You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Πριν από μερικές μέρες ζήτησα να κλείσω από Θεσσαλονίκη (αφού υποτίθεται ότι μένει εκεί), αλλά αφού μου τα έπρηξαν με τα e-mail ζήτωντας πληροφορίες και λεπτομέρειες στο τέλος μου είπαν ότι λείπει σε διακοπές στο εξωτερικό. Εδώ κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρω τι. Κανένας ποιό έμπειρος συνάδελφος μπορεί να δώσει εξήγηση; Γιατί κανένας δεν μπορεί να κάνει book τη συγκεκριμένη;λοιπον εστειλα μαιλ να κλεισω για αυριο Nicol και μου ειπαν πως ειναι full booked!
ελπιζω να δουμε κανα review
Πριν από μερικές μέρες ζήτησα να κλείσω από Θεσσαλονίκη (αφού υποτίθεται ότι μένει εκεί), αλλά αφού μου τα έπρηξαν με τα e-mail ζήτωντας πληροφορίες και λεπτομέρειες στο τέλος μου είπαν ότι λείπει σε διακοπές στο εξωτερικό. Εδώ κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρω τι. Κανένας ποιό έμπειρος συνάδελφος μπορεί να δώσει εξήγηση; Γιατί κανένας δεν μπορεί να κάνει book τη συγκεκριμένη;
Πολύ ευχαρίστως να βοηθούσα, αλλά CT 57 κιλών με 96 στήθος και 92 περιφέρεια αρνούμαι έστω και να προσπαθήσω να κλείσω!
Αφήστε που είμαι booked με 49 κιλα, 89 στήθος & 89 περιφέρεια - νορμάλ πράγματα δηλ..!
Edit: Φυσικά άμα ακούσετε ότι έρχεται η www.angels-devils4u.com/erica.php]Erica[/url] (ΘΕΑ!!) από αυτό το πρακτορείο με μεγάλη μου χαρά να κάνω το test drive ;)
Παρακαλάω 1 εβδομαδα να την στείλουνEdit: Φυσικά άμα ακούσετε ότι έρχεται η www.angels-devils4u.com/erica.php]Erica[/url] (ΘΕΑ!!) από αυτό το πρακτορείο με μεγάλη μου χαρά να κάνω το test drive ;)
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Διάβασα την ακόλουθη οδηγία στο και λιγάκι ανησύχησα.
HOW TO PROTECT YOURSELF FROM PEOPLE LIKE THEM :
BEFORE :
Don't keep money in the safe , hide them or send them back to your country , have a CS gas or if you don't have use a perfume with spray by your bed and spray them in the eyes don't be afraid they are more scared from you , so start screaming and throw them anything you will find on them , if you can take try to video every meeting (with laptop or mobile phone) until it will finish, if everything will be ok delete it after the meeting , if no send it to us or directly to the authorities .
AFTER :
Call immediately the reception and the security to report it and ask them to call the police . All big hotels have video cameras for cases like these and if you report it they will find them for sure.
Prostitution maybe is not legal but arm robbery is a REAL CRIME.
Δηλαδή τώρα θα μας παίρνουν videάκια και ανάλογα με την κρίση τους θα τα σβήνουν ή όχι?
edit: γιατί βγάζει αστεράκια στο όνομα της ιστοσελίδας?
HOW TO PROTECT YOURSELF FROM PEOPLE LIKE THEM :
BEFORE :
Don't keep money in the safe , hide them or send them back to your country , have a CS gas or if you don't have use a perfume with spray by your bed and spray them in the eyes don't be afraid they are more scared from you , so start screaming and throw them anything you will find on them , if you can take try to video every meeting (with laptop or mobile phone) until it will finish, if everything will be ok delete it after the meeting , if no send it to us or directly to the authorities .
AFTER :
Call immediately the reception and the security to report it and ask them to call the police . All big hotels have video cameras for cases like these and if you report it they will find them for sure.
Prostitution maybe is not legal but arm robbery is a REAL CRIME.
Δηλαδή τώρα θα μας παίρνουν videάκια και ανάλογα με την κρίση τους θα τα σβήνουν ή όχι?
edit: γιατί βγάζει αστεράκια στο όνομα της ιστοσελίδας?
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Αμαν, μη μου λές τέτοια... στην τελευταία μου επίσκεψη, το κορίτσι είχε ΔΥΟ laptop, το ένα ανοιχτό και φάτσα - κάρτα!!! Και είπα μέσα μου "Μπράβο το κορίτσι οργάνωση!".
Πού να μου πάει στο μυαλό... το είχα "αλλού'!
Πού να μου πάει στο μυαλό... το είχα "αλλού'!
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
προσπαθησα εχθες και σημερα να κλεισω Nicol apo angels and devils!και της δυο ημερες ειναι full booked!και εδω ουτε ενα review?περιεργο η με κοροιδευουν απο το γραφειο τους!!!!!
μπαααα φιλε μου.... λιγοι γραφουν review... δυστυχως
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα να περασεις
Επισκέπτης
Δωσε και τα χαιρετισματα μας στον κοριτσαρο , και πες της να μας συγχωρεσει που λειπαμαι οταν ηρθε και μας εψαχνε ,θα καταλαβει αυτη.φιλί μου σήμερα θα παω να πάρω την sindy το απόγευμα από το αεροδρόμιο κυριακή βραδυ φευγει k θα σας πω πως πέρασα αυτό το διήμερο bb ναστε όλοι καλά.. κυριακη βραδυ θα γραπσω review..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.170
- Πόντοι
- 42.697
φιλί μου σήμερα θα παω να πάρω την sindy το απόγευμα από το αεροδρόμιο κυριακή βραδυ φευγει k θα σας πω πως πέρασα αυτό το διήμερο bb ναστε όλοι καλά.. κυριακη βραδυ θα γραπσω review..
πω πωωω, χάλια ΣΚ θα περάσεις ρε άνθρώπε!!!....
τι να πώ και εγώ που λόγω οικονομικών δυσκολιών θα πάω για ψάρεμα με βάρκα το ΣΚ.
Ειναι αυτό που λένε :"δεν γαμάς που δεν γαμάς, δεν πας για ψάρεμα...."
Επισκέπτης
Καλο και το ψαρεμα καπου καπου.
Αρκεί να εχει ψάριαΚαλο και το ψαρεμα καπου καπου.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τι να πώ και εγώ που λόγω οικονομικών δυσκολιών θα πάω για ψάρεμα με βάρκα το ΣΚ.
προσεχε τους γυλους.....ειναι καυλιαρικα ψαρια και μεγαλοι χυστες και μυστες της τιτανιας θαλασσιας υπερκαυλας!
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
& πιστεύω να μην έχει γοργόνες στο σκάφος επάνω γιατί τότε μιλάμε για μεγάλη καταστοφή ....
Επισκέπτης
Δεν παει για γυλους ρε Vasos παει για τσιπουρες ο Zeroπροσεχε τους γυλους.....ειναι καυλιαρικα ψαρια και μεγαλοι χυστες και μυστες της τιτανιας θαλασσιας υπερκαυλας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K