You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 619K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
φερε τ'αυτοκινητακια σου να φερω τα στρατιωτακια μου να παμε να κυτταμε τζαμπα κανα κομοδινο σε κανα ξενυχταδικο!!!Kαλα κοιτα τοτε εσυ !!!
Γιατι εγω εχω matchbox αυτοκινητακια !!!
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
600 αλλά για 5 ώρες, οπότε αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Επειδή παίζω με 3ωράκια και επειδή μου ψιλογυάλισε η νεαρά, έχω κάνει προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση.
Αυτό είναι κακό.
Πριν 4 μηνες περιπου ειχε ανακοινωσει 1 τουρ,μαλλον δεν εμενε τοτε εδω,μετα απο επικοινωνια μαζι της μου ειχε πει οτι κανει κανονικα και μονοωρα και 2ωρα.Τιμες δε θυμαμαι ακριβος,ηταν παντος στα γνωστα επιπεδα C.T.
Τελικα δεν ειρθε τις ημερομηνιες που ειχε ανακοινωσει...πηγε λεει στο Λονδινο για πασαρελα
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Δεν πα να πήγε και στο Μιλάνο για παπαρδέλα.... Αυτό το σχήμα στα κωλομέρια μπορεί τελικά να μας το φέρει να δούμε αν υπάρχει και στην πραγματικότητα εκτός από τη φαντασία του Manara?.πηγε λεει στο Λονδινο για πασαρελα
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Καλα τους κώλους του Manara δεν ξερω αν θα τους βρουμε, αυτον εδω τον παιρνεις σχετικά φτηνά, πληρώνοντας όσα οι μεγαλολεβέντες 2 φορές την Μάγια (χωρίς κουπόνι). Η προσοψη είναι ένα θεμα βέβαια.
κύριε κύριε .. να το πω?????
(άσε που έμαθα ότι εκλεκτός συναγωνιστής είχε κλείσει αμέσως μετά τη φωτογράφηση και πάει... χτυπάει... του ανοίγει και του λέει "δεν έχουμε τελειώσει αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και μετά να κάνουμε τη συνάντηση!" .... )
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
κύριε κύριε .. να το πω?????
(άσε που έμαθα ότι εκλεκτός συναγωνιστής είχε κλείσει αμέσως μετά τη φωτογράφηση και πάει... χτυπάει... του ανοίγει και του λέει "δεν έχουμε τελειώσει αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και μετά να κάνουμε τη συνάντηση!" .... )
Ρανταρ εχεις ρε συ για την πολυαγαπημενη? Επειδη παντως την εχω στησει τον τελευταιο καιρο, εκλεισα απο τωρα αν και μου τα μπρερδεψε λιγο στις τιμες!
Ρανταρ εχεις ρε συ για την πολυαγαπημενη? Επειδη παντως την εχω στησει τον τελευταιο καιρο, εκλεισα απο τωρα αν και μου τα μπρερδεψε λιγο στις τιμες!
τις έχει αλλάξει ... δυστυχώς!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Τι μας λες ρε φίλε. Θα πάρω το 1/4 της Μάγιας (σε ποσότητα) με διπλάσια λεφτά δηλαδή 8 φορές ακριβότερα? Και δεν υπολογίζω ότι αυτή δε θα ξέρει να σου συστήσει ένα καλό κεμπαμπτζίδικο.Καλα τους κώλους του Manara δεν ξερω αν θα τους βρουμε, αυτον εδω τον παιρνεις σχετικά φτηνά, πληρώνοντας όσα οι μεγαλολεβέντες 2 φορές την Μάγια (χωρίς κουπόνι). Η προσοψη είναι ένα θεμα βέβαια.
Ασε καλύτερα!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μηπως κραταγε και τα φωτα ????(άσε που έμαθα ότι εκλεκτός συναγωνιστής είχε κλείσει αμέσως μετά τη φωτογράφηση και πάει... χτυπάει... του ανοίγει και του λέει "δεν έχουμε τελειώσει αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και μετά να κάνουμε τη συνάντηση!" .... )
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Δείτε τι κάνουν δυο γνωστά μας κορίτσια όταν συναντιούντε εκεί στα ξένα:
www.tube8.com/hardcore/slutty-sluttier/59309/]http://www.tube8.com/hardcore/slutty-sluttier/59309/[/url]
www.tube8.com/hardcore/slutty-sluttier/59309/]http://www.tube8.com/hardcore/slutty-sluttier/59309/[/url]
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Εχω ριξει μαυρο ετσι κ αλλιως στην Ελενα και με τα τελευταια τουρ και στην Κρυσταλ. Για ποσο μαλακες μας εχουν περασει??? Αι σιχτιρ που μας τοπαιζουν παρθενες και στο asshole fever σουρωτηρι ο λοκος τους? to hell re !!! to hell!!!
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Εχω ριξει μαυρο ετσι κ αλλιως στην Ελενα και με τα τελευταια τουρ και στην Κρυσταλ. Για ποσο μαλακες μας εχουν περασει??? Αι σιχτιρ που μας τοπαιζουν παρθενες και στο asshole fever σουρωτηρι ο λοκος τους? to hell re !!! to hell!!!
Σωστοοοοοοοοοος
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
iggy ωραιο avatar !!! ;)Εχω ριξει μαυρο ετσι κ αλλιως στην Ελενα και με τα τελευταια τουρ και στην Κρυσταλ. Για ποσο μαλακες μας εχουν περασει??? Αι σιχτιρ που μας τοπαιζουν παρθενες και στο asshole fever σουρωτηρι ο λοκος τους? to hell re !!! to hell!!!
;)
Αυριο αν εχω κεφια θα παρω Lena. Ελπιζω να αξιζει. Οι συμπατριωτισσες τις εχουν αποδεικτει καλες. Αλλιως θα περιμενω ποτε θα ξαναρθει η Kelly Αθηνα. Εχω ριξει πολυ μαυρο γιατι αυτο το χρονο εχουν περασει απο το κ**** μου 2-3 μουφες στα citytours και η τσεπη μου κλαιει μαζι μ αυτο.
Αυριο αν εχω κεφια θα παρω Lena. Ελπιζω να αξιζει. Οι συμπατριωτισσες τις εχουν αποδεικτει καλες. Αλλιως θα περιμενω ποτε θα ξαναρθει η Kelly Αθηνα. Εχω ριξει πολυ μαυρο γιατι αυτο το χρονο εχουν περασει απο το κ**** μου 2-3 μουφες στα citytours και η τσεπη μου κλαιει μαζι μ αυτο.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
;)
Αν και εσυ τον εχεις 2-3 εκατοστα οπως λει και ο Τζορντζ μπορει να δεις κουλουρι. Αν οχι τρεχα αλλου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K