...σιγα μην παταγα...να μαθουν να φερωνται επαγγελματικα,αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε με τι γραφεια κανουμε μπουκινγκς...για να μην μας κοροιδευουν...μακρια απο απατεωνες μαγκες

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Φαντάζομαι πως μετά τους είπες ένα ωραίο fuck off και να μην πάτησες!
πρωτο και μεγαλυτερο λαθος του γραφειου που αποδεχτηκε το τελεσιγραφο του τυπου φιλε μου,και ειναι σαν να κανει επιλογη πελατων...αρα μακριαααααα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πρωτο και μεγαλυτερο λαθος του γραφειου που αποδεχτηκε το τελεσιγραφο του τυπου φιλε μου,και ειναι σαν να κανει επιλογη πελατων...αρα μακριαααααα

Εκτορα, αυτα πρεπει να γραφονται για τα γραφεια γιατι το μπουκινγκ ειναι πακετο μωρο-γραφειο. βαλε ενα παραπονο και στο EG γιατι το γραφειο στελνει μωρα Παρισι.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλησπερα μαγκες,δεν γραφω πλεον πολλυ συχνα,αλλα οταν διακρινουμε μη επαγγελματικη συμπεριφορα γραφειων η κοριτσιων πρεπει να μιλαμε.Λοιπον ειχα σημερα ραντεβου με jane απο slovak beauties στις 19.15 το απογευμα,με επιβεβαιωμενο hotel και room,ειμαι και πελατης του εν λογω γραφειου,ξεκιναω λοιπον απο γλυφαδα,και στις 18.40 μου ερχεται σμσ αν μπορω να το κανω 8.15 γιατι ο προηγουμενος πελατης ενω δεν ειχε ενημερωσει για 2 ωρες παρα για μια μονον,θελει να μεινει 2 ορες.Και εβαζε βετο στο γραφειο η 2 ωρες η τιποτα.....ετσι-εδω μπαινει ο επαγγελματισμος του γραφειου-ακυρωνουν εμενα-ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ REGULAR CLIENT... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....μακρια απο οσους παιζουν μαζι μας συναθλητες

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

+1

Παπαριές των γραφείων είναι αυτά μη και χάσουν κάνα κατοστάρικο παραπάνω. Ειδικά αυτές τις εποχές θάπρεπε νάναι διπλά προσεκτικοί. Δεν είναι καιρός να έχεις δυσαρεστημένους πελάτες.

Άσε φίλε ektoras. Βάζουμε στοίχημα ότι μόλις δουν τα σκούρα θα "αποζημιώσουν"? Είτε με καμιά εκπτωσούλα ή με κάνα μισαωράκι παραπάνω?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom