Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

m1k3pb

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Eγω γενικα τις γραφω στα αρχιδια μου !!!
Εαν τους αρεσει εαν δεν τους αρεσει ας γινουν καλυτερες !!
Αλλιως σπιτι τους !!!

Σωστός ο Tres + οτι είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες ΚΑΙ σ αυτό - μας έχουν βρει μου φαίνεται λίγο αγαθούληδες, για να το πω ευγενικά....

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Σίγουρα όλα αυτά που αναφέρετε πιο πάνω συμβάινουν

Αλλά μήπως κάποιες κοπέλλες και πρακτορεία έχουν accounts εδώ μέσα και χρηισμοποιούν αυτόματους μεταφραστές όπως ?

ΥΓ: Για να πω και εγώ την μαύρη αλήθεια έχω πέσει και εγώ "θύμα" από βλακεία μου. Είχα επισκεφτεί κάποια κοπέλλα η οποία μου ζήτησε να τις μεταφράσω κάποιες κριτικές και σχόλια που υπήρχαν για το άτομο της. Δεν το έκανα από πρόθεση να της κάνω τον καλό ή να μου δώσει καλυτερο service. Περισσότερο από αφέλεια και από ευγένεια, αφού δεν ήταν κάτι που απαιτούσε ιδιαίτερο κόπο. Θα με πείτε βλάκα, αλλά είναι κάτι που έγινε και δεν γυρίζει πίσω...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μερικοί γενικοί κανόνες:

• [li]Όποιος λέει ψέμματα για σένα, θα πει ψέμματα και σε εσένα.[/li]
    [li]Όποιος κουτσομπολεύει άλλους σε εσένα, θα κουτσομπολεύσει και εσένα.[/li]
    [li]Ένα μυστικό, παύει να είναι μυστικό όταν το ξέρει πάνω από ένα άτομο.[/li]

Και μερικοί ειδικοί κανόνες:

• [li]Όταν μία πουτάνα σε ρωτάει για να μάθει πληροφορίες για άλλους, θα ρωτήσει και άλλους για πληροφορίες για σένα.[/li]
    [li]Όταν μία πουτάνα σου λέει λεπτομέρειες για άλλους, θα πει και σε άλλους λεπτομέρειες για σένα.[/li]
    [li]Το Pretty Woman ήταν σενάριο που [size=12pt]δεν[/size] βασιζόταν σε αληθινή ιστορία.[/li]
    [li]Υπάρχει πάντα κάποιος που έχει (ή που θα) γαμήσει την πουτάνα που "αγαπάτε" καλύτερα από εσάς.[/li]
    [li]Υπάρχει πάντα κάποιος που την έχει (ή που θα την) ενθουσιάσει, κουφάνει, αποπλανήσει, μαγέψει περισσότερο από εσάς.[/li]

Ξεκολλάτε, συνέλθετε, προσγειωθείτε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
    • [li]Το Pretty Woman ήταν σενάριο που [size=12pt]δεν[/size] βασιζόταν σε αληθινή ιστορία.[/li]
      [li]Υπάρχει πάντα κάποιος που έχει (ή που θα) γαμήσει την πουτάνα που "αγαπάτε" καλύτερα από εσάς.[/li]
      [li]Υπάρχει πάντα κάποιος που την έχει (ή που θα την) ενθουσιάσει, κουφάνει, αποπλανήσει, μαγέψει περισσότερο από εσάς.[/li]

όχι ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

άστους ! μην τους το χαλάς!
    μην τους ξυπνάς!

ασε το καθένα να ζεί το όνειρό του...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

roxalhto-thumb-large.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Η χαρά των <<Α γ α π ο ΄υ λ η δ ω ν>>

Έχω πετύχει τύπο ο οποίος ενώ μόλις τελειώνουμε τον πρώτο γύρο με τη μικρή (Εποχές Paradise CTs, Ουγγαρέζα κοπελίτσα που έκανε χορό Χιπ-Χοπ αν λέει κάτι), χτυπάει τηλέφωνα από ρεσεψιόν, ανεβαίνει με λουλούδια, χτυπάει πόρτα, σηκώνεται η μικρή ντύνεται, πάει πόρτα και τον ακούω από το μπάνιο να μυξοκλαίγεται και να κάνει γατοκλάψες κλπ. ένας βλάκας ψηλός ήτανε ...κάποιους τους καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρουνε μόνο από τη φάτσα (μπουγάτσα). (Τον είδα βγαίνοντας στημμένο κι ανυπόμονο, τον αγριοκύτταξα και τράβηξα την κοπελίτσα <<δική μου τώρα>>)
Γυρίζει η μικρή και μου λέει όλο παράπονο, ότι δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοια κατάσταση πελάτη...ότι αυτό το κάνει από το πρώτο ραντεβού που είχε μαζί της, ότι μόνο μονόπετρο δεν της έδωσε στα γόνατα!

Με μαλάκες όπως ετούτον, τον ''Αγαπούλη'' ούτε τιμές θα πέφτουνε, ούτε υπηρεσίες θα βελτιώνονται. Και δυστηχώς έχουμε πολλούς τέτοιους χιλοπιτιασμένους (χειλοπιπωμένους) ανέραστους ανάμεσα μας.

Μηχανικέ μιλάς τη γλώσσα της λογικής, έχεις πολύ δίκιο.

stefsp

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
παληκαρια εχω παει σε μια κυρια και ο πρηγουμενος δεν φευγει με τιποτα εχει κατσει σε μια καρεκλα και μιξοκλεγε γιατι ηθελε και αλλο και οτι την κοπελα την αγαπουσε και να μην τολμησω να την αγγιξω γιατι θα με τσακισει .
....

"ρε τι παθαμε με το μαλακα λεω"  τον πηρα με το καλο αντε ρε φιλε να γαμησουμε και εμεις και μου ελεγε μη μιλας ετσι για την κοπελα και κατι τετοιες παπαριες και το φοβερο οταν εφυγα μετα απο 2 ωρες με περιμενε στη rec... για να με ρωτησει αν μου εκατσε η γκομενα και κατι τετοιες παπαριες!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
παληκαρια εχω παει σε μια κυρια και ο πρηγουμενος δεν φευγει με τιποτα εχει κατσει σε μια καρεκλα και μιξοκλεγε γιατι ηθελε και αλλο και οτι την κοπελα την αγαπουσε και να μην τολμησω να την αγγιξω γιατι θα με τσακισει .
....

"ρε τι παθαμε με το μαλακα λεω"  τον πηρα με το καλο αντε ρε φιλε να γαμησουμε και εμεις και μου ελεγε μη μιλας ετσι για την κοπελα και κατι τετοιες παπαριες και το φοβερο οταν εφυγα μετα απο 2 ωρες με περιμενε στη rec... για να με ρωτησει αν μου εκατσε η γκομενα και κατι τετοιες παπαριες!!!!!!!!!!!!!

για στείρωση αμέσως, να μη διαιωνιστεί το είδος του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Η χαρά των <<Α γ α π ο ΄υ λ η δ ω ν>>

Έχω πετύχει τύπο ο οποίος ενώ μόλις τελειώνουμε τον πρώτο γύρο με τη μικρή (Εποχές Paradise CTs, Ουγγαρέζα κοπελίτσα που έκανε χορό Χιπ-Χοπ αν λέει κάτι), χτυπάει τηλέφωνα από ρεσεψιόν, ανεβαίνει με λουλούδια, χτυπάει πόρτα, σηκώνεται η μικρή ντύνεται, πάει πόρτα και τον ακούω από το μπάνιο να μυξοκλαίγεται και να κάνει γατοκλάψες κλπ. ένας βλάκας ψηλός ήτανε ...κάποιους τους καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρουνε μόνο από τη φάτσα (μπουγάτσα). (Τον είδα βγαίνοντας στημμένο κι ανυπόμονο, τον αγριοκύτταξα και τράβηξα την κοπελίτσα <<δική μου τώρα>>)
Γυρίζει η μικρή και μου λέει όλο παράπονο, ότι δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοια κατάσταση πελάτη...ότι αυτό το κάνει από το πρώτο ραντεβού που είχε μαζί της, ότι μόνο μονόπετρο δεν της έδωσε στα γόνατα!

Με μαλάκες όπως ετούτον, τον ''Αγαπούλη'' ούτε τιμές θα πέφτουνε, ούτε υπηρεσίες θα βελτιώνονται. Και δυστηχώς έχουμε πολλούς τέτοιους χιλοπιτιασμένους (χειλοπιπωμένους) ανέραστους ανάμεσα μας.

Μηχανικέ μιλάς τη γλώσσα της λογικής, έχεις πολύ δίκιο.
....

TO έχω ξαναπεί...

για αυτό οι Ανατολικές στο βάθος της ψυχής τους μάς έχουν για τον πούτσο...
και πίσω απο την πλάτη μας μας κοροιδευουν...

έχουν δίκιο...

γιατί (με εξαιρεση τους Ιταλούς) δεν νομίζω οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι πελάτες είναι τόσο καραγκιοζηδες

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
TO έχω ξαναπεί...

για αυτό οι Ανατολικές στο βάθος της ψυχής τους μάς έχουν για τον πούτσο...
και πίσω απο την πλάτη μας μας κοροιδευουν...

έχουν δίκιο...

γιατί (με εξαιρεση τους Ιταλούς) δεν νομίζω οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι πελάτες είναι τόσο καραγκιοζηδες
Καραγκιοζης Καραγκιοζοπουλος Αστροναυτης !!! :cheesy:

image029.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ SITE ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΤΟ GOOGLE KAI TA EKANE COPY PASTE ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φίλε γραφε με μικρά!

Επισκέπτης
μεγαλη πλακα..
απο εχτες ο Yorgos δινει οδηγιες προς αποφυγη κατακεραυνωνοντας καποιος κοκκινιστους αγαπουληδες που χαλανε την πιατσα..
σωστο- θεμιτο-επιβεβλημενο..
οι λοιποι για ποιο λογο υπερθεματιζετε???
οποιος δεν χειροκροτει δημοσιως,στιγματιζεται αυτοματα ως κοκκινιστος αγαπουλης???
μηπως να παμε παρακατω???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άλλο πάλι και αυτό με τα δωράκια, λουλουδάκια, σοκολατάκια και λοιπές μαλακίες.

Μου έχει τύχει το απίστευτο σκηνικό...μπαίνω στο δωμάτιο τουρίστριας, κάθομαι να πούμε τις κλασσικές μαλακίες

δλδ από που είσαι? πόσο χρονών είσαι? σπουδάζεις? σου αρέσει η ελλάδα?

όπου λαμβάνεις τις κλασσικές μαλακοαπαντήσεις είμαι από το βλαδιβοστόκ αλλά μένω γενεύη, 22 χρονών, σπουδάζω οικονομικές πολιτικές νομικές επιστήμες (όλα μαζί, δλδ αυτό που εγώ λέω εικονικές επιστήμες παραφράζοντας το οικονομικές) και παίρνω πτυχίο σε 2-3 ώρες από τώρα, η ελλάδα είναι πανέμορφη αν και δεν έχω βγει από το δωμάτιο όσες φορές έχω έρθει....

και μου λέει η τύπισσα..."Με άδεια χέρια ήρθες?"...φαντάστηκα ότι θέλει τα λεφτά....της λέω στο τέλος...και μου απαντάει..."Μάλλον δεν είσαι Έλληνας¨ και μένω μλκς. Ρωτάω γιατί το λες αυτό? Και έρχεται ο κεραυνός.

"Δεν εννοούσα λεφτά, απλά οι Έλληνες είστε gentlemen και συνήθως έρχεστε με κάποιο δωράκι"

Την ρώτησα τι δωράκια παίρνει συνήθως, και μου έδειξε από σοκολάτες (ποιος πούστης βρήκε Lindt στην Ελλάδα?), εσώρουχα (όχι χλιδάτα αλλά ούτε της πλάκας), κοσμήματα (κάτι μαλακίες Zwarovski και FolieFolie) αλλά και δονητή! (ωραίος!). Και φυσικά, είχε και δύο ανθοδέσμες στο δωμάτιό της, κόκκινα τριαντάφυλλα

Δεν προχωρώ στην μετάφραση του όρου gentleman...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!