epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδια θελω να παρω city tour για σημερα εχετε να προτεινετε κανα καλο? thanks
ναι ρε αδερφέ το ξέρω αυτό..εγώ λέω όμως ας πούμε ότι περνώ μια κοπέλα για 1 μέρα k στο service λέει μονο gfe,την 1 αυτή μέρα το μενού θα έχει sex η μονο "χαμουρεμα" καταλαβαίνεις τι εννόω????μην που πεις όχι... lol
geomix η eva μπορει μετα τις 7 επισης σκεφτομαι για cindy την ξερεις??? αξιζει η cindy?
Μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Μου θυμίζει εναν παλιό τραγουδιστή τον Boy George (αν τον θυμάται κανείς τώρα πια...)Aλλa η carolina
εγράφει ότι είναι ....21, ενώ φαινεται για 35αρα
Η μάλλον 35ρης? ... διοτι φαίνεται πιο άντρας από αρκετούς ..
fazer600 λέω να πάρω την diana από sugar barbies τι λες?k "ευχαριστω" για το post ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός thanks man να σε καλάΘα έχει sex κανονικά.Απλώς θα σου συμπεριφέρεται σαν να είναι η γκόμενα σου.Φιλάκια αγκαλίτσες,γλυκόλογα,χαδάκια κλπ.Αν την πάρεις για 1 μέρα μπορείς να την πάρεις και βόλτα εκτός π.χ για ποτό κλπ και να πάθουν πλάκα οι σαβούρες και οι σαβουρογάμηδες με το μωρό που θα κυκλοφορείς!!!
Aλλa η carolina
εγράφει ότι είναι ....21, ενώ φαινεται για 35αρα
Η μάλλον 35ρης? ... διοτι φαίνεται πιο άντρας από αρκετούς ..
fazer600 λέω να πάρω την diana από sugar barbies τι λες?k "ευχαριστω" για το post ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός thanks man να σε καλά
Φίλε λίγο πρόσεχε με τη Diana. Απότι ξέρω ΔΕΝ έχει σεξ, μόνο παρείτσα. Εξάλλου το λέει και στα services.
ΥΓ. Και για να είμαι και πλήρης: Η Diana είναι παλιά στο χώρο και καλή. Από τότε που άνοιξε το δικό της πρακτορείο, η ίδια σταμάτησε τη "δουλειά". Τίποτα όμως δεν αποκλείεται. Με εμένα πχ παλιότερα έκανε πράγματα που κατηγορηματικά απέκλειε, μη ζητάς λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δώσω. Όμως να ξέρεις ότι η συμφωνία θα είναι 1-2 ή παραπάνω μέρες χωρίς σεξ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το ρίσκο?
BTW I am back από τετραήμερο PM που πήγε αρκετά καλά. ;)