tipos με σφάζεις με βαμβάκι τώρα ρε φiλέ.. είμαι τις άποψης ότι με τα λεφτά oλα γίνονται. δηλαδή στο site λέει 3oo ευρώ η μέρα μονο gfe...εγώ θέλω να πάρω μια γκόμενα για 2 μέρες,k λέω ότι εκτος τα 600 που θα δώσω για 2 μέρες και εννοείτε εκτος τα tickets... πχ αν δώσω και 800 ευρω στην ιδια νομιζω οτι θα περασω καλλα?συμφωνεις?thanks για το post man..
Την απάντηση φίλε στη έχω ήδη δώσει:
Όμως να ξέρεις ότι η συμφωνία θα είναι 1-2 ή παραπάνω μέρες χωρίς σεξ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το ρίσκο?
Αν σου κάτσει θα περάσεις καλά, όμως είναι σημαντικό να ξεκινήσεις από τη σκέψη ότι ΔΕΝ θα κάτσει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, όμως έτσι πρέπει να το δεις.
Άποψη μου: 50-50, από τη μια άμα λέει No sex σημαίνει No sex, από την άλλη είναι και επαγγελματίας άρα πιθανώς με τα εξτρα (και λίγο με χημεία/ποτάκι/χαλαρή ατμόσφαιρα) να κάτσει.
Και κάτι τελευταίο. Σημαντικό η απόλυτη καθαριότητα ... λίγο αν της μυρίσει κάτι άσχημα έχασες! εδώ μέχρι και της πατούσες μου έπλενε και όταν ρώτησα "τι κάνεις εκεί ρε??" μου απάντησε τελείως φυσικά "σε πλένω ακριβώς όπως πλένω και εμένα!"