Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
tipos με σφάζεις με βαμβάκι τώρα ρε φiλέ.. :headbang: είμαι τις άποψης ότι με τα λεφτά oλα γίνονται.  δηλαδή στο site λέει 3oo ευρώ η μέρα μονο gfe...εγώ θέλω να πάρω μια γκόμενα για 2 μέρες,k λέω ότι εκτος τα 600 που θα δώσω για 2 μέρες και εννοείτε εκτος τα tickets... πχ αν δώσω και 800 ευρω στην ιδια νομιζω οτι θα περασω καλλα?συμφωνεις?thanks για το post man..

Την απάντηση φίλε στη έχω ήδη δώσει:

Όμως να ξέρεις ότι η συμφωνία θα είναι 1-2 ή παραπάνω μέρες χωρίς σεξ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το ρίσκο?

Αν σου κάτσει θα περάσεις καλά, όμως είναι σημαντικό να ξεκινήσεις από τη σκέψη ότι ΔΕΝ θα κάτσει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, όμως έτσι πρέπει να το δεις.

Άποψη μου: 50-50, από τη μια άμα λέει No sex σημαίνει No sex, από την άλλη είναι και επαγγελματίας άρα πιθανώς με τα εξτρα (και λίγο με χημεία/ποτάκι/χαλαρή ατμόσφαιρα) να κάτσει.

Και κάτι τελευταίο. Σημαντικό η απόλυτη καθαριότητα ... λίγο αν της μυρίσει κάτι άσχημα έχασες! εδώ μέχρι και της πατούσες μου έπλενε και όταν ρώτησα "τι κάνεις εκεί ρε??" μου απάντησε τελείως φυσικά "σε πλένω ακριβώς όπως πλένω και εμένα!"  :2funny: :2funny:

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την απάντηση φίλε στη έχω ήδη δώσει:

Αν σου κάτσει θα περάσεις καλά, όμως είναι σημαντικό να ξεκινήσεις από τη σκέψη ότι ΔΕΝ θα κάτσει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, όμως έτσι πρέπει να το δεις.

Άποψη μου: 50-50, από τη μια άμα λέει No sex σημαίνει No sex, από την άλλη είναι και επαγγελματίας άρα πιθανώς με τα εξτρα (και λίγο με χημεία/ποτάκι/χαλαρή ατμόσφαιρα) να κάτσει.

Και κάτι τελευταίο. Σημαντικό η απόλυτη καθαριότητα ... λίγο αν της μυρίσει κάτι άσχημα έχασες! εδώ μέχρι και της πατούσες μου έπλενε και όταν ρώτησα "τι κάνεις εκεί ρε??" μου απάντησε τελείως φυσικά "σε πλένω ακριβώς όπως πλένω και εμένα!"  :2funny: :2funny:
ok man θα δω τι θα κάνω k θα ενημερώσω σύντομος πάντως thanks για όλα να σε καλά φιλε.αα k κατι ακόμα παιζει η ολυμπιακάρα σήμερα 10  στην net

vag33

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για την Angelina?

vag33

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
που θα βρω στοιχεια για την Angelina ρε παιδιά?

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
cod thanks αν και το ειχα βρει. να σας πω ρε μαγγες δλδ αυτη δεν κανει tour ? δεν πηδιεται σαν τις αλλες??? εννοω δλδ incoming οταν ειναι ελλαδα για μια ωρα... δεν θα την πηδηξεις? για καφεδακι θα πας στο δωματιο??? εκτος αν δεν κανει tour...

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Δεν θυμαμαι τι ειναι το o-level.
Ποιος φιλος θα μου πει.
Sorry antisthenis αλλα δεν το γραφει η λιστα σου!!!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
O-level λογικά oral εννοεί... μαλακίες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
φιλε hali μετεφερα το μηνυμα σου στα city tours καθως εκει ανηκει, για να μπορεσεις να παρεις και τις απαντησεις που θελεις..

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
cod thanks αν και το ειχα βρει. να σας πω ρε μαγγες δλδ αυτη δεν κανει tour ? δεν πηδιεται σαν τις αλλες??? εννοω δλδ incoming οταν ειναι ελλαδα για μια ωρα... δεν θα την πηδηξεις? για καφεδακι θα πας στο δωματιο??? εκτος αν δεν κανει tour...

δυστυχώς για μας αδερφέ όχι... με λίγα λόγια είναι μονο για μόστρα,απλά είναι για παρέα k κανένα φiλακi,σαν να είναι το κορίτσι σου αλλά χωρίς SEX.δλδ εννοώ ότι θα την κυκλοφορείς k θα λένε οι άλλοι κοίτα τι μουνί σέρνει ο(πούστης). χωρίς παρεξήγηση φιλέ..από τα λεγόμενα του Τipos που μου φαίνονται απόλυτα θεμιτά k φυσιολογικά. :'( :headbang: :-

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
δυστυχώς για μας αδερφέ όχι... με λίγα λόγια είναι μονο για μόστρα,απλά είναι για παρέα k κανένα φiλακi,σαν να είναι το κορίτσι σου αλλά χωρίς SEX.δλδ εννοώ ότι θα την κυκλοφορείς k θα λένε οι άλλοι κοίτα τι μουνί σέρνει ο(πούστης). χωρίς παρεξήγηση φιλέ..από τα λεγόμενα του Τipos που μου φαίνονται απόλυτα θεμιτά k φυσιολογικά. :'( :headbang: :-

εκτος και αν εχει μπει στο σιτε καποιος και την εχει δει οποτε ειναι μαλακια ;) δλδ ρε φιλε αμα την θες για 1 μερα θα της σκασεις 300 + τα εξοδα εισητηρια ξενοδοχειο κτλπ ποσο στοιχιζει συνολο ξερεις? βαριεμαι να παιρνω να ρωταω :P α και κατι αλλο ο tipos που την γαμησε εδωσε extra χρηματα ? η ηταν μεσα στο πακετο ??? απλα αποφασιζει αυτη αν θα πηδηχτει η οχι? αυτα ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
  εκτος και αν εχει μπει στο σιτε καποιος και την εχει δει οποτε ειναι μαλακια ;) δλδ ρε φιλε αμα την θες για 1 μερα θα της σκασεις 300 + τα εξοδα εισητηρια ξενοδοχειο κτλπ ποσο στοιχιζει συνολο ξερεις? βαριεμαι να παιρνω να ρωταω :P α και κατι αλλο ο tipos που την γαμησε εδωσε extra χρηματα ? η ηταν μεσα στο πακετο ??? απλα αποφασιζει αυτη αν θα πηδηχτει η οχι? αυτα ;)

ΩΧ ΩΧ ...

FYI η Diana μας έχει επισκεφτεί σε CT αρκετές φορές. Αν έκανες το κόπο να ψάξεις λίγο θα έβρισκες και την κριτική μου όταν την είχα πρωτοπάρει 3ο ή 4ο/2006. Aπό τότε που άνοιξε δικό της πρακτορείο σταμάτησε τη δουλεια.. Άρα τίποτα από όσα λες δεν ισχύει. Η κοπέλλα δούλευε αλλά σταμάτησε ... so simple  :P

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε δεν λεω τπτ απλα ρωταω.μαλλον καταλαβες κατι λαθος στο μηνυμα μου. η ερωτηση ειναι 1 στα ταξιδια που κανει τωρα ποσο κοστιζουν αν ξερεις (εκτος απο τα 300 που ειναι στανταρ) και 2 ειχες πει οτι εσυ περασες καλα οταν την ειχες παρει σε ταξιδι και ρωτησα αν της εδωσες τπτ extra λεφτα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Άλλο το City Tour άλλο το ταξίδι. Δεν είπα ποτέ ότι την έφερα σε πριβέ ταξίδι.. η απάντηση στον cod2 νομίζω ήταν σαφής. Έιπα "απόσο ξέρω" (και τη ξέρω αρκετά καλά)  ;)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
δικο της ειναι το sugar barbies ? μπραβο το κοριτσι επιχειρηματικο πνευμα :P

Stories

Νέο!

Stories