Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν σας κανει η ελενη  απο somuch μπορειτε να της να την στειλετε βορεια?Θα μαs κανετε την μεγαλυτερη χαρη!!!!!!
Παντως εξω απο πλακα και επειδη εχω εμπειρια και με την ελενη και με την αgnes απο το ιδιο γραφειο που ερχονται στην Αθηνα την ιδια περιοδο(9-13/10) η ελενη ειναι το κατι αλλο η αgnes aπλος υποφερτη!!

Ευχαριστώ petros71.
Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή?

Επισκέπτης
Για Sarah. Από εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Είναι πολύ κάτω και χοντρούλα ( με πολύ καυλωτικό βυζί βέβαια). Από services δεν είχα κανένα παράπονο στο διωράκι που πέρασα μαζί της.

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελπίζω να κλείσω. Θα σου πω εντυπώσεις...

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχή στις fake photos....

Επισκέπτης
Για Sarah. Από εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Είναι πολύ κάτω και χοντρούλα ( με πολύ καυλωτικό βυζί βέβαια). Από services δεν είχα κανένα παράπονο στο διωράκι που πέρασα μαζί της.

Εγώ θά έβαζα μέχρι 7/10 συνολικά...

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Αν δεν σας κανει η ελενη  απο somuch μπορειτε να της να την στειλετε βορεια?Θα μαs κανετε την μεγαλυτερη χαρη!!!!!!
Παντως εξω απο πλακα και επειδη εχω εμπειρια και με την ελενη και με την αgnes απο το ιδιο γραφειο που ερχονται στην Αθηνα την ιδια περιοδο(9-13/10) η ελενη ειναι το κατι αλλο η αgnes aπλος υποφερτη!!
Ρώτα τον trancmedia μήπως κάνω λάθος.
Μήπως την μπερδεύω με άλλη.

Παιδια δεν την εχω δει την κοπελα ποτε οποτε δεν μπορω πω εαν ειναι μουφα η οχι..Ο φιλος σκουπιδι κανει λαθος

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
για τους απατεώνες 1.δεύτερο mail 2.καρτοτηλέφωνο.κάνετε το book και στέλνετε το μπάζω μακριά,Βούλα,Βάρκιζα κλπ αλλα σε "αληιθινη" διεύθνσησε παίρνει ο απατεώνας τηλέφωνο ξανά και ξανά τελικά και τηλέφωνο πληρώνει αυτός και ο ταρίφας κονομάει ΕΊΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΑΠΌ ΜΈΝΑ ΣΤΟ ΦΊΛΟ ΣΟΥ

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα.υπαρχει καμια πληροφορια για ελιζαμπεθ απο czech-ladybird.σκεφτομαι να την κλεισω για 2ωρο.αξιζει

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
στο φίλο του transmedia λέω

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Δεν σε καταλαβα ποιος ειναι φιλος μου??Και τι εννοεις με τα καρτοτηλεφωνα κτλ?

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1

Θα συμφωνησω με τον φιλο Petro η Εleni πολυ καλη την ειδα πριν απο λιγο  για μιση ωριτσα...

recobakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες αυτά τα κομμάτια πως σας φαίνονται;Σκέφτομαι να τα χώσω για κάποια από αυτές. Ξέρει κανέις κάτι περισσότερο; Ας μας πεί!!

Ελπίζω να ψηθήκατε με τις επιλογές μου, μου πήρε αρκετή ώρα να διαλέξω τα καλά (κατά τη γνώμη μου)κομμάτια!Περιμένω εντυπώσεις από όποιους ξέρετε περισσότερα!

poutanos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες συγνωμη που ρωταω σε αυτο το φορουμ αλλα το Α- level στις υπηρεσιες ενος callgirl τι σημαινει?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
για trancemedia. το φίλο σου το ζουζούνα λέω. έχεις ένα κινητό με κάρτα για αυτές τις δουλειές.σου λέω του την έκανα γιατί είναι μεγάλη απάτη

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ναι ειμαι κοληταρι με τον Ζuzana χαχαχαχα.Πουστιες δεν κανω αν και ειναι πολυ μεγαλο λαμογιο ο Ολλανδος και του αξιζει να του κανουν αντιποινα...Θα ερθει ομως ο καιρος που θα τα βρει μπροστα του πολυ συντομα ομως....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ασχολούμαι με το άθλημα συχνά χειρότερο λαμόγιο από αυτόν δεν υπάρχει μου την έχει κάνει 2 φορες για αυτό τον έβαλα στο μάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom