You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 619K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολλά τα 350....
Αλλά είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ βρε παιδιά....
Αλλά είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ βρε παιδιά....
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αχ και να είχα φράγκα...(αρκετά)...
Θα την έπαιρνα για 1 μήνα, να με ξεζουμίζει πρωί-βράδυ, μέχρι να μείνω 40 κιλά....
Θα την έπαιρνα για 1 μήνα, να με ξεζουμίζει πρωί-βράδυ, μέχρι να μείνω 40 κιλά....
όχι ρε μάγκες και 350? για μια ώρα .. δεν λέει , θα το μάθουν κ οι άλλοι μαλάκες και θα χαλάσει η πιάτσα , όλοι μαύρο και κράξιμο στα review για την τιμή μπας και λογικευτούνε ,, αν δεν την πάρει κανένας κάτι μπορεί να καταφέρουμε ..
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οχι βέβαια... Δεν είπα ότι σκεφτομαι να την πάρω...Ενα σχόλιο έκανα. Δεν αξίζει, γιατί τώρα που το σκέφτομαι.. με το που θα την δώ να γδύνεται... πάει...έχυσα.....όχι ρε μάγκες και 350? για μια ώρα .. δεν λέει , θα το μάθουν κ οι άλλοι μαλάκες και θα χαλάσει η πιάτσα , όλοι μαύρο και κράξιμο στα review για την τιμή μπας και λογικευτούνε ,, αν δεν την πάρει κανένας κάτι μπορεί να καταφέρουμε ..
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
όταν λέει "She provides all services without A level."
τι εννοει ? τι είναι το A Level ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
όταν λέει "She provides all services without A level."
εννοει οτι τα κανει ολα εκτος απο προσφορα κωλατεραλ(collateral)!
όχι ρε μάγκες και 350? για μια ώρα .. δεν λέει , θα το μάθουν κ οι άλλοι μαλάκες και θα χαλάσει η πιάτσα , όλοι μαύρο και κράξιμο στα review για την τιμή μπας και λογικευτούνε ,, αν δεν την πάρει κανένας κάτι μπορεί να καταφέρουμε ..
embargo η μόνη λύση να φτιάξουν τιμές
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
παντως παιδια δεν θυμαμαι εγω να εχω γαμησει ποτε τετοια γκομενα... (αν ειναι οντως ετσι, οπως στις φωτος)
θα κανω την αμαρτια και θα παω (i know χαλώ την πιατσα).
ή θα την δω, δεν θα μου αρέσει, θα τις σκασω 50 και θα φυγω ή θα τις σκασω 350 και θα την γαμησω.
ειναι πρωτη φορα που παιρνω CT... άντε να δούμε... τι θα βγει το καρπούζι :-
καμια συμβουλή από έμπειρους στα CT ???
θα κανω την αμαρτια και θα παω (i know χαλώ την πιατσα).
ή θα την δω, δεν θα μου αρέσει, θα τις σκασω 50 και θα φυγω ή θα τις σκασω 350 και θα την γαμησω.
ειναι πρωτη φορα που παιρνω CT... άντε να δούμε... τι θα βγει το καρπούζι :-
καμια συμβουλή από έμπειρους στα CT ???
Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
και θέλει 100 εβραίους για να την κατουρήσω.γιατί να μην πάω στο w.c να κάνω πι πι.
Νομίζω πως τα 100 είναι για να σε κατουρήσει αυτή και όχι εσυ! Αλλά όπως είναι γνωστό... όσοι έχουν βίτσια τα πληρώνουν κιόλας...
k.panagidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελλαδιτες σε λιγες μερες θα παω πισων στην μαρτυρικην μεγαλονησον εχετε να μου προτεινετεν καμια καλη πουταναν???Δινων και 200 τσυπριακες λιρες
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλο μουνι πολλα λεφτα ομως......εχουν πεσει οι τιμες στα ct...μην τα ανεβασουμε ξανα ρε μαγκες ....πρεπει να αγωνιστουμε κι αλλο να πεσουν κι αλλο.......γιατι αλλιως δεν νομιζω να γαμισω ποτε μου ct.......
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά κρατηθείτε λίγο. Μούναρος εντάξει, αλλά αν τα σκάσετε τα 350 και έχει κίνηση, την επόμενη φορά θα ζητήσει 400. Αφήστε τη να μείνει χωρίς πελάτη να δείτε για πότε θα ξανακατέβει στα 300. Είναι μαλακια τη στιγμή που άλλα ct φέρνουν πολύ καλές γκόμενες στα 200 πλέον ευρώ, εμείς να τα σκάμε έτσι απερίσκεπτα στα 350...
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.785
- Πόντοι
- 22.915
Εκλεισα ενα 2ωρο με Βαλερυ
Στις φωτο ειναι πολυ καλη. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι παραπανω;
Στις φωτο ειναι πολυ καλη. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι παραπανω;
swordmaster: Οι φήμες λένε ότι δεν είναι τόσο εντυπωσιακή από κοντά. Θα τη δεις και θα μας πεις ομως
georgezilla: τη συγκεκριμένη τη κατουράς κιόλας.
mad_max: καινούργια, μικρή στην ηλικία, είναι μόλις το δεύτερο CΤ της. Στο πρώτο που ήταν στην Ιταλία με άλλο πρακτορείο άρπαξε μερικές μέτριες έως κακές κριτικές. Όμως ως γνωστό οι Ιταλοί και οι Γάλλοι είναι και λίγο μαλάκες με τις πουτάνες, οπότε αν σου αρέσει μην αποθαρύνεσαι.
georgezilla: τη συγκεκριμένη τη κατουράς κιόλας.
mad_max: καινούργια, μικρή στην ηλικία, είναι μόλις το δεύτερο CΤ της. Στο πρώτο που ήταν στην Ιταλία με άλλο πρακτορείο άρπαξε μερικές μέτριες έως κακές κριτικές. Όμως ως γνωστό οι Ιταλοί και οι Γάλλοι είναι και λίγο μαλάκες με τις πουτάνες, οπότε αν σου αρέσει μην αποθαρύνεσαι.
τα CT στην Ελλαδα ειναι η μεγαλη απατη της βιομηχανιας του SEX.Τα πλασαρουν ως μοντελα ενω ειναι εντελως μετριες ασημαντες ανατολικες.Οι φωτο η ειναι πειραγμενες η αφορουν αλλες.Οσο για τις τιμες!!!!Μας πηραν πρεφα τι χαζοβιοληδες ειμαστε και ξεφωρτωνουν συνεχεια.Αν βαλεις μια πουτανιτσα των 30 ευρω σε ενα ξενοδοχειο 3-4 αστεριων φτιαξεις και ενα σαιτ να λεει μαλακιες τοτε ερχονται τα κοροιδα και ακουμπανε
250+....
συμφωνω 100% και προσθετω οτι με αυτα τα λεφτα πας σοφια αυθημερον αεγεαν ερλαιν γαμας και γυρνας....αλλα σε αυτη την ζωη φιλε μου υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πολλα λεφτα για πεταμα και δεν σκεφτοντε οπως εσυ και εγω γενικα η αποψη μου ειναι οτι ειναι μαλακια να χαλας τοσα λεφτα αν δεν εχεις ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K