Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Λεω να ανοιξεις θρεντ "σιτιτουριστριες με πιερσιγκ στο νουνι"  :2funny: :2funny:

Δεν εχω δοκιμασει το μωρο. Απο γενικη βαθμολογια και μονο το κρινω!

άνοιξα ρε λουκ.... δεν το είδες?????

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι και αυτο το πιπινι αν σου αρεσει!!

Λοιπον οι κριτικες της την λενε πολυ GFE, μιλαει Γαλλικα, οχι Αγγλικα, ευγενικο γυμνασμενο πιπινι. Ειναι λιγο του athletic, εγω ειμαι για λιγο πιο παρακμη.
Καλα αμα διαβασετε τι γρφουν οι Γαλλοι θα ξερασετε un vent de fraîcheur souffle sur Paris :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπον οι κριτικες της την λενε πολυ GFE, μιλαει Γαλλικα, οχι Αγγλικα, ευγενικο γυμνασμενο πιπινι. Ειναι λιγο του athletic, εγω ειμαι για λιγο πιο παρακμη.
Καλα αμα διαβασετε τι γρφουν οι Γαλλοι θα ξερασετε un vent de fraîcheur souffle sur Paris :2funny: :2funny:

Ναι οι Γαλλοι ειναι γραφικοι!! :2funny: :2funny: Και που να δεις τον φιλο μου τον Πατουνετ!! :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Και που να δεις τον φιλο μου τον Πατατατουνετ!! :grin:
Μαναβης το επαγγελμα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

μήπως έχει και μουστάκι?????
http://[URL unfurl="true"]www.toy-tma.com/wp-content/uploads/2010/07/Potato_23.gif[/img[/URL]]

μάλλον πρέπει να έπαιζε τον κο Πατάτα στο Toy Story σικουελ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ο stratigoos βρηκε τη μουσα του στο προσωπο της Caro !!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Ρε μουνι παλι τον εχωσες  ?????????   :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γαμησες Κοκκινομαλα ψηλε η ακομα !!!! :grin: :grin: :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Γαμησες Κοκκινομαλα ψηλε η ακομα !!!! :grin: :grin: :grin:

Τα επεισοδια δεν μας αφησαν να χαρουμε κωλαρακι  και μειναμε με το πουλακι ανα χειρας  :grin:

Ολα στα λεει ο αλλος ε ?  :2funny: :2funny: κουφαλα προεδρινι  :rockon: :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ο General έγραψε μερικές από τις πιο σωστές κουβέντες που έχουν γραφεί για την  Karolina.

"Εχει την ικανοτητα μολις μπεις στο δωματιο να ξεχασεις οτι πριν ισως να ηταν με καποιον αλλον και πιθανοτητα θα ειναι με καποιον αλλον μετα, και σε κανει να νιωθεις οτι ειναι η κοπελα που σε γουσταρει τρελα και σε περιμενει πως και πως."

...Έτσι την πατήσαν(μ)ε ουκ ολίγοι...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα επεισοδια δεν μας αφησαν να χαρουμε κωλαρακι  και μειναμε με το πουλακι ανα χειρας  :grin:

Ολα στα λεει ο αλλος ε ?  :2funny: :2funny: κουφαλα προεδρινι  :rockon: :rockon:

Είναι μακριά από τα επεισόδια...don't worry. Και με καλό parking.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο General έγραψε μερικές από τις πιο σωστές κουβέντες που έχουν γραφεί για την  Karolina.

"Εχει την ικανοτητα μολις μπεις στο δωματιο να ξεχασεις οτι πριν ισως να ηταν με καποιον αλλον και πιθανοτητα θα ειναι με καποιον αλλον μετα, και σε κανει να νιωθεις οτι ειναι η κοπελα που σε γουσταρει τρελα και σε περιμενει πως και πως."

...Έτσι την πατήσαν(μ)ε ουκ ολίγοι...
Φαινετε οτι ειχε αλαξει βρακακι η Καρο γιαυτο !!! :grin: :grin: :grin:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom