Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Μαλλον γουσταρεις τριχωτες μουνιτσες γι αυτο χαθηκες χαχαχα

APOANAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαρά στο κουράγιο σου μάγκα με τη Μαρίζα Κοχ

Επισκέπτης
.και απαραδεκτη συμπεριφορα μετα το πρωτο  <<τελειωμα>>  του στυλ  ηρθα ελλαδα πριν 1 ωρα και ειμαι πτωμα ξερεις....απαραδεκτο....

Ήρθε πριν μια ώρα και ήταν κουρασμένη και αυτό ήταν δικαιολογία για να μην γαμιέται καλά, αλλά η χρέωση γίνεται κανονικά σαν να είχε έρθει πριν 10 μέρες και να ήταν ξεκούραστη ...

προφανώς επειδή ήταν κουρασμένη δεν νομίζω να έκανε τα 250 ... 100 ευρώπουλα ....

Παλιοβρώμες του κερατά ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε Vasso ηρθε στην Αθηνα η φιλη σου  
Παντως ενας συναδελφος ειχε πει οτι η συγκεκριμενη γκομενα συμμετειχε σε πορνο με πουτσαρα που μετα αποδειχτηκε οτι ειχε AIDS.Aν ειναι αληθεια παιδια take care γιατι πολυ αλογομουρα μου φαινεται και πρεπει νε τα κανει ολα χωρις ενδοιασμους και φειδω ...... :-* :-*

οντως ειναι προβλημα μονο να το σκεφτεις οτι μπορει εστω και 1% να ειναι φορεας ΗΙV,αλλα παιζει και το αλλο....οτι ειναι αρκετα χειροτερη απο οτι δειχνει στις φωτο!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ξεχασες φιλε να γραψεις οτι ο zuzana ειναι μεγαλο λαμογιο και απατεωνας...

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασες φιλε να γραψεις οτι ο zuzana ειναι μεγαλο λαμογιο και απατεωνας...

Πέστα μεγάλε γιατί από το Πάσχα - μπορεί και πιο πριν - δεν έχει έλθει και καμμία της προκοπής.
Ολες απ' ότι διαβάζω στο forum, μου ξυνίζει το ένα, δεν μπορώ το άλλο, τελείωνε και ότι άλλες μαλακίες τις έρχονται στο μυαλό. Και αυτά κοστίζουν διακοσοπενηντάρια, τριακοσάρια και πολύ παραπάνω.
Καλά η zuzana θέλει εμπάργκο για τα καλά. Ουτε ένα post  δεν έχω διαβάσει που να έχει κάτι θετικό για κάποιο call girl.

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πέστα μεγάλε γιατί από το Πάσχα - μπορεί και πιο πριν - δεν έχει έλθει και καμμία της προκοπής.
Ολες απ' ότι διαβάζω στο forum, μου ξυνίζει το ένα, δεν μπορώ το άλλο, τελείωνε και ότι άλλες μαλακίες τις έρχονται στο μυαλό. Και αυτά κοστίζουν διακοσοπενηντάρια, τριακοσάρια και πολύ παραπάνω.
Καλά η zuzana θέλει εμπάργκο για τα καλά. Ουτε ένα post  δεν έχω διαβάσει που να έχει κάτι θετικό για κάποιο call girl.
Α και κάτι ακόμη.
Ερχεται αύριο μία Vanda από zuzana και ζητά 250 ευρώ για services :
"Tour Services: French Kiss, Sex in different positions, Oral without protection but not till end, Erotic massage, Erotic Teasing, Masturbation, Vibrator, Striptease, Anal sex only if simpathy, 69 position, COB, , CIF, Golden Shower (giving), Couples, GFE."
Κωλαράκι δίνει μόνο όταν σε συμπαθήσει. Σε κατουράει κιόλας - μόνο δεν σε χέζει.
Και το εκπληκτικό "but not till the end".
Kαι όλα αυτά μόνον στην εκπληκτική τιμή των 250 ευρώ.
Αντε να δούμε ποιος θα πιεί τα κάτουρά της.
Ουτε σύγκριση με Candy ή Αnabelle από baltic (και αυτό φέρνει σκατά αλλά οι παραπάνω δύο πιστεύω ότι είναι δυναμίτης).

<span%20style=

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ειναι μεγαλος κωλος ο Σουζανα ο γελειος προσπαθει να παρει τον ελεγχο στην αθηνα με τα ct γι αυτο εαν εχετε παρατηρησει μεγαλα πρακτορεια σταματανε να ερχονται ελλαδα...

ελπιζω να μην ερθει αυτη η vanda  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• vanda.jpg
    vanda.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 27

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Α ρε Nitro! Δεν μπορώ να πω γέλασα!
αλλά στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί στο παρελθόν έχεις φερθεί σπαθί και είναι κρίμα τέτοια ήττα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα.η τζενιφερ που ειναι τωρα στην αθηνα απο την φωτογραφια δειχνει τραβεστι παρα γνησια γυναικα.κανω λαθοσ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μπα μην το λες η γυναικα εκπεμπει μια φοβερη θυληκοτητα :grin: :grin: :grin:.Εγω ας πουμε ανετα την παντρευομουνα :headbang: :headbang: :headbang:

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μπα μην το λες η γυναικα εκπεμπει μια φοβερη θυληκοτητα :grin: :grin: :grin:.Εγω ας πουμε ανετα την παντρευομουνα :headbang: :headbang: :headbang:
Και εμενα μου κάνει σαν τραβεστί και άσχετα για τις αναφορές ότι έχει AIDS εσύ παντρέψου την.
Τότε να δεις κτύπημα κεφαλιού που θα κανεις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
skoupidi πώς το ξέρεις ότι η τύπισσα έχει AIDS; Ποιές είναι οι αναφορές που επικαλείσαι;

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Διάβασε λίγο στο παλιό forum και θα δεις , είχε παίξει σε ταινία με κάποιον φορέα και από ότι έλεγαν κόλλησε άλλους 4 ηθοποιούς μαζί και αυτήν.
Υπάρχουν πληροφορίες σε ένα ουγγρικό forum παραγωγής adult ταινιών.
Αργότερα σήμερα η αύριο αν θες θα το βρω να σας το κάνω post. Τώρα δεν έχω χρόνο, sorry.
Αν μπορείς bres το link και βάλτο γιατί είναι λίγο χοντρό το θέμα.
Έχει πάντως αναφορές και από γιατρούς αν θυμάμαι καλά.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ok, περιμένω το link. Περιμένω επίσης να είναι αξιόπιστες πηγές, γιατί ράδιο-αρβύλα μου μυρίζει η όλη φάση.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Bασικα η γκομενα ειναι κακασχημη απο κοντα τωρα στις φωτο μην ξεγελιεσται το ρετους που εχει πεσει ειναι αλλο πραμα...Το μονο καλο ειναι οτι φαινεται πολυ σκυλα και θα κανει γαμω τα γαμησια...Οσο για το Aids ειχε βγει βρωμα οντως και απο πολλα σαιτ και δεν ειναι να παιζει κανεις με αυτα τα πραγματα...Ειναι μεγαλο λαμογιο ο Zuzana μην περιμενετε να σας πει την αληθεια οσο και να τον ρωτατε....

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Α, μάλιστα... το "είχε βγει βρώμα" απ' το τί πραγματικά ισχύει έχει συχνά τόσο μεγάλη διαφορά όση είναι η απόσταση που χωρίζει την αλήθεια απ' το ψέμα.
Προτείνω λοιπόν τέτοιες "φήμες" να μην αναπαράγονται και υιοθετούνται άσκοπα.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Eιναι καλο να λεγονται για να ξερει ο κοσμος τι παιζει....Γιατι μια στις χιλιες εαν αυτο ισχυει κοιτα ποσο κοσμο θα παρει στο λαιμο της αυτη η καργιολα και ο αλλος ο μαφιοζος ο ζουζανα....Και δε νομιζω να θες να ρισκαρεις και εσυ μια ωριτσα μαζι της...

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό είναι το forum που σου έλεγα :
Και εδώ είχε γίνει θέμα στο άλλο forum :
Δεν πιστεύω ότι σου είναι άγνωστο το θέμα και για αυτό  δεν καταλαβαίνω γιατί με αμφισβήτησες.

Α, μάλιστα... το "είχε βγει βρώμα" απ' το τί πραγματικά ισχύει έχει συχνά τόσο μεγάλη διαφορά όση είναι η απόσταση που χωρίζει την αλήθεια απ' το ψέμα.
Προτείνω λοιπόν τέτοιες "φήμες" να μην αναπαράγονται και υιοθετούνται άσκοπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom