Ηθικό δίδαγμα αυτό το Ladiestours πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος του Site γιατί είναι πιο μπουρδέλο και από τα μπουρδέλα
Mα καλά, μπουρδέλο δεν είναι, ούτως ή άλλως;
Ηθικό δίδαγμα αυτό το Ladiestours πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος του Site γιατί είναι πιο μπουρδέλο και από τα μπουρδέλα
...Toys (if client brings)
Αμα εμφανιστω στο ξενοδοχειο με ενα χουλα χουπ, λετε να μας παρουν χαμπαρι?
...Toys (if client brings)
Αμα εμφανιστω στο ξενοδοχειο με ενα χουλα χουπ, λετε να μας παρουν χαμπαρι?
η μονόπολη κάνει?
το φιδάκι?....ο γκρινιάρης?........
λετε η julia απο δευτερα να επιστρεψει με ανεβασμενο το ηθικο ή θα ειναι πεσμενη απο αυτο που εγινε... ?
Από όσο τη ξέρω (και τη ξέρω καλά) μια χαρούλα θα είναι δεν χαμπαριάζει από ψιλοατυχίες....
Μάλλον θα κανονίσω και ένα repetition
και κατι αλλο.. μια ή δυο ωρες?
επειδη μαλλον θα ειναι το πρωτο citytour που θα παρω τι γνωμη εχεις...?
Γι' αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις μάλλον την τσέπη σου.
Η κοπέλα είναι πολύ απλή, αν της φερθείς οικεία θα "ξεκουμπωθεί" αμέσως. Και παρέχει φούλ σέρβις.δεν υπαρχει προβλημμα... απο θεμα ανεσης και service ρωταω...
Η κοπέλα είναι πολύ απλή, αν της φερθείς οικεία θα "ξεκουμπωθεί" αμέσως. Και παρέχει φούλ σέρβις.
geomix η Julia είναι από τα λίγα CT που μπορώ άφοβα να συστήσω για τα πάντα από GFE μέχρι PSE και από 1 - 24 ώρες!
Χάνει λίγο στη φάτσα και για μερικούς στο σώμα (λένε ότι είναι πολύ λεπτή, για μένα είναι τέλεια).
Η συμβουλή μου - μια και θα είναι η πρώτη: ʼνετος και χαλαρός, μίλα της και κυρίως μη κολώσεις να ζητήσεις αυτά που θες, θα διαπιστώσεις ότι θα τα κάνει με μεγάλη της ευχαρίστηση ;)
Και μη ξεχνιόμαστε: αναμένουμε review