Ηταν γύρω στις 8 εχθές το βράδυ και ήμουν ακόμα στο γραφείο.Αποφάσισα να στείλω 3 μηνύματα (αν και αργά) για να δω αν θα έχω τύχη.
Chantal-Katrin-KateP.
Η Katrin ήταν fully booked , η Kate P καθυστερούσε και έτσι μόλις από το Vip μου είπαν ελεύθερη η Chantal ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη για 2ωρο.Εχοντας διαβάσει το review προηγουμένως του φίλου jester είχα κιόλας ζεσταθεί.
9.15 χτυπάω την πόρτα και μόλις μου ανοίγει η Chantal με ένα πλατύ χαμόγελο παγώνω.
Περίμενα τουλάχιστον ένα όμορφο πρόσωπο όπως είχα προετοιμαστεί αλλά αντί για αυτό βλέπω μία μέτρια ψηλή κοπέλα με αρκετά περιτά κιλά στην περιφέρεια ,προκοίλι,γάμπες μπουκάλι (με χοντρούς αστράγαλους δηλαδή) και με το βλέμα της αγελάδας να μου χαμογελάει.
Τέλεια σκέφτηκα ,και τώρα τί ,τέσπα κάθησα και ξεκινήσαμε την κουβέντα:
- Εχεις ξανάρθει στην Ελλάδα ρωτάω
- Οχι μου λέει,αυτό είναι το τρίτο μου ταξίδι στην Ευρώπη δηλαδή μου κάνει (I am a new bitch- χειραφετημένο χιούμορ)
Λοιπόν η γκόμενα μου θύμησε κάτι τύπησες στο Πανεπιστήμιο που προσπαθούσαν να καλύψουν τις εξωτερικές τους ατέλειες με ένα στυλάκι άνεσης που σε κάποιες φάσεις γίνεται επιθετικό αλλά πάντα με χαμόγελο.
Οπως θα καταλάβατε δεν ήταν του γούστου μου ,και έτσι όπως σκεφτόμουν όλα αυτά χτυπάει το κινητό.
-Παρακαλώ λέω
- Hi I am Kate απαντάει από την άλλη πλευρά της γραμμης
Υπάρχει θεός σκέφτηκα.
Αρχισα να μιλάω σα να μιλούσα σε πελάτη μου και σε 5' ήμουν στην Κηφισίας με κατεύθυνση Βάρκιζα.
Μέσα στο κεφάλι μου είχα την συζήτηση του τηλεφώνου με την Kate P
(Συνεχίζεται...)