Το site είναι αυτό : αλλά τα τηλ είναι εξωτερικoύ τα περισσότερα,πού μπορώ να τηλ για να μην χρεωθώ τα κερατά μου;
1ον.συνηθως στελνεις μηνυμα.2ον αν θες να παρεις τηλ δεν θα πιασεις και την κουβεντα ρε αδερφε
Το site είναι αυτό : αλλά τα τηλ είναι εξωτερικoύ τα περισσότερα,πού μπορώ να τηλ για να μην χρεωθώ τα κερατά μου;
Ελα ρε φιλε εδω θα δωσεις τοθλαχιστον 200 γιαρια για να γαμησεις και εσυ σκεφτεσαι ποσο κανει το smsΠόσο χρεώνεται ένα sms εξωτερικό(από περιέργεια);
1..ολοι οι παιχτες γνωριζουν οτι παιζει φωτοσοπ στα κοριτσια..
2..αν το συγκεκριμμενο site ειχε φτιαχτει απο παικτες που γνωριζουμε οπως ο τρεζουρας πχ,θα ειχε μεγαλυτερη αξια..
οταν δεν ξερουμε ποιοι κρυβονατι απο πισω,πολλα μπορουμε να υποθεσουμε..
απο ανταγωνιστες μεχρι αγαπουληδες που δεν πηραν τις εκπτωσεις που ηθελαν..
3..διασκεδαστικο παντως..
το ξερω παιχτη μου ομως οι φωτο στο site ειναι απο φωτοσοπ σε φωτοσοπ..βρε να σου πω εγω ,ειναι 100% αληθινό ,αφού τα'χω δει live
Αυτή δε η barbie ειναι ΤΟ μπαζο
το ξερω παιχτη μου ομως οι φωτο στο site ειναι απο φωτοσοπ σε φωτοσοπ..
δεν ειναι αυτες του πρακτορειου συγκριτικα με πραγματικες που εχει τραβηξει καποιος παιχτης..
δεν γινεται ο καλλιτεχνης να τις στηνει στην ιδια ποζα..
απλα καποιος απο μνημης & κατα προσεγγιση προσπαθει να αποτυπωσει τις διαφορες..
Υ.Γ οπως κανει ο παραγωγος με την εμιλυ δηλαδη..
το ξερουμε μουχριτσα..Toυλαχιστον η δικη μου επεξεργασια ειναι χιουμοριστικη κ οχι για να σας αρπαξω τα φραγκα οπως κανει η καθε κοτα κ το καθε κοτετσοπρακτορειο που γαμαει τις φωτο με το φωτομαγαζο
το ξερουμε μουχριτσα..
Υ.Γ παραμονευεις πισω απο τις φυλλωσιες ρε???
σκριπτακι???Καθε φορα που ποσταρεις ρε Μαριε την λεξη παραγωγος ερχεται αναφορα
2..αν το συγκεκριμμενο site ειχε φτιαχτει απο παικτες που γνωριζουμε οπως ο τρεζουρας πχ,θα ειχε μεγαλυτερη αξια..
οταν δεν ξερουμε ποιοι κρυβονατι απο πισω,πολλα μπορουμε να υποθεσουμε..
απο ανταγωνιστες μεχρι αγαπουληδες που δεν πηραν τις εκπτωσεις που ηθελαν..
3..διασκεδαστικο παντως..
εγω νόμιζα πως έστειλαν από το πρακτορείο σε αυτούς τις real photos και τους τις επέστρεψαν ρετουσαρισμένες
Οι περισσοτερες ειναι καλυτερες απειραχτες. Ειδικα για τον Ζερο!!!!