Νέα

Χυνω γρηγορα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δικε μου,αν δεν δωσεις,δεν θα παρεις,ισχυει παντου αυτο.Οσο πιο καλα ικανοποιεις ενα μωρο,τοσο πιο πολυ θα σε ικανοποιησει και αυτο.Μην κολατε στις πουτανες με το γαμησι 5λεπτου ρε.
κάτσε ρε φίλε ,εσένα ποιός σε διόρισε ελεγκτη του φαλικού μας οργάνου ;

εμείς γουστάρουμε να ικανοποιηθούμε και όχι να ικανοποιήσουμε

και δεν γουστάρουμε τον φεμινισμό που λέει το αντίθετο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κάτσε ρε φίλε ,εσένα ποιός σε διόρισε ελεγκτη του φαλικού μας οργάνου ;

εμείς γουστάρουμε να ικανοποιηθούμε και όχι να ικανοποιήσουμε

και δεν γουστάρουμε τον φεμινισμό που λέει το αντίθετο
Αν ικανοποιησε με 5λεπτο γαμησι τυπε οκ δικαιωμα σου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Αδερφια εχει δο μερες που χυνω απιστευα γρηγορα... τι να σας πω μιλαμε σε 2 λεπτα....ειμαι με την κοπελα μου 2 χρονια και τωρα μου τυγχαινει αυτο,δεν καπνιζω το εχω κοψει εδω και ενα χρονο...εβαλα χτες και καποτα και καλα με κρεμα καθυστερησης και παλι το ιδιο..Τι να κανω???Οσο για τις αλλες φορρεσ κραταω  γυρω στα 45 λεπτα
-MEΓΑΛΕ προστυχε 2000,το θεμα σου ειναι καθαρα προβλημα στιξης και ΟΧΙ ΣΤΥΣΗΣ....
ΣΤΑ 2 λεπτα λες- χυνω γρηγορα .....στα 45 λεπτα φωναζεις  -ΧΥΝΩ,ΓΡΗΓΟΡΑ!Ειναι καθαρα θεμα που θα βαλεις το κομμα!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

βρε ξούτ απο δώ , που έχουμε και αρσενικούς αντιπροσώπους στου φεμινισμού σε site με πουτάνες

χωρίς πλακα σε πλήγωσε καμια σαύρα άσχημα kia μιλάς έτσι η απλά εκ πεποιθήσεως ?
η και τα δυο ? :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε πήδα την στα καπάκια μετά τη πρώτη φορά.  Αν τελειώσεις πάλι σε στυλ flash η αστραπή να το δεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μην κολας σε ενα μουνι ρε.και μην μισεις ολα τα μουνια αν επεσες σε μια σκαρτη.στα αρχιδια σου.
καλά μην το τατιανίζουμε το θέμα,
το ευκαιριακό σεξ δεν είναι αποτέλεσμα και καλά "ερωτικής απογοήτευσης"
απλά κάποιοι τη βρίσκουν έτσι και όχι αλλιώς... πως να το κάνουμε;  :-* ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
κλασσικα...πας να ανοιξεις ενα θεμα και να συζητησεις  και γαματε την συζητηση με τις ψευτομαγκιες!!!! :jerking:

χωρις να θελω να αμφισβητησω τους εγκυρους αναλυτες του site, αν εχεις και αλλα συμπτωματα π.χ ενοχληση στο κατουρημα καλο θα ηταν να επισκεφτεις εναν ουρολογο γιατι μπορει να εχεις αρπαξει καμμια φλεγμονη στον προστατη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.342
Πόντοι
22.266
εγω παλι χυνω πολυ γρηγορα με τα κολ γκερλ!!!!σσσ στην βουλγαρια το ακαποτο ειναι στανταρ..
σπανια προλαβαινω να μπω μεσα τους διχως πρωτα να τελειωσω στην πιπα!!!!!!!
αυτο ειναι προβλημα?????????
ενω με την φωφη μου βαριεμαι να πηδαω πανω απο 30 λεπτα!!!!ετσι ειναι περσαινα ξυνα σταφυλια!!
ενω με το φρεσκο πραμα το απολαμβανεις εστω και αν ειναι μονο για λιγο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
εγω παλι χυνω πολυ γρηγορα με τα κολ γκερλ!!!!σσσ στην βουλγαρια το ακαποτο ειναι στανταρ..
ενω με την φωφη μου βαριεμαι να πηδαω πανω απο 30 λεπτα!!!!ετσι ειναι περσαινα ξυνα σταφυλια!!
ενω με το φρεσκο πραμα το απολαμβανεις εστω και αν ειναι μονο για λιγο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ισχυει και για αλλους τυπε :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.267
Πόντοι
1.936
Αδερφια εχει δο μερες που χυνω απιστευα γρηγορα... τι να σας πω μιλαμε σε 2 λεπτα....ειμαι με την κοπελα μου 2 χρονια και τωρα μου τυγχαινει αυτο,δεν καπνιζω το εχω κοψει εδω και ενα χρονο...εβαλα χτες και καποτα και καλα με κρεμα καθυστερησης και παλι το ιδιο..Τι να κανω???Οσο για τις αλλες φορρεσ κραταω  γυρω στα 45 λεπτα

Σκέψου τα τέλη κυκλοφορίας,την δόση της εφορίας,το νοίκι,τους λογαριασμούς....!!!
Μήπως είπε κάτι η γκόμενα που σε πείραξε αλλά δεν το έχεις εμπεδόσει ακόμα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.267
Πόντοι
1.936
τι να πω οκ ...συγνωμη κιολας ξεχασα οτι εδω οι περισσοτεροι ειειοι συγμνωμη που ρωτησα...δεν ξαναγραφω τιποτα ειλικρινα ..και μετα λετε να υπαρχουν θεματα και ανταλαγες αποψεων...!!!μαλακειες!!! :jerking:

Τύπε,τέτοια θέματα δεν τα λένε ούτε του παπά!!!
Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα σου!Δεν νιώθεις ασφάλεια μαζί της για κάποιον λόγο!
Δεν είμαστε κακά παιδιά ή ντενεκέδες αλλά μην μας τα λές και όλα.....!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδερφια εχει δο μερες που χυνω απιστευα γρηγορα... τι να σας πω μιλαμε σε 2 λεπτα....ειμαι με την κοπελα μου 2 χρονια και τωρα μου τυγχαινει αυτο,δεν καπνιζω το εχω κοψει εδω και ενα χρονο...εβαλα χτες και καποτα και καλα με κρεμα καθυστερησης και παλι το ιδιο..Τι να κανω???Οσο για τις αλλες φορρεσ κραταω  γυρω στα 45 λεπτα
Ευκολη η θεραπεια σου και εγω το εχω και ειμαι 50 χρονων!!!...Γαμουσα συνεχεια και τωρα τελευταια εχυνα γρηγορα!!!Θα σου γραψω πως το ελυσα εγω το δικο μου προβλημα!!..Πριν παω να γαμησω βαραω μια-δυο μαλακιες και μετα παω!!!Σ΄εμενα και στον οργανισμο μου εχει αποτελέσμα...σε σενα δεν ξερω αν θα εχει;;;...Δεν χανεις τιποτα παντως να βαρεσεις καμμια μαλακια...ειναι υγεια στο φιναλε αν τον παιζεις με μετρο και οχι ασυστολα!!!!Περαν του.... αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι! :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βουλγαρος εισαι δικε μου;;

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου καλε,καλε μου φίλε Prostixos 2000.
Οταν τελειωνεις στο 2λεπτο...μετα απο λιγο περιμενε μηπως σου ξαναερθει σηκωμαρα(με μια χειρα βοηθειας) οπου λογικα θα διαρκεσει περισσοτερο η 2η φορα!

Ποσες φορες εχει γινει αυτο?
Μπορει να είναι παροδικο,μην αγχωνεσαι...
Μια εναλλακτικη ειναι οταν το κανετε ή αν "εξασκηθείς" χειρώνακτα,πριν χυσεις να σταματας για λιγο (πριν πεταχτουν τα φλοκια) και
να χαμουρεύεστε ή να αλλαζετε σταση.
Αυτά στο περίπου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom