Η Βουλγαρα ειναι σαν τα παλια αυτοκινητα.τόσα λεφτά και παίρνεις ιμιτασιόν γυναίκα και ο Τριανταφυλόπουλος μας έλεγε με 300 παίρνεις ορίτζιναλ Βουλγάρα.
Φθηνο κοστος κτησης αλλα ακριβη συντηρηση!!!!
Ειδικα μετα το γαμο
Η Βουλγαρα ειναι σαν τα παλια αυτοκινητα.τόσα λεφτά και παίρνεις ιμιτασιόν γυναίκα και ο Τριανταφυλόπουλος μας έλεγε με 300 παίρνεις ορίτζιναλ Βουλγάρα.
μα ο Μάκης έλεγε μαζί με τα σέρβις.Η Βουλγαρα ειναι σαν τα παλια αυτοκινητα.
Φθηνο κοστος κτησης αλλα ακριβη συντηρηση!!!!
Ειδικα μετα το γαμο
μα ο Μάκης έλεγε μαζί με τα σέρβις.
τον μαλάκα αυτό δεν μας το είπεΤα σερβις παντα ειναι δωρεαν
Τα ανταλακτικα ομως?
Μερικές ερωτήσεις κύριε Sinnay:
- Πλένει?
- Μαγειρευει?
- Σφουγγαρίζει?
- Αντέχει το ξύλο?
- Μήπως την πιάνουν πονοκέφαλοι?
- Mήπως έχει και πεθερά το πακέτο?
- Το βουλώνει όταν έχει champions league?
...και το κυριότερο: Mήπως αρχίζει την κρεβατομουρμούρα?
Την περασμένη φορά που ήταν Αθήνα, έστειλα e-mail και μου απάντησαν μέσα σε μία ώρα. Ήταν καθημερινή τότε, όχι Σάββατο όπως τώρα. Στείλε sms, το τηλέφωνο τους είναι στο σάιτ.Guys, προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κλείσω την Nina από αλλά δεν έρχεται καμία επιβεβαίωση ή άλλη απάντηση. Έτσι αργούν στο πρακτορείο αυτό; Ξέρει κανείς άλλος που είχε παλιά δοκιμάσει το εν λόγω προϊόν;
Την περασμένη φορά που ήταν Αθήνα, έστειλα e-mail και μου απάντησαν μέσα σε μία ώρα. Ήταν καθημερινή τότε, όχι Σάββατο όπως τώρα. Στείλε sms, το τηλέφωνο τους είναι στο σάιτ.
Guys, προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κλείσω την Nina από αλλά δεν έρχεται καμία επιβεβαίωση ή άλλη απάντηση. Έτσι αργούν στο πρακτορείο αυτό; Ξέρει κανείς άλλος που είχε παλιά δοκιμάσει το εν λόγω προϊόν;
hi παιδιά ξέρετε τίποτα για αυτό το site πολύ φτηνό μου φαίνεται για μούφα το κόβο..η συνάφελφοι εδώ τι λένε????.
thanks manΜούφα Μούφα Μούφα!
Αν δεν θες να χάσεις τα χρηματά σου διάλεξε τίποτε άλλο.
Eμένα την άλλη φορά μου είχε απαντήσει μέσα σε 5 λεπτά(αρκετά γρήγορη απάντηση)Κι εγώ το ίδιο φαντάζομαι λόγω ΣΚ καθυστερεί.Στείλε καλύτερα sms.
Kαλά αυτό το sugar barbies όλο φέρνει τα απίστευτα μπάζα!Αυτή η Christina σαν τραβέλι είναι.Νομίζω πως κι αυτό συγκαταλλέγεται στα άκυρα agencies.Από μένα πήρε πάντως Χ.
Έρχεται και η γρια του Rob η Viktoria αύριο(planetdreams) Άραγε η Magda γιατί να μην φαίνεται πλέον στο site?Μάλλον θα φοβάται μην την δουν συγγενείς και φίλοι και στέλνουν photos μόνο από email.Eκείνη έρχεται μεθαύριο
Εντυπώσεις από Nina, φίλε;
Και να μην αρχίσετε ότι υπάρχει το κουμπί "Αναζήτηση", αφού έχω δοκιμάσει να ψάξω και βλέπω μόνον ό,τι έχω γράψει εγώ.
έχω πάει εγώ μαζί της για 1 ώρα αρκετά κάλλη μπορώ να πω λίγο πιο παχιά βεβαια από κοντά, πολύ φιλική.κάνει πολύ καλο bj εμενα δηλαδή μου άρεσε αλλα αυτά φιλε όπως ξέρεις είναι γούστα.. εύχομαι να σε βοήθησαΤι λές, φίλε, αξίζει να της σκάσω τα φράγκα μου; Εντυπώσεις;
Καλή για τα λεφτά της. Ωραία υγρή, βαθιά πίπα, αν θές πρωκτικό τότε βάλε +100 ευρώ. Για μια φορά την συνιστώ.Τι λές, φίλε, αξίζει να της σκάσω τα φράγκα μου; Εντυπώσεις;