Νέα

Χυνω γρηγορα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κοφινατο βιδωτο και ετσι τυπε? :grin:

Κοφινάτο βιδωτό

Υλικά: 1 τροχαλία, 4 μέτρα καραβόσκοινο, 1 κοφίνι με χερούλια χωρίς πάτο.

Προετοιμασία: Κρεμάτε τον τροχαλία από το ταβάνι και περνάτε το σκοινί. Χωρίζετε τη μία άκρη του σκοινιού σε 2 κομμάτια και δένετε το κοφίνι από τα χερούλια.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Γυναίκα μικρού κυβισμού!

Εκτέλεση: Καθίζετε την γυναίκα μέσα στο κοφίνι διπλωμένη στα δύο (με λίγα λόγια με τα γόνατα στα μούτρα). Όπως καταλαβαίνουμε το άπατο κοφίνι αφήνει ελεύθερο το ... !!! Ξαπλώνετε ανάσκελα πιάνετε την άλλη άκρη του σκοινιού και αρχίζετε να τραβάτε το κοφίνι ψηλά στο ταβάνι. Αφού φτάσει στο τέρμα αφήνετε απότομα στοχεύοντας εκεί που μόνο εσείς ξέρετε! Αφού το κοφίνι φτάσει στο επιθυμητό σημείο, πιάνετε τα χερούλια και αρχίζετε να βιδώνετε πάνω και κάτω αριστερά και δεξιά!!! Εάν αντέχουν τα μπράτσα σας επαναλάβετε μέχρι τελικής πτώσεως…!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εγω παλι χυνω πολυ γρηγορα με τα κολ γκερλ!!!!σσσ στην βουλγαρια το ακαποτο ειναι στανταρ..
σπανια προλαβαινω να μπω μεσα τους διχως πρωτα να τελειωσω στην πιπα!!!!!!!
αυτο ειναι προβλημα?????????
ενω με την φωφη μου βαριεμαι να πηδαω πανω απο 30 λεπτα!!!!ετσι ειναι περσαινα ξυνα σταφυλια!!
ενω με το φρεσκο πραμα το απολαμβανεις εστω και αν ειναι μονο για λιγο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και μετα το χυσιμο στο στομα τι γινεται φιλε βολκανο παει χαμενο το κολγκερλακι λογω της μιας εκτονωσης
ή πλερωνεις με το χρονο οποτε μπορεις να επανεγερθητει για δευτερο γυρο.. :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:??!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εγω παλι χυνω πολυ γρηγορα με τα κολ γκερλ!!!!σσσ στην βουλγαρια το ακαποτο ειναι στανταρ..
ενω με την φωφη μου βαριεμαι να πηδαω πανω απο 30 λεπτα!!!!ετσι ειναι περσαινα ξυνα σταφυλια!!
ενω με το φρεσκο πραμα το απολαμβανεις εστω και αν ειναι μονο για λιγο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισης..Πως αντιδρουν στο χυσιμο στο στομα αποστρεφοντε αηδιασμενες με τη πρωτη ριπη και σε τελειωνουν με το χερι
ή τα μαζευουν στο στοματακι με ευχαριστηση.. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :rockon: :rockon:?!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Και μετα το χυσιμο στο στομα τι γινεται φιλε βολκανο παει χαμενο το κολγκερλακι λογω της μιας εκτονωσης
ή πλερωνεις με το χρονο οποτε μπορεις να επανεγερθητει για δευτερο γυρο.. :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:??!!!
time is the best friend of men!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:pipa3:Φιλαράκο την ώρα που γαμας. Πες στην, γκόμενα να σου βάλη κωλοδακτυλο !Σίγουρα τότε, θα έχεις καθυστέρηση!  :dancing: :dancing: :bigdick:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

και δε μου λες φιλε ηφαιστειο πως αντιδρουν στο χυσιμο στο στομα αποστρεφοντε αηδιασμενες με τη πρωτη ριπη
και σε αποτελειωνουν δια χειρος βαραγκη ή τα μαζευουν στο στοματακι με αυταπαρνηση και ευχαριστηση
και μετα την ενδοστοματικη τοποθετηση σου εκεινες με τη σειρα σου τα αποθετουν στον νεροχυτην.. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:????!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
και δε μου λες φιλε ηφαιστειο πως αντιδρουν στο χυσιμο στο στομα αποστρεφοντε αηδιασμενες με τη πρωτη ριπη
και σε αποτελειωνουν δια χειρος βαραγκη ή τα μαζευουν στο στοματακι με αυταπαρνηση και ευχαριστηση
και μετα την ενδοστοματικη τοποθετηση σου εκεινες με τη σειρα σου τα αποθετουν στον νεροχυτην.. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:????!!!!
oxi δεν αφηνω το σπερμα να καταλξη στους σωληνες του φαρυγγικους λαρυγγα στομαχι εντερα και αποβολη με ουρα  αλλα κανω εικαστικες τεχνες με πιτσιλισματα!
δημιουργο νατουραλιστικη ζωγραφικη με φουτουριστικες bellepoc  πιτσιλιες!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
oxi δεν αφηνω το σπερμα να καταλξη στους σωληνες του φαρυγγικους λαρυγγα στομαχι εντερα και αποβολη με ουρα  αλλα κανω εικαστικες τεχνες με πιτσιλισματα!
δημιουργο νατουραλιστικη ζωγραφικη με φουτουριστικες bellepoc  πιτσιλιες!!!!

ΑΧΑΧΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!! Σκετος Τζακσον Πολοκ εισαι ηφαιστειαρα δε μου λες το αποδεχοντε ολες το καμ ιν φεις και πιτσιλισμα πανταχου στη μαπα.. :huh:??? Δεν αντιδρουν αρνητικα...???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
ΑΧΑΧΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!! Σκετος Τζακσον Πολοκ εισαι ηφαιστειαρα δε μου λες το αποδεχοντε ολες το καμ ιν φεις και πιτσιλισμα πανταχου στη μαπα.. :huh:??? Δεν αντιδρουν αρνητικα...???
pπαντα στην βουλγαρια οπως σου εχω πει παλια πρωτου την συνευρεση υπαρχει σκληρη διαπραγματευση με το ΚΑΜΒΑ μου!!!
αλλιως ην εχεις πατησει με αυτες!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
pπαντα στην βουλγαρια οπως σου εχω πει παλια πρωτου την συνευρεση υπαρχει σκληρη διαπραγματευση με το ΚΑΜΒΑ μου!!!
αλλιως ην εχεις πατησει με αυτες!!!

δηλαδη ηφαιστειαρα μου πριν κανεις τη χρηματικη καταθεση διαπραγματευεσαι με το κολγκερλιδι για τον αν θα δεχτει τη προσωπικη (φεσιαλ) καταθεση κατα τη διαρκεια του ελευθερου στοματικου της αρχης.. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:???!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
δηλαδη ηφαιστειαρα μου πριν κανεις τη χρηματικη καταθεση διαπραγματευεσαι με το κολγκερλιδι για τον αν θα δεχτει τη προσωπικη (φεσιαλ) καταθεση κατα τη διαρκεια του ελευθερου στοματικου της αρχης.. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:???!!!
παντα αλλιως δεν εχει 50 λεβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωτα διπραγματευομαστε τι θα κανουμε και μετα ψωνιζουμε!!
εξυπνες αγορες γαι να μην μας πιανουν κοτσους!!!
1 στις 2 δεχοναι παντως το ελληνικο σπερμα!!!!
κανονικα ετσι πρεπει να γινετε και σε εμας στην ελλαδα τα λεφτα πια βγαινουν δυσκολα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αδερφια εχει δο μερες που χυνω απιστευα γρηγορα... τι να σας πω μιλαμε σε 2 λεπτα....ειμαι με την κοπελα μου 2 χρονια και τωρα μου τυγχαινει αυτο,δεν καπνιζω το εχω κοψει εδω και ενα χρονο...εβαλα χτες και καποτα και καλα με κρεμα καθυστερησης και παλι το ιδιο..Τι να κανω???Οσο για τις αλλες φορρεσ κραταω  γυρω στα 45 λεπτα
εγω λεω να ξαναπερασεις την εφηβια,αρχιζε 3 με 4  :cum: :cum: μαλακιες την ημερα για κανα μηνα κ θα ισιωσεις,,,επισεις κανει καλο και το ουισκη σε αυτες τις περιπτωσεις

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
και εγω τελειωνω γρηγορα αλλα ειναι που εχω να γαμισω καιρο. συνηθως αμα βρεθω με κοπελα την πρψτη φορα μεσα σε 5 λεπτα. την δευτερη αρκετη ωρα μιση ωρα χαλαρα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εντάξει με κάθε new meat (που σου αρέσει πολύ) είναι φυσικό να τελειώνεις γρήγορα τις πρώτες φορές..

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Να λετε και τις ηλικιες για να εχουμε μια ενδειξη.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
η χρυση ηλικια του αντρα ειναι 30 με 45 εκει οταν εχεισ καλο μοθνι απο κατω ολοι χυνουν πολυ γρηγορα τις πρωτες φορες. μετα ερχεται σιγα σιγα η διαρκεια, εγω ειμαι 52 και γαμαω ακομα δυο φορες σε μιση ωρα καθε 3 με 4 μερες, μιλαω για πουτανακια μικρα και καλα.
Το πρωτο φευγει σε δυο με τρεια λεπτα, το δευτερο στο δεκαλεπτο, ποτε ομως δεν εκανα μιση ωρα εκτος και ημουν πολυ πιωμενος.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
η χρυση ηλικια του αντρα ειναι 30 με 45 εκει οταν εχεισ καλο μοθνι απο κατω ολοι χυνουν πολυ γρηγορα τις πρωτες φορες. μετα ερχεται σιγα σιγα η διαρκεια, εγω ειμαι 52 και γαμαω ακομα δυο φορες σε μιση ωρα καθε 3 με 4 μερες, μιλαω για πουτανακια μικρα και καλα.
Το πρωτο φευγει σε δυο με τρεια λεπτα, το δευτερο στο δεκαλεπτο, ποτε ομως δεν εκανα μιση ωρα εκτος και ημουν πολυ πιωμενος.

το θεμα ειναι οταν τελειωσεις την πρωτη φορα κοβεις την γυναικα και μεχρι να σου ερθει ορεξη για δεθτερη φορα θελει ενα τεταρτο διαλειμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom