Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
φιλε kosfra....πραγματικα πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα ολα αυτα τα σιτυ τουρ.....φερνουν και μπαζα και εμεις εκει......γιατι ρε παιδια να προωθουμε ολα αυτα τα πρακτορεια με τα μπαζα που φερνουν?γιατι?καλυτερα στουντιακι που παιζουν και πολυ ομορφοτερα μουνια και ας μην εχει gfe!50 ευρουλακια και φλοκι-χυσιμο στα βυζακια.....αν ξαναρθουν καποια καλα κομματια απο το παρελθον ισως αξιζει τον κοπο να καταθεσει καποιος αλλα 2 με 3 φορες το πολυ τον χρονο....δεν μιλαω φυσικα για αυτους που εχουν αλλα κονε.....αλλα για τον μεσο ορο!

ΧΧμμμ φίλε vaso μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς? Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στα CT υπάρχουν πολλές κατηγορίες: Αστέρια - Μέσος Όρος - Μπάζα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα στριπ, το ίδιο και με τα studio.

Γενικότητες του στυλ "τα CT είναι πεταμένα λεφτά" ή "ο φραπές στα στριπ είναι πεταμένα λεφτά" ή "10 λεπτά σε studio για 50 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά" δεν ισχύουν. Προφανώς υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου όντως τα κλαις, όπως και οι περιπτώσεις που τα αξίζουν. Προσωπικά έχω κλάψει 300άρια και σε στριπ και σε CT.

Ο καθένας τελικά κάνει τις επιλογές του. Εδώ βοηθάει και το site με την ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις κακοτοπιές. :)

Edit: Το μετέφερα μόνος μου στα "ΓΕΝΙΚΑ"  ;)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Η Diana είναι αυτό που λέμε Value For Money. Απόλυτα επαγγελματίας, κάνει αυτά που υπόσχεται και λίγα παραπάνω (αν μάλιστα σε κάνει και κέφι πολλά παραπάνω). Εμφανιση - συμπεριφορά πολύ καλή, σου φέρεται οικεία αλλά χωρίς να είναι απόλυτα GFE, και στο ψητό μια χαρούλα (υγρή, συμμετοχική κλπ). Προσωπικά την έχω πάρει 3 φορές και μάλλον δεν θα τη πάρω σε αυτό το τουρ, έχω κάνει 2 reviews (1 στο παλιό που ήταν πολύ ενθαυσιώδες και ένα εδώ πριν κάτι μήνες που ήταν πιο συγκρατημένο). Αυτό οφείλεται μάλλον στην εμπειρία, δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός γίνομαι όλο και πιο απαιτητικός (γεράματα?). Γενικά πάντως είναι από τα CT που δεν κλαις τα φράγκα, αν είχε και CIM/Anal στο πρόγραμμα θα ήταν στο τοπ5 μου.

Guys, αν και έχω ήδη κλείσει Diana, μια βοήθεια θέλω από όσους τυχόν την έχουν πάρει άλλοτε: Επειδή δίνω πολύ μεγάλη σημασία στο βυζί και δε γουστάρω να απογοητευτώ, (αφού μέχρι τώρα, από επόψεως "βυζί", πάντοτε έχω πετύχει διάνα) πως είναι αυτής; Tipos, όπως της Julia περίπου η μικρότερα;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ΧΧμμμ φίλε vaso μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς? Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στα CT υπάρχουν πολλές κατηγορίες: Αστέρια - Μέσος Όρος - Μπάζα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα στριπ, το ίδιο και με τα studio.

Γενικότητες του στυλ "τα CT είναι πεταμένα λεφτά" ή "ο φραπές στα στριπ είναι πεταμένα λεφτά" ή "10 λεπτά σε studio για 50 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά" δεν ισχύουν. Προφανώς υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου όντως τα κλαις, όπως και οι περιπτώσεις που τα αξίζουν. Προσωπικά έχω κλάψει 300άρια και σε στριπ και σε CT.

Ο καθένας τελικά κάνει τις επιλογές του. Εδώ βοηθάει και το site με την ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις κακοτοπιές. :)

Edit: Το μετέφερα μόνος μου στα "ΓΕΝΙΚΑ"  ;)

κοιτα να δεις......μπορει στα σιτυ τουρ εσυ να εχεις μεγαλη εμπειρια και πληροφοριες.....αλλα φανταζομαι και αντιστοιχα χρηματα....για τα στριπ και τα στουντιο ποσες φορες εχεις δωσει value for money?οπως και οι περισσοτεροι που εχουν παρει city tour ποσες φορες εχουν πετυχει ενα value for money?νομιζω οτι τα ποσοστα ικανοποιησης μας εν γενει σε σχεση με τα λεφτα που προσφερουμε ειναι χαμηλη....δυστυχως!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Guys, αν και έχω ήδη κλείσει Diana, μια βοήθεια θέλω από όσους τυχόν την έχουν πάρει άλλοτε: Επειδή δίνω πολύ μεγάλη σημασία στο βυζί και δε γουστάρω να απογοητευτώ, (αφού μέχρι τώρα, από επόψεως "βυζί", πάντοτε έχω πετύχει διάνα) πως είναι αυτής; Tipos, όπως της Julia περίπου η μικρότερα;

Ένα κλικ πιο μεγάλο. Και διαφορετικού σχήματος. Julia - στρόγγυλο, Diana - οβίδα :)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ένα κλικ πιο μεγάλο. Και διαφορετικού σχήματος. Julia - στρόγγυλο, Diana - οβίδα :)

Ωραία! Θα φάω καλά πάλι  :boobies: :boobies:  :humpleg: :knockinb:!
Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!  :thumbsup:
Α και από πού μας έρχεται το βλαχάκι, Tipos;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
geomix η Julia είναι από τα λίγα CT που μπορώ άφοβα να συστήσω για τα πάντα από GFE μέχρι PSE και από 1 - 24 ώρες!
Χάνει λίγο στη φάτσα και για μερικούς στο σώμα (λένε ότι είναι πολύ λεπτή, για μένα είναι τέλεια).
Η συμβουλή μου - μια και θα είναι η πρώτη: ʼνετος και χαλαρός, μίλα της και κυρίως μη κολώσεις να ζητήσεις αυτά που θες, θα διαπιστώσεις ότι θα τα κάνει με μεγάλη της ευχαρίστηση ;)
Και μη ξεχνιόμαστε: αναμένουμε review :)

δεν νομιζω να εχεις παραπονο... χθες το βραδυ οταν γυρισα απο julia αμεσως εγραψα review.....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πράγματι, thx for the review! Και απότι κατάλαβα περάσαμε καλά ε? ;)

PS. Συμφωνώ για το στήθος, είναι τέλειο.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ωραία! Θα φάω καλά πάλι  :boobies: :boobies:  :humpleg: :knockinb:!
Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!  :thumbsup:
Α και από πού μας έρχεται το βλαχάκι, Tipos;

Λιθουανή, με καλά αγγλικά. Έχει ζήσει αρκετό καιρό Αγγλία.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Πράγματι, thx for the review! Και απότι κατάλαβα περάσαμε καλά ε? ;)

PS. Συμφωνώ για το στήθος, είναι τέλειο.

και γω που νομιζα οτι μια πρωην μου ειχε το καλυτερο στηθος που ειχα πιασει... αυτο ομως μεχρι χθες!!!  ;)

μαλλον θα παω για μια επαναληψη... τωρα φυσικα θα ειμαι πιο ανετος  :)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
έχει πεάσει πέρυσι μερικές βόλτες τις Αθηναϊκές καγκελωμένες ψωλές.
Υπάρχει εμπειρία ναι

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
και γω που νομιζα οτι μια πρωην μου ειχε το καλυτερο στηθος που ειχα πιασει... αυτο ομως μεχρι χθες!!!  ;)

μαλλον θα παω για μια επαναληψη... τωρα φυσικα θα ειμαι πιο ανετος  :)

Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις επειδή σε βλέπω ενθουσιασμένο: Θέλει λίγο προσοχή στο οικονομικό. Το σπορ είναι άκρως εθιστικό trust me!  Να περνάμε καλά και να μαμαμε ακόμα καλύτερα αλλά να μη ξοδεύουμε παραπάνω απόσα αντέχουμε ε? ;)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις επειδή σε βλέπω ενθουσιασμένο: Θέλει λίγο προσοχή στο οικονομικό. Το σπορ είναι άκρως εθιστικό trust me!  Να περνάμε καλά και να μαμαμε ακόμα καλύτερα αλλά να μη ξοδεύουμε παραπάνω απόσα αντέχουμε ε? ;)

εχεις απολυτο δικαιο...

ειπαμε να παμε να γα...σουμε και οχι να καταστραφουμε!!!!  :headbang:

σαφεστατα ειναι ενα ακριβο σπορ... φυσικα χρειαζεται μετρο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
κοιτα να δεις......μπορει στα σιτυ τουρ εσυ να εχεις μεγαλη εμπειρια και πληροφοριες.....αλλα φανταζομαι και αντιστοιχα χρηματα....για τα στριπ και τα στουντιο ποσες φορες εχεις δωσει value for money?οπως και οι περισσοτεροι που εχουν παρει city tour ποσες φορες εχουν πετυχει ενα value for money?νομιζω οτι τα ποσοστα ικανοποιησης μας εν γενει σε σχεση με τα λεφτα που προσφερουμε ειναι χαμηλη....δυστυχως!

Συμφωνω με τον vasos..οι τιμες ειναι ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ..σκεφτειται οτι με 6-7 ραντεβου παιρνει 2000 και οι υπηρεσιες τους σε ποσοστο πανω απο 70%ειναι μετριοτατες...επειδη εχω επαφες με τοπικες και μαλιστα με αυτες "που δεν ειναι ευκολο να βρεις",νομιζω οτι τις 5 ct που εχω επισκεφθει τις ριχνουν τουλαχιστον μια κλαση σε service..και κοστιζουν σχεδον τα μισα.επισεις ειναι και καλυτερες εμφανισιακα και μιλαω παντα για τις συγκεκριμενες 5 c.t. που εχω επισκεφθει οι οποιες θεωρουνται και απο τις πολυ καλες,αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν εχουμε γευθει τον "ταραμα"και απο καποιες που ειναι local..απλα αλλο ο "ταραμας"που θα φας να αξιζει 120-150 ε και αλλο 250-300,για να μην μιλησω για κατι 400 αρια που φυγανε σε 2 ωρα με ψυχολογικες αναζητησεις του στυλ "εγω εχω σπουδασει και αυτο το κανω γιατι η μανα μου εχει καρκινο και θελω λεφτα για την ενχειρηση..αδικη ζωη".
Κατα την προσωπικη μου αποψη οι C.T. ειναι υπερεκτιμημενες και νομιζω οτι οι πιο σωστες τιμες θαπρεπε ναναι 150 1 ω./250 2 ω/κτλπ.
Τελος αφηνω ασχολιαστο το γεγονος οτι πολλες δειχνουν σαν να σου κανουν χαρη,η τελος παντων ναναι στην ξεπετα..και μιλαμε για λεφτα που στις πατριδες τους τα βλεπουν μονο στις κληρωσεις του joker.
Την αλλη την πιασανε στην Θεσσαλονικη με 25.000ε!!!!μετα απο 4 μερε&#
962; Αθηνα και 1 Θεσσαλονικη!!!!και αυτα τα 25 τα δηλωσανε αυτοι που τις πιασανε...δλδ και να λειπανε 5-6 χιλιαρικα ποιος θα τα αναζητουσε...λεμε τωρα ετσι..δεν ριχνουμε μομφη σε κανενα.ισα ισα..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ένα καλό CT βγάζει περίπου κάνα 2χίλιαρο τη μέρα. τα 25 μου φαίνονται πολλά για 5 μέρες. Μπορεί να ήταν συνέχεια από τουρ σε καμιά άλλη χώρα και το βλαμμένο να τα είχε ακόμα μαζί?
Το θέμα γενικά έχει ξανασυζητηθεί. Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες ή μόνο η εμφάνιση. ʼλλο η ξεπέτα του 20-40λεπτου και άλλο οι 3-4 ώρες που περνάς με CT. Είναι δύσκολο να συγκριθούν απευθείας και να πεις τελικά ποιό αξίζει ή όχι.
Τεσπα ίσως και να μην είμαι ο πιο αντικειμενικός μια και είμαι αθεράπευτα κολλημένος με τα CT, όμως με την εμπειρία τελικά μπορείς και τις κακοτοπιές να αποφεύγεις και τις καλές να εντοπίσεις έτσι ώστε να έχεις το πολυπόθητο value for money.... για μένα δεν το συζητάω καν: πολύωρα με ένα καλό CT με 700?/6ωρο ή 900?/12ωρο είναι τελικά η καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση!

Επισκέπτης
Ένα καλό CT βγάζει περίπου κάνα 2χίλιαρο τη μέρα. τα 25 μου φαίνονται πολλά για 5 μέρες. Μπορεί να ήταν συνέχεια από τουρ σε καμιά άλλη χώρα και το βλαμμένο να τα είχε ακόμα μαζί?
Το θέμα γενικά έχει ξανασυζητηθεί. Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες ή μόνο η εμφάνιση. ʼλλο η ξεπέτα του 20-40λεπτου και άλλο οι 3-4 ώρες που περνάς με CT. Είναι δύσκολο να συγκριθούν απευθείας και να πεις τελικά ποιό αξίζει ή όχι.
Τεσπα ίσως και να μην είμαι ο πιο αντικειμενικός μια και είμαι αθεράπευτα κολλημένος με τα CT, όμως με την εμπειρία τελικά μπορείς και τις κακοτοπιές να αποφεύγεις και τις καλές να εντοπίσεις έτσι ώστε να έχεις το πολυπόθητο value for money.... για μένα δεν το συζητάω καν: πολύωρα με ένα καλό CT με 700?/6ωρο ή 900?/12ωρο είναι τελικά η καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση!

νο οφφενς, αλλα εγω 6 ή 12 ωρες δυσκολευομαι να περάσω και με ΦΡΕΣΚΙΑ γκομενα, εστω και για πρωτη φορά! Δεν βαριέσαι?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Στην ηλικία μου θέλω και τις ανάσες μου ε? Τι με πέρασες για 20άρη που ρίχνει τρία μπαλάκια την ώρα ή πέντε το δίωρο? Θέλω τριπλό χρόνο για κάτι αντίστοιχο!

:grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Στην ηλικία μου θέλω και τις ανάσες μου ε? Τι με πέρασες για 20άρη που ρίχνει τρία μπαλάκια την ώρα ή πέντε το δίωρο? Θέλω τριπλό χρόνο για κάτι αντίστοιχο!

:grin: :grin: :grin: :grin:

χαχαχα, εγω ειμαι 41, φανταζομαι κοντα ειμαστε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom