εγω παντως πηγα και περιμενα να συναντησω μια κουκλαρα με ψωλαρα και τελικα συναντησα αυτο που βλεπετε!!!
ουτε o στοκος make-up καμουφλαζ δεν την εσωνε! και το εργαλειο ενα πεσμενο γερασμενο φωτοσοπαρισμενο μαραφετι για κλαματα...
...και ειναι σιγουρα ανω των 40 ο νταβελης!
οχι 250 ουτε 25! μακρια παιδες!
εγω παντως πηγα και περιμενα να συναντησω μια κουκλαρα με ψωλαρα και τελικα συναντησα αυτο που βλεπετε!!!
ουτε o στοκος make-up καμουφλαζ δεν την εσωνε! και το εργαλειο ενα πεσμενο γερασμενο φωτοσοπαρισμενο μαραφετι για κλαματα...
φιλε κακη φαση ρε πουστη μου....δε μπορει ολες να μας κοροιδευουν με photoshop και να παρουσιαζονται γκομεναρες ενω ειναι μπαζα...στο λογο μου αν παω σε καμοια και μου βγει αλλα αντι αλλων θα κρατηθω πολυ να μην της παιξω καμοια σφαλιαρα....τελως παντων...παιδια νεο μουνοκαυλο στας Αθηνας ονοματι kely...ελπιζω μην ειναι και αυτη μουφα...: