Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Αλήθεια τώρα, ρε παιδιά, δε σας κάνει εντύπωση που σχεδόν όλες αυτές οι ανεξάρτητες Ρουμάνες μας έρχονται κάθε φορά δυο-δυο (σαν τους Χιώτες) κι, αν τυχόν παρατείνει η μία το tour της, αυτομάτως το παρατείνει και η άλλη;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Στην ηλικία μου θέλω και τις ανάσες μου ε? Τι με πέρασες για 20άρη που ρίχνει τρία μπαλάκια την ώρα ή πέντε το δίωρο? Θέλω τριπλό χρόνο για κάτι αντίστοιχο!

:grin: :grin: :grin: :grin:
μεγάλε δεν παίζεσαι..εγώ για τα ίδια θέλω.. 5 μήνες....μήπως γέρασα? :cheesy:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
για ολους εμας που "σκοτωνομαστε" να βρουμε ενα καλο cT να γαμησουμε σας παραθετω μια θεα για να μην ξεχναμε το standard (το 100% δηλαδη)!! λεγεται "Dasha"

λιγο ασχετο με νεες αφιξεις CT, αλλα καταλαβαινετε.. ο πονος καθενος μας.

Woody Ερωτυλε... χαλάρωσε και μάθε την αλήθεια:

H "θεά" του link που παρέθεσες, σύμφωνα πάντα με αυτά που παρουσιάζονται, αμοίβεται με 2000 ρούβλια/ώρα ή 9000 ρούβλια/νύκτα. Χμμμμ ξέρεις σε πόσα euro αντιστοιχούν τα ρούβλια αυτά? Με 57 euro/ώρα ή 257 euro/νύκτα !!!

Eπειδή λοιπόν οι τιμές αυτές είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ισχύουν, έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε την "τιμιότητα" του γραφείου και φυσικά να αμφισβητήσουμε ΚΑΙ την εμφάνιση της κοπέλίτσας.

Προσεκτικά την επόμενη φορέ - δεν θέλει πολύ ενθουσιασμό!

ΥΓ: Αν παρ'ολα αυτά θέλεις να δεις κι άλλες "θεές" από το συγκεκριμένο γραφείο, δες το παρακάτω link

...μην πεις όμως οτι δεν σε προειδοποίησα πως ειναι ΜΟΥΦΕΣ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ένα καλό CT βγάζει περίπου κάνα 2χίλιαρο τη μέρα. τα 25 μου φαίνονται πολλά για 5 μέρες. Μπορεί να ήταν συνέχεια από τουρ σε καμιά άλλη χώρα και το βλαμμένο να τα είχε ακόμα μαζί?
Το θέμα γενικά έχει ξανασυζητηθεί. Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες ή μόνο η εμφάνιση. ʼλλο η ξεπέτα του 20-40λεπτου και άλλο οι 3-4 ώρες που περνάς με CT. Είναι δύσκολο να συγκριθούν απευθείας και να πεις τελικά ποιό αξίζει ή όχι.
Τεσπα ίσως και να μην είμαι ο πιο αντικειμενικός μια και είμαι αθεράπευτα κολλημένος με τα CT, όμως με την εμπειρία τελικά μπορείς και τις κακοτοπιές να αποφεύγεις και τις καλές να εντοπίσεις έτσι ώστε να έχεις το πολυπόθητο value for money.... για μένα δεν το συζητάω καν: πολύωρα με ένα καλό CT με 700?/6ωρο ή 900?/12ωρο είναι τελικά η καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση!

Δεν ξερω αν ηταν λεφτα και απο αλλο τουρ..που να το ξερω αυτο αλλωστε¨)..
Εγω δεν αναφερομαι σε 6 ωρα και 12 ωρα ραντεβου..μιλαω για το απλο 1-2ωρο της μαζας το οποιο συμφωνα με την δικη μου οπτικη ειναι υπερκοστολογιμενο.400 ε για 2 ωρες δεν ειναι μικρο ποσο.Ειναι μεγαλο ακομη και αν δεν μας στοιχιζει ακριβα σε προσωπικο επιπεδο.

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά δίνω και 400 και 500 και παραπάνω ...ΑΛΛΑ δε βλέπω και κανα μουνί της προκοπής να έρχεται προς τα μέρη μας . Ολο κάτι κοπελίτσες που με μια γύρα στα κλαμπάκια βρίσκεις 50 τέτοιες. Να έρθει ένα ct που να πεις , για σένα μάνα μου και τις κάλτσες μου δε βλέπω ούτε με τηλεσκόπιο.
Είναι ιδέα μου οτι το πράμα πάει από το κακό στο χειρότερο ?
Πείτε μου έστω και μία που έρχεται αυτή ή την άλλη εβδομάδα που να είναι αντικειμενικά ( όσο είναι αυτό δυνατόν ) μούναρος !!

Επισκέπτης
Να έρθει ένα ct που να πεις , για σένα μάνα μου και τις κάλτσες μου δε βλέπω ούτε με τηλεσκόπιο.
----
Σωστός ! Εγώ πάντως ....... παντρεύομαιιιιι .....!
SOS !!! Πως θα γίνει να την φέρουμε εδω !!!!!
αυτήν >> 

Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να έρθει ένα ct που να πεις , για σένα μάνα μου και τις κάλτσες μου δε βλέπω ούτε με τηλεσκόπιο.
----
αυτήν >>  

απιθανο τεκνο...τι να πρωτοτρυγησεις σε αυτη ..μονο να γλυφεις..απεραντο θηλυκο!!! καλη επιλογη..

Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Woody Ερωτυλε... χαλάρωσε και μάθε την αλήθεια:

H "θεά" του link που παρέθεσες, σύμφωνα πάντα με αυτά που παρουσιάζονται, αμοίβεται με 2000 ρούβλια/ώρα ή 9000 ρούβλια/νύκτα. Χμμμμ ξέρεις σε πόσα euro αντιστοιχούν τα ρούβλια αυτά? Με 57 euro/ώρα ή 257 euro/νύκτα !!!

Eπειδή λοιπόν οι τιμές αυτές είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ισχύουν, έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε την "τιμιότητα" του γραφείου και φυσικά να αμφισβητήσουμε ΚΑΙ την εμφάνιση της κοπέλίτσας.

Προσεκτικά την επόμενη φορέ - δεν θέλει πολύ ενθουσιασμό!

ΥΓ: Αν παρ'ολα αυτά θέλεις να δεις κι άλλες "θεές" από το συγκεκριμένο γραφείο, δες το παρακάτω link

...μην πεις όμως οτι δεν σε προειδοποίησα πως ειναι ΜΟΥΦΕΣ!

αγαπητε pATHFINDER μπορει και να εχεις δικιο..θα εξακριβωθει η πασα αληθεια στο επομενο ταξιδι στην Μοσχα..
διοτι ετσι που πανε οι χρεωσεις για CT και οι επιλογες που εχουμε εδω, σε λιγο θα συμφερει να παμε εμεις σε CT..!!!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια παιζει πολυ photoshop μην ψαρωνετε τοσο ευκολα.
για οσους ξερουν να ξεχωριζουν τη διαφορα.
βεβαια ακομα και ετσι τρωγονται

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
----
αυτήν >> 

αθανατη ρωσιαααααααα....

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ρε παιδια να θεσω εναν προβληματισμο...

με τα city tours κανετε 69? προχθες ειχα την γκομενα ξαπλωμενη μπροστα μου
και ψηλοκωλωσα... σαν νεος στο σπορ αυτο θελω την γνωμη σας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με τα city tours κανετε 69? προχθες ειχα την γκομενα ξαπλωμενη μπροστα μου και ψηλοκωλωσα... σαν νεος στο σπορ αυτο θελω την γνωμη σας.

Συναγωνιστή κάπου στο Forum υπάρχει ολόκληρο σχετικό θέμα γι' αυτό ακριβώς !!!

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
χμ...χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης 1.5Κ/ 2 μέρες;!
Αλλά τι στέλνουν;;;

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
συν το ότι σε φακελώνουν, κι αν πας στο apartment μπορεί και να βγεις φόρα παρτίδα πορνοσταρ στο RS?

Επισκέπτης

Almost all of them are students of different universities in Kiev, so all our girls are high-educated persons------
Καλά.. και οι εδώ χορεύτριες των σκυλάδικων είναι ΟΛΕΣ μπαλαρίνες του Μπολσόι ( που λέει και το άσμα) και των Κίρωφ,  και όλες είναι απόφοιτες  οικονομικών πανεπιστημίων και διοίκησης επιχειρήσεων. Όποιος έχει ζήσει  λίγo την  εδώ παροικία ξέρει  - ακούει, ότι  συνήθως  προετοιμάζονται με καθρέφτη, τακούνια και μεικ-απ  σιγά -σιγά από .. 4 ετών , και συνήθως όλες ξέρουν φεύγοντας, για που πάνε και τι πρόκειται να κάνουνε.
Επίσης προσέξτε το  σάιτ Κίεβο-  όντως είναι με Φωτοσοπ- κυρίως όμως είναι γνωστες φωτογραφίες πορνομοντέλων και - σταρς  από
το ίντερνετ αυτές που έχουν βάλει εκεί στο site ....
που έχο

berlirium

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
cosyle my man συμφωνω απολυτα....μολις γυρισα απο Lora...κοντα επεσαν αλλα το γαμησαν πια....περιμενα να δω το τρελο μωρο...anyway...300euro πτωχωτερος...:))) details στο νεες αφιξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom