You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χυνω γρηγορα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
ναι οντως περιεργα πραγματα..μετα απο 2 χρονια,,,τι να πω..μαλλον για ποτακια το κοβω θα πατησω 4 ουισκακια και μετα θα βουρ!!!το πολυ πολυ να την σουρρωσω και αυτην και να μην καταλαβαινει τιποτα!παντως ρε μαγκες με αγχωσε το θεμα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοφινατο βιδωτο και ετσι τυπε?..Δοκίμασε να κάνεις το εξής.Κάνε σεξ σε στάση που δεν σου αρέσει ή δεν σε βολεύει πολύ.
Κοφινάτο βιδωτό
Υλικά: 1 τροχαλία, 4 μέτρα καραβόσκοινο, 1 κοφίνι με χερούλια χωρίς πάτο.
Προετοιμασία: Κρεμάτε τον τροχαλία από το ταβάνι και περνάτε το σκοινί. Χωρίζετε τη μία άκρη του σκοινιού σε 2 κομμάτια και δένετε το κοφίνι από τα χερούλια.
Απαραίτητη προϋπόθεση: Γυναίκα μικρού κυβισμού!
Εκτέλεση: Καθίζετε την γυναίκα μέσα στο κοφίνι διπλωμένη στα δύο (με λίγα λόγια με τα γόνατα στα μούτρα). Όπως καταλαβαίνουμε το άπατο κοφίνι αφήνει ελεύθερο το ... !!! Ξαπλώνετε ανάσκελα πιάνετε την άλλη άκρη του σκοινιού και αρχίζετε να τραβάτε το κοφίνι ψηλά στο ταβάνι. Αφού φτάσει στο τέρμα αφήνετε απότομα στοχεύοντας εκεί που μόνο εσείς ξέρετε! Αφού το κοφίνι φτάσει στο επιθυμητό σημείο, πιάνετε τα χερούλια και αρχίζετε να βιδώνετε πάνω και κάτω αριστερά και δεξιά!!! Εάν αντέχουν τα μπράτσα σας επαναλάβετε μέχρι τελικής πτώσεως…!!!
the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
ναι οντως περιεργα πραγματα..μετα απο 2 χρονια,,,τι να πω..μαλλον για ποτακια το κοβω θα πατησω 4 ουισκακια και μετα θα βουρ!!!το πολυ πολυ να την σουρρωσω και αυτην και να μην καταλαβαινει τιποτα!παντως ρε μαγκες με αγχωσε το θεμα
;)
υ.γ. μην αγχωνεσαι, δεν κανει.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πηγουλα? τσελεμεντες βεφας αλεξιαδου?κοφινατο βιδωτο και ετσι τυπε?
Κοφινάτο βιδωτό
Υλικά: 1 τροχαλία, 4 μέτρα καραβόσκοινο, 1 κοφίνι με χερούλια χωρίς πάτο.
Προετοιμασία: Κρεμάτε τον τροχαλία από το ταβάνι και περνάτε το σκοινί. Χωρίζετε τη μία άκρη του σκοινιού σε 2 κομμάτια και δένετε το κοφίνι από τα χερούλια.
Απαραίτητη προϋπόθεση: Γυναίκα μικρού κυβισμού!
Εκτέλεση: Καθίζετε την γυναίκα μέσα στο κοφίνι διπλωμένη στα δύο (με λίγα λόγια με τα γόνατα στα μούτρα). Όπως καταλαβαίνουμε το άπατο κοφίνι αφήνει ελεύθερο το ... !!! Ξαπλώνετε ανάσκελα πιάνετε την άλλη άκρη του σκοινιού και αρχίζετε να τραβάτε το κοφίνι ψηλά στο ταβάνι. Αφού φτάσει στο τέρμα αφήνετε απότομα στοχεύοντας εκεί που μόνο εσείς ξέρετε! Αφού το κοφίνι φτάσει στο επιθυμητό σημείο, πιάνετε τα χερούλια και αρχίζετε να βιδώνετε πάνω και κάτω αριστερά και δεξιά!!! Εάν αντέχουν τα μπράτσα σας επαναλάβετε μέχρι τελικής πτώσεως…!!!
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
θα την βρω την ακρη απλα το θεμα οπως προειπα οτι αρχιζω να αγχωνομαι και οταν θα παω για την φαση μην παθω και καμια εμπλοκη...γαμησετα!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ειναι επιστημονικη λυση αυτη τυπε :-Απολυτε αφου την κατεχεις τη λυση γιατι δεν τη προτεινεις..
Μολις ξεκινησει το πηδημα θα βαλει το ρολοι 43 λεπτα μπροστα.Οταν θα τελειωσει δυο λεπτα μετα,θα εχει επανελθει στους γνωστους φυσιολογικους του ρυθμους
Μακρυά από'μας αυτά,ψηλέ μου...............και τα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Αδερφια εχει δο μερες που χυνω απιστευα γρηγορα... τι να σας πω μιλαμε σε 2 λεπτα....ειμαι με την κοπελα μου 2 χρονια και τωρα μου τυγχαινει αυτο,δεν καπνιζω το εχω κοψει εδω και ενα χρονο...εβαλα χτες και καποτα και καλα με κρεμα καθυστερησης και παλι το ιδιο..Τι να κανω???Οσο για τις αλλες φορρεσ κραταω γυρω στα 45 λεπτα
άλλαξε γκόμενα
ενδεχομένως να σου λέει ο οργανισμός σου , "ότι αυτή την χορτάσαμε , και απλά τη θέλουμε για ένα γρήγορο και βιαστικό άδειασμα των σπερματοδόχων κύστεών μας και μετά δρόμο...! "
ας μην τα παθολογικοποιούμε όλα , ότι και καλά η γρήγορη εκσπερμάτιση είναι κάτι νοσηρό που πρέπει να θεραπεύσουμε
υγ: υπάρχουν βέβαια θεραπευτικοί τρόποι επιβράδυνσης της εκσπερμάτισης , αλλά γιατί να ενισχύουμε τις φαρμακοβιομηχανίες και να χαπακωνόμαστε ;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δωσε την επιστημονικη σου λυση πανω στο σοβαρο προβλημα που αντιμεπωπιζει ο φιλος μας ντοκτορ!!!δεν ειναι επιστημονικη λυση αυτη τυπε :-
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε πιες κανα 4-5 ουισκια και δοκιμασε ;)
εγώ τον βουτάω και στο ποτήρι...ακόμα ποιο σίγουρα τα αποτελέσματα!!!!! (ειδικά αν είναι τεκίλα)
aaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxa καλά το βουλώνω!!!
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ειναι ομως καποια λυση...δεν ειναι επιστημονικη λυση αυτη τυπε :-
Εγω γιατι αργω να χυσω?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
άλλαξε γκόμενα
εδώ σου λέει ότι έχει να δει καινούργιο κρέας 2 χρονια...τότε είναι που θα χύσει ποιο γρήγορα ακόμα!!
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
εσας δεν σας ετυχε αυτο ποτε ρε τυπαδες??
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τελικα με σκωληκαντερα τυπε?εγώ τον βουτάω και στο ποτήρι...ακόμα ποιο σίγουρα τα αποτελέσματα!!!!! (ειδικά αν είναι τεκίλα)
aaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxa καλά το βουλώνω!!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δωσε την επιστημονικη σου λυση πανω στο σοβαρο προβλημα που αντιμεπωπιζει ο φιλος μας ντοκτορ!!!δεν ειναι επιστημονικη λυση αυτη τυπε :-
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εδώ σου λέει ότι έχει να δει καινούργιο κρέας 2 χρονια...τότε είναι που θα χύσει ποιο γρήγορα ακόμα!!
μπορεί να είναι ερωτιάρης εγκεφαλικός sperminator και στην αρχή να αργεί και όσο περνάει ο καιρός να βαριέται , να είναι ανυπόμονος
και να επιταχύνει την διαδικασία σα να είναι μια αγγαρεία
εγώ αυτή τη θεραπευτική προσέγγιση προτείνω , να αλλάξει γκόμενα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να παει να γαμησει φαφουτικο γκρανι απτο τριγωνο τυπεδωσε την επιστημονικη σου λυση πανω στο σοβαρο προβλημα που αντιμεπωπιζει ο φιλος μας ντοκτορ!!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατι εχεις βαρεσει 10 μαλακιες πρινΕιναι ομως καποια λυση...
Εγω γιατι αργω να χυσω?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε δεν μπορει εχει σχεση ο τυπος,ασε που δεν ειναι και γκιλφακιας!!!να παει να γαμησει φαφουτικο γκρανι απτο τριγωνο τυπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις