Επισκέπτης
Παντως για την Jeniffer που μερικοι ειπανε οτι παιζει βρωμα για aids δε νομιζω να αγχωθηκε και κανενας.Μια βολτα στη σελιδα της και το ματι σου μονο κοκκινο βλεπει στο στο προγραμμα της.
Antisthenis :Αυτό είναι το forum που σου έλεγα :
Και εδώ είχε γίνει θέμα στο άλλο forum :
Δεν πιστεύω ότι σου είναι άγνωστο το θέμα και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί με αμφισβήτησες.
Αντισθένη να βάζεις χέρι για greekglish η που κάνουμε post η κεφαλαια η οτιδήποτε άλλο είσαι καλός.
Όπως και στο να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους ψεύτες.
2 μέρες περιμένω απάντηση που με αμφισβήτησες και τίποτα.
Έστω ένα συγγνώμη.
Τόσο High είναι να είσαι moderator και δεν μας καταδέχεσαι?
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ρε παιδιά σε πόση ώρα παίρνεις απάντηση για Julia
ακόμα περιμένω
να δούμε πόσο ακόμα
στο τέλος τα κάνω εγώ C.T.
τι να πω
Αντισθένη να βάζεις χέρι για greekglish η που κάνουμε post η κεφαλαια η οτιδήποτε άλλο είσαι καλός.
Όπως και στο να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους ψεύτες.
2 μέρες περιμένω απάντηση που με αμφισβήτησε ς και τίποτα.
Έστω ένα συγγνώμη.
Τόσο High είναι να είσαι moderator και δεν μας καταδέχεσαι?
για το θέμα μας καμια απάντησητίπο τα; εμπρός; παρακαλώείναι κανεις εκεί;
Tί απάντηση θες; Σου ζήτησα την πηγή σου και μου την έδωσες: είναι ένα φόρουμ (το link που παρέθεσες), μια ανοιχτή συζήτηση δηλαδή όπου ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η γνώμη μου δεν αλλάζει. Αυτό που λες είναι μια φήμη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.
χχμμμμμ..... γιατί ψυλιάζομαι κλώνους στο thread?? :- :- :-
Δεν ήξερες ούτε το thread στο forum ? εκεί το βρήκα το link , μιλάμε η .... τώρα ?Δεν τα ήξερα τα link, ούτε ήμουν υποχρεωμένος να τα γνωρίζω. Γι' αυτό και ρώτησα για την πηγή σου.