Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
οταν στειλεις e mail για victoria σου απανταει αμεσως?και πως γινεται η συνενοηση? με τηλ η μνμ?

Εγώ έκλεισα την ίδια μέρα που έστειλα το μέιλ... Μου απάντησαν σε 2-3 ώρες και στα καπάκια έκανα confirmation. Στείλε τους ένα μέιλ με ώρες που προτιμάς, ένα όνομα και ένα κινητο και θα σου απαντήσουν με ακριβή ώρα του date και το όνομα του ξενοδοχείου. Έκανα και μια νύξη για discount αλλά δεν μάσησαν... Όταν έρθει η κοπέλα σου στέλνουν και 2ο μέιλ με τον αριθμό του δωματίου (ή sms αν είσαι από τους πρώτους)

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αυτά βέβαια είναι προσωπικές απόψεις.

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
jester απο δευτέρα κατεβαίνω αθήνα. θα μου πείς λεπτομέριες σε παρακαλώ? που θα την συναντήσω? σε δικό της ξενοδοχείο η δικό μου?

Επισκέπτης
jester απο δευτέρα κατεβαίνω αθήνα. θα μου πείς λεπτομέριες σε παρακαλώ? που θα την συναντήσω? σε δικό της ξενοδοχείο η δικό μου?
Η CHANTAL νομίζω ότι είναι μέχρι αύριο 6/10 καί μετά ξανάρχεται 15/10-20/10.

Τήν συναντάς όπου θέλεις,σέ δικό της ξενοδοχείο(incall),περιλαμβάνετai στήν τιμή,ή σέ δικό σου χώρο(outcall).
Στήν δεύτερη περίπτωση πληρώνεις τήν τιμή+ταξί.

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Έτσι είναι όπως τα λέει ο συνάδελφος. Απλά στείλε ένα SMS στο γραφείο δηλώνοντας την ώρα της συνάντησης και την διάρκεια αυτής, και αυτοί θα σε ενημερώσουν για το που θα πάς.

ΚΑ(Υ)ΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Έρχονται η ELENI & AGNES. Ξέρει κανείς κατι απο τα κοριτσιά;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ετσι παιδια, γαμηστε το thread με τα reviews. Μπραβο!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
andreoug - το εκανα post  στο review, χωρις μα...κιες.
Δεν ξερω τι εγινε να κανω λαθος και να μπερδευτηκα.

Sorry anyway!

Επισκέπτης
Ετσι παιδια, γαμηστε το thread με τα reviews. Μπραβο!

Αναφέρεσαι καί σέ μένα μάλλον...

΄Η απάντηση μου είχε καί ημερομηνίες καί γενικές πληροφορίες(incall,outcall).

' Επρεπε νά τήν "σπάσω" στά δύο?

Προτίμησα μέ βάση τίς ημερομηνίες...

' Αν έκανα λάθος.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ξεφτίλισε και την πόλη ο ...πούστης!!!!!

Επισκέπτης
Ηταν γύρω στις 8 εχθές το βράδυ και ήμουν ακόμα στο γραφείο.Αποφάσισα να στείλω 3 μηνύματα (αν και αργά) για να δω αν θα έχω τύχη.
Chantal-Katrin-KateP.
Η Katrin ήταν fully booked , η Kate P καθυστερούσε και έτσι μόλις από το Vip μου είπαν ελεύθερη η Chantal ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη για 2ωρο.Εχοντας διαβάσει το review προηγουμένως του φίλου jester είχα κιόλας ζεσταθεί.
9.15 χτυπάω την πόρτα και μόλις μου ανοίγει η Chantal με ένα πλατύ χαμόγελο παγώνω.
Περίμενα τουλάχιστον ένα όμορφο πρόσωπο όπως είχα προετοιμαστεί αλλά αντί για αυτό βλέπω μία μέτρια ψηλή κοπέλα με αρκετά περιτά κιλά στην περιφέρεια ,προκοίλι,γάμπες μπουκάλι (με χοντρούς αστράγαλους δηλαδή) και με το βλέμα της αγελάδας να μου χαμογελάει.
Τέλεια σκέφτηκα ,και τώρα τί ,τέσπα κάθησα και ξεκινήσαμε την κουβέντα:
- Εχεις ξανάρθει στην Ελλάδα ρωτάω
- Οχι μου λέει,αυτό είναι το τρίτο μου ταξίδι στην Ευρώπη δηλαδή μου κάνει (I am a new bitch- χειραφετημένο χιούμορ)
Λοιπόν η γκόμενα μου θύμησε κάτι τύπησες στο Πανεπιστήμιο που προσπαθούσαν να καλύψουν τις εξωτερικές τους ατέλειες με ένα στυλάκι άνεσης που σε κάποιες φάσεις γίνεται επιθετικό αλλά πάντα με χαμόγελο.
Οπως θα καταλάβατε δεν ήταν του γούστου μου ,και έτσι όπως σκεφτόμουν όλα αυτά χτυπάει το κινητό.
-Παρακαλώ λέω
- Hi I am Kate απαντάει από την άλλη πλευρά της γραμμης
Υπάρχει θεός σκέφτηκα.
Αρχισα να μιλάω σα να μιλούσα σε πελάτη μου και σε 5' ήμουν στην Κηφισίας με κατεύθυνση Βάρκιζα.
Μέσα στο κεφάλι μου είχα την συζήτηση του τηλεφώνου με την Kate P
(Συνεχίζεται...)

Αντε να δουμε τι θας μας πει ο συναγωνιστης για την συγκεκριμενη γκομενα γιατι μου κανει εντυπωση τα λεφτα που ζηταει.....Αγωνια για το επομενο επεισοδιο....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Κατι σαν την " Τολμη και Γοητεια " εχει γινει το συγκεκριμενο review. Για να δουμε .......

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Την Πέμπτη θα είμαι Αθήνα. Το βράδυ θέλω να περάσω καλα.Δεν έχω ξαναπάει με κοπέλες ct. Ποιά να πάρω απο τις Τerry-Julia-Verra?

Επισκέπτης

Παράθεση από: xristos_1 στις Σήμερα στις 12:00
Την Πέμπτη θα είμαι Αθήνα. Το βράδυ θέλω να περάσω καλα.Δεν έχω ξαναπάει με κοπέλες ct. Ποιά να πάρω απο τις Τerry-Julia-Verra?

Πώς περιμένεις απάντηση αφού όλες δέν έχουν ξανάρθει στήν Αθήνα κσί έρχονται πρώτη φορά τήν επόμενη εβδομάδα?

' Η Terry έρχεται 23/10-28/10......

Μετέφερε τό post στό CT/Γενικά γιατί θά φωνάζουν οί moderators μέ τό δίκιο τους......

Επισκέπτης
Ρε Sonid θα μας τελικα εντυπωσεις απο την KateP???Πηγες και την συναντησες ή κανονισες για αλλη μερα.Να χουμε και οι υπολοιποι μια αποψη για τη συγκεκριμενη γκομενα

Επισκέπτης
Ρε Sonid θα μας τελικα εντυπωσεις απο την KateP???Πηγες και την συναντησες ή κανονισες για αλλη μερα.Να χουμε και οι υπολοιποι μια αποψη για τη συγκεκριμενη γκομενα

Λάθος ρωτάς εμένα......

΄Ο ΝΙΤΡΟ τό γράφει.......

Επισκέπτης
χααχχαχαχαχα, Σορρυ ρε Sonid,  η αγωνια βλεπεις...... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom