Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
παιδια θελω να παρω city tour για σημερα εχετε να προτεινετε κανα καλο? thanks

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε αδερφέ το ξέρω αυτό..εγώ λέω όμως ας πούμε ότι περνώ μια κοπέλα για 1 μέρα k στο service λέει μονο gfe,την 1 αυτή μέρα το μενού θα έχει sex η μονο "χαμουρεμα" καταλαβαίνεις τι εννόω????μην που πεις όχι...  lol

Θα έχει sex κανονικά.Απλώς θα σου συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου.Φιλάκια αγκαλίτσες,γλυκόλογα,χαδάκια κλπ.Αν την πάρεις για 1 μέρα μπορείς να την πάρεις και βόλτα εκτός π.χ για ποτό κλπ και να πάθουν πλάκα οι σαβούρες και οι σαβουρογάμηδες με το μωρό που θα κυκλοφορείς!!!

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
geomix η eva μπορει μετα τις 7 επισης σκεφτομαι για cindy την ξερεις??? αξιζει η cindy?

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ειναι booked για σημερα η καριολα η jessica κανα αλλο μουνακι γνωριζετε??? απαντηστε και στο προηγουμενο μηνυμα thanks ;)

Dazed

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, μηπως γνωριζετε τιποτα για την Barbara απο Zuzana???

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
geomix η eva μπορει μετα τις 7 επισης σκεφτομαι για cindy την ξερεις??? αξιζει η cindy?

υπαρχει review για eva που δεν ειναι καλο.... για cindy πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!!!!!!!!!!!

γνωμη μου η jana φαινεται πιο εκφυλη!!!!

dinitikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νέος στο forum (από Θεσ.νίκη)
Αυτό είναι το 2ο μου post

Σχεδιάζω ταξίδι διακοπών τα Χριστούγεννα στην Πράγα. 2 ερωτήσεις (προς τους παλιούς).

1)Την περίδο αυτή τα γραφεία με τα ct θα είναι κλειστά;
2)Κάτι δοκιμασμένο και καλό;

Ίσως το μήνυμα δεν ταιριάζει εδώ, αλλά δεν ήξερα που να το τοποθετήσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
134
Πόντοι
1
φιλε καλησπερα. πριν δυο χρονια και πλεον που ειχα βρεθει λονδινο και καναμε ενα bachelor party και το ψαξαμε με το συγκεκριμενο πρακτορειο αφενος μεν μας ζητησαν πολλα αφετερου δε ηρθαν κατι μπαζαααααρες αστα να πανεjavascript:void(0);
Hmmm..... οπως παντου και εκει θελει ψαξιμο κα τυχη. 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Καλά δε με ενδιαφέρει αν πληρώσω πολλά,ούτως ή άλλως δεν είμαι συχνός πελάτης cT κλπ.Αρκεί να έρθει όντως η γκόμενα που θα διαλέξω.Να είναι δηλαδή ότι βλέπω στις φωτογραφίες.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Aλλa η carolina
εγράφει  ότι είναι ....21, ενώ φαινεται για 35αρα
Η μάλλον 35ρης? ... διοτι φαίνεται πιο άντρας από αρκετούς ..
Μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Μου θυμίζει εναν παλιό τραγουδιστή τον Boy George (αν τον θυμάται κανείς τώρα πια...)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα έχει sex κανονικά.Απλώς θα σου συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου.Φιλάκια αγκαλίτσες,γλυκόλογα,χαδάκια κλπ.Αν την πάρεις για 1 μέρα μπορείς να την πάρεις και βόλτα εκτός π.χ για ποτό κλπ και να πάθουν πλάκα οι σαβούρες και οι σαβουρογάμηδες με το μωρό που θα κυκλοφορείς!!!
fazer600 λέω να πάρω την diana από sugar barbies τι λες?k "ευχαριστω" για το post ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός thanks man να σε καλά

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
μου θυμίζει εναν παλιό τραγουδιστή τον Boy George (αν τον θυμάται κανείς τώρα πια...)
--
ακριβώς αυτόν εννοούσα !- είναι ίδια ο Boy George  πριν αρχίσει να βάφεται
ή μαλλον μετά που ξαναντύθηκε άντρας .... :2funny: :2funny:
Mε αυτήν την Καρολίνα πρέπει να προσέξουν οι φίλοι μήπως μπερδευτεί κανείς
λόγω την άλλης διάσημης super Πολωνέζας "κυρίας' Καρολίνας ? :huh:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
fazer600 λέω να πάρω την diana από sugar barbies τι λες?k "ευχαριστω" για το post ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός thanks man να σε καλά

Φίλε λίγο πρόσεχε με τη Diana. Απότι ξέρω ΔΕΝ έχει σεξ, μόνο παρείτσα. Εξάλλου  το λέει και στα services.

ΥΓ. Και για να είμαι και πλήρης: Η Diana είναι παλιά στο χώρο και καλή. Από τότε που άνοιξε το δικό της πρακτορείο, η ίδια σταμάτησε τη "δουλειά". Τίποτα όμως δεν αποκλείεται. Με εμένα πχ παλιότερα έκανε πράγματα που κατηγορηματικά απέκλειε, μη ζητάς λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δώσω. Όμως να ξέρεις ότι η συμφωνία θα είναι 1-2 ή παραπάνω μέρες χωρίς σεξ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το ρίσκο?

BTW I am back από τετραήμερο PM που πήγε αρκετά καλά.  ;)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε λίγο πρόσεχε με τη Diana. Απότι ξέρω ΔΕΝ έχει σεξ, μόνο παρείτσα. Εξάλλου  το λέει και στα services.

ΥΓ. Και για να είμαι και πλήρης: Η Diana είναι παλιά στο χώρο και καλή. Από τότε που άνοιξε το δικό της πρακτορείο, η ίδια σταμάτησε τη "δουλειά". Τίποτα όμως δεν αποκλείεται. Με εμένα πχ παλιότερα έκανε πράγματα που κατηγορηματικά απέκλειε, μη ζητάς λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δώσω. Όμως να ξέρεις ότι η συμφωνία θα είναι 1-2 ή παραπάνω μέρες χωρίς σεξ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το ρίσκο?

BTW I am back από τετραήμερο PM που πήγε αρκετά καλά.  ;)

Τipos με σφάζεις με βαμβάκι τώρα ρε φiλέ.. :headbang: είμαι τις άποψης ότι με τα λεφτά oλα γίνονται.  δηλαδή στο site λέει 3oo ευρώ η μέρα μονο gfe...εγώ θέλω να πάρω μια γκόμενα για 2 μέρες,k λέω ότι εκτος τα 600 που θα δώσω για 2 μέρες και εννοείτε εκτος τα tickets... πχ αν δώσω και 800 ευρω στην ιδια νομιζω οτι θα περασω καλλα?συμφωνεις?thanks για το post man..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom