Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλα κοιτα τοτε εσυ !!! :grin:
Γιατι εγω εχω matchbox αυτοκινητακια !!! :2funny: :2funny: :2funny:

img5398q.jpg

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Kαλα κοιτα τοτε εσυ !!! :grin:
Γιατι εγω εχω matchbox αυτοκινητακια !!! :2funny: :2funny: :2funny:
φερε τ'αυτοκινητακια σου να φερω τα στρατιωτακια μου να παμε να κυτταμε τζαμπα κανα κομοδινο σε κανα ξενυχταδικο!!!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
600  αλλά για 5 ώρες, οπότε αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Επειδή παίζω με 3ωράκια και επειδή μου ψιλογυάλισε η νεαρά, έχω κάνει προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση.
Αυτό είναι κακό.

Πριν 4 μηνες περιπου ειχε ανακοινωσει 1 τουρ,μαλλον δεν εμενε τοτε εδω,μετα απο επικοινωνια μαζι της μου ειχε πει οτι κανει κανονικα και μονοωρα και 2ωρα.Τιμες δε θυμαμαι ακριβος,ηταν παντος στα γνωστα επιπεδα C.T.
Τελικα δεν ειρθε τις ημερομηνιες που ειχε ανακοινωσει...πηγε λεει στο Λονδινο για πασαρελα :jerking: :jerking:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
.πηγε λεει στο Λονδινο για πασαρελα :jerking: :jerking:
Δεν πα να πήγε και στο Μιλάνο για παπαρδέλα.... Αυτό το σχήμα στα κωλομέρια μπορεί τελικά να μας το φέρει να δούμε αν υπάρχει και στην πραγματικότητα εκτός από τη φαντασία του Manara?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καλα τους κώλους του Manara δεν ξερω αν θα τους βρουμε, αυτον εδω τον παιρνεις σχετικά φτηνά, πληρώνοντας όσα οι μεγαλολεβέντες 2 φορές την Μάγια (χωρίς κουπόνι). Η προσοψη είναι ένα θεμα βέβαια.

Συνημμένα

• j.jpg
    j.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλα τους κώλους του Manara δεν ξερω αν θα τους βρουμε, αυτον εδω τον παιρνεις σχετικά φτηνά, πληρώνοντας όσα οι μεγαλολεβέντες 2 φορές την Μάγια (χωρίς κουπόνι). Η προσοψη είναι ένα θεμα βέβαια.

κύριε κύριε .. να το πω?????

(άσε που έμαθα ότι εκλεκτός συναγωνιστής είχε κλείσει αμέσως μετά τη φωτογράφηση και πάει... χτυπάει... του ανοίγει και του λέει "δεν έχουμε τελειώσει αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και μετά να κάνουμε τη συνάντηση!" .... )

:2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τώρα θα σου έλεγα τίποτα....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
κύριε κύριε .. να το πω?????

(άσε που έμαθα ότι εκλεκτός συναγωνιστής είχε κλείσει αμέσως μετά τη φωτογράφηση και πάει... χτυπάει... του ανοίγει και του λέει "δεν έχουμε τελειώσει αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και μετά να κάνουμε τη συνάντηση!" .... )

Ρανταρ εχεις ρε συ για την πολυαγαπημενη? Επειδη παντως την εχω στησει τον τελευταιο καιρο, εκλεισα απο τωρα αν και μου τα μπρερδεψε λιγο στις τιμες!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρανταρ εχεις ρε συ για την πολυαγαπημενη? Επειδη παντως την εχω στησει τον τελευταιο καιρο, εκλεισα απο τωρα αν και μου τα μπρερδεψε λιγο στις τιμες!

τις έχει αλλάξει ... δυστυχώς!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Τι μας λες ρε φίλε. Θα πάρω το 1/4 της Μάγιας (σε ποσότητα) με διπλάσια λεφτά δηλαδή 8 φορές ακριβότερα? Και δεν υπολογίζω ότι αυτή δε θα ξέρει να σου συστήσει ένα καλό κεμπαμπτζίδικο.
Ασε καλύτερα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

μηπως κραταγε και τα φωτα ????  :tooth:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ριξει μαυρο ετσι κ αλλιως στην Ελενα και με τα τελευταια τουρ και στην Κρυσταλ. Για ποσο μαλακες μας εχουν περασει??? Αι σιχτιρ που μας τοπαιζουν παρθενες και στο asshole fever σουρωτηρι ο λοκος τους? to hell re !!! to hell!!!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Εχω ριξει μαυρο ετσι κ αλλιως στην Ελενα και με τα τελευταια τουρ και στην Κρυσταλ. Για ποσο μαλακες μας εχουν περασει??? Αι σιχτιρ που μας τοπαιζουν παρθενες και στο asshole fever σουρωτηρι ο λοκος τους? to hell re !!! to hell!!!

Σωστοοοοοοοοοος  :rockon: :grin:  :tooth: :tooth:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
iggy ωραιο avatar !!! ;)

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτο παω σε city tours, για να βλεπω τετοια θεαματα.  :rockon:
Αν δεν γινει 2ευρο τουλαχιστον το μοντελακι στην εξατμιση μαυρη πετρα ριχνω και πισω και μπρος!!! :rockon:
Thanx παντως... Εψαξα πολυ για να το βρω ωστοσο...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Για δεν ζηταγες μια φοτο απο τον Τρες ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
:huh:  :cheesy: ;) :grin:    :2funny: :2funny: :2funny:

Αυριο αν εχω κεφια θα παρω Lena. Ελπιζω να αξιζει. Οι συμπατριωτισσες τις εχουν αποδεικτει καλες. Αλλιως θα περιμενω ποτε θα ξαναρθει η Kelly Αθηνα. Εχω ριξει πολυ μαυρο γιατι αυτο το χρονο εχουν περασει απο το κ**** μου 2-3 μουφες στα citytours και η τσεπη μου κλαιει μαζι μ αυτο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:huh:  :cheesy: ;) :grin:     :2funny: :2funny: :2funny:

Αυριο αν εχω κεφια θα παρω Lena. Ελπιζω να αξιζει. Οι συμπατριωτισσες τις εχουν αποδεικτει καλες. Αλλιως θα περιμενω ποτε θα ξαναρθει η Kelly Αθηνα. Εχω ριξει πολυ μαυρο γιατι αυτο το χρονο εχουν περασει απο το κ**** μου 2-3 μουφες στα citytours και η τσεπη μου κλαιει μαζι μ αυτο.

Αν και εσυ τον εχεις 2-3 εκατοστα οπως λει και ο Τζορντζ μπορει να δεις κουλουρι. Αν οχι τρεχα αλλου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom