Νέα

City tour TS Anaconda

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos_spv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες αν πηρε κανεις την anaconda ας μας ενημερωσει τι παιζει...ενδιαφερομαι αμεσα νατην κερασω!!!

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
μαγκες αν πηρε κανεις την anaconda ας μας ενημερωσει τι παιζει...ενδιαφερομαι αμεσα νατην κερασω!!!
εγω παντως πηγα και περιμενα να συναντησω μια κουκλαρα με ψωλαρα και τελικα συναντησα αυτο που βλεπετε!!!
ουτε o στοκος make-up καμουφλαζ δεν την εσωνε! και το εργαλειο ενα πεσμενο γερασμενο φωτοσοπαρισμενο μαραφετι για κλαματα...
...και ειναι σιγουρα ανω των 40 ο νταβελης!
οχι 250 ουτε 25! μακρια παιδες!

Συνημμένα

• 01-04-2009-15-48-37.jpg
    01-04-2009-15-48-37.jpg
    238,9 KB · Εμφανίσεις: 72
OP
OP
G

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως πηγα και περιμενα να συναντησω μια κουκλαρα με ψωλαρα και τελικα συναντησα αυτο που βλεπετε!!!
ουτε o στοκος make-up καμουφλαζ δεν την εσωνε! και το εργαλειο ενα πεσμενο γερασμενο φωτοσοπαρισμενο μαραφετι για κλαματα...

φιλε κακη φαση ρε πουστη μου....δε μπορει ολες να μας κοροιδευουν με photoshop και να παρουσιαζονται γκομεναρες ενω ειναι μπαζα...στο λογο μου αν παω σε καμοια και μου βγει αλλα αντι αλλων θα κρατηθω πολυ να μην της παιξω καμοια σφαλιαρα....τελως παντων...παιδια νεο μουνοκαυλο στας Αθηνας ονοματι kely...ελπιζω μην ειναι και αυτη μουφα...:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
δηλαδή αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη?
taiaka_anaconda_25.jpg

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τι είναι αυτό ρε γαμώτο μου! Τρίτο πόδι!

ntinacd

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0
αυτο ειναι οτι πρεπει εν τετοιο ψαχνω αλλα τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom