Άλλο πάλι και αυτό με τα δωράκια, λουλουδάκια, σοκολατάκια και λοιπές μαλακίες.
Μου έχει τύχει το απίστευτο σκηνικό...μπαίνω στο δωμάτιο τουρίστριας, κάθομαι να πούμε τις κλασσικές μαλακίες
δλδ από που είσαι? πόσο χρονών είσαι? σπουδάζεις? σου αρέσει η ελλάδα?
όπου λαμβάνεις τις κλασσικές μαλακοαπαντήσεις είμαι από το βλαδιβοστόκ αλλά μένω γενεύη, 22 χρονών, σπουδάζω οικονομικές πολιτικές νομικές επιστήμες (όλα μαζί, δλδ αυτό που εγώ λέω εικονικές επιστήμες παραφράζοντας το οικονομικές) και παίρνω πτυχίο σε 2-3 ώρες από τώρα, η ελλάδα είναι πανέμορφη αν και δεν έχω βγει από το δωμάτιο όσες φορές έχω έρθει....
και μου λέει η τύπισσα..."Με άδεια χέρια ήρθες?"...φαντάστηκα ότι θέλει τα λεφτά....της λέω στο τέλος...και μου απαντάει..."Μάλλον δεν είσαι Έλληνας¨ και μένω μλκς. Ρωτάω γιατί το λες αυτό? Και έρχεται ο κεραυνός.
"Δεν εννοούσα λεφτά, απλά οι Έλληνες είστε gentlemen και συνήθως έρχεστε με κάποιο δωράκι"
Την ρώτησα τι δωράκια παίρνει συνήθως, και μου έδειξε από σοκολάτες (ποιος πούστης βρήκε Lindt στην Ελλάδα?), εσώρουχα (όχι χλιδάτα αλλά ούτε της πλάκας), κοσμήματα (κάτι μαλακίες Zwarovski και FolieFolie) αλλά και δονητή! (ωραίος!). Και φυσικά, είχε και δύο ανθοδέσμες στο δωμάτιό της, κόκκινα τριαντάφυλλα
Δεν προχωρώ στην μετάφραση του όρου gentleman...