TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Μαλλον γουσταρεις τριχωτες μουνιτσες γι αυτο χαθηκες χαχαχα
.και απαραδεκτη συμπεριφορα μετα το πρωτο <<τελειωμα>> του στυλ ηρθα ελλαδα πριν 1 ωρα και ειμαι πτωμα ξερεις....απαραδεκτο....
Φιλε Vasso ηρθε στην Αθηνα η φιλη σου
Παντως ενας συναδελφος ειχε πει οτι η συγκεκριμενη γκομενα συμμετειχε σε πορνο με πουτσαρα που μετα αποδειχτηκε οτι ειχε AIDS.Aν ειναι αληθεια παιδια take care γιατι πολυ αλογομουρα μου φαινεται και πρεπει νε τα κανει ολα χωρις ενδοιασμους και φειδω ...... :-* :-*
ξεχασες φιλε να γραψεις οτι ο zuzana ειναι μεγαλο λαμογιο και απατεωνας...
Α και κάτι ακόμη.Πέστα μεγάλε γιατί από το Πάσχα - μπορεί και πιο πριν - δεν έχει έλθει και καμμία της προκοπής.
Ολες απ' ότι διαβάζω στο forum, μου ξυνίζει το ένα, δεν μπορώ το άλλο, τελείωνε και ότι άλλες μαλακίες τις έρχονται στο μυαλό. Και αυτά κοστίζουν διακοσοπενηντάρια, τριακοσάρια και πολύ παραπάνω.
Καλά η zuzana θέλει εμπάργκο για τα καλά. Ουτε ένα post δεν έχω διαβάσει που να έχει κάτι θετικό για κάποιο call girl.
Και εμενα μου κάνει σαν τραβεστί και άσχετα για τις αναφορές ότι έχει AIDS εσύ παντρέψου την.Μπα μην το λες η γυναικα εκπεμπει μια φοβερη θυληκοτητα .Εγω ας πουμε ανετα την παντρευομουνα
Α, μάλιστα... το "είχε βγει βρώμα" απ' το τί πραγματικά ισχύει έχει συχνά τόσο μεγάλη διαφορά όση είναι η απόσταση που χωρίζει την αλήθεια απ' το ψέμα.
Προτείνω λοιπόν τέτοιες "φήμες" να μην αναπαράγονται και υιοθετούνται άσκοπα.