Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρώτα θα μάθατε να μην αποκαλείτει όποιον δεν συμφωνεί με τα δικά σας ονειρολογήματα φασίστα και μετά ξαναμιλάμε για ρατσισμούς.
Ε,τοτε τι χαλιοσασταν επειδη ο Θεοφιλου εγραψε"να γινει η φασιστοκτονια πλημελλημα"?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί στα σπίτια των κρεμασμένων δεν μιλάνε για σκοινί προδοτάκο. Ρατσιστές πρώτοι και μεγαλύτεροι είναι οι αριστεροί έναντι όλων των άλλων, που για κάποιον αδιανόητο για αυτούς λόγο, δεν υιοθετούν τις χίπικες και ουτοπικές τους ανοησίες. Πρώτα θα μάθατε να μην αποκαλείτει όποιον δεν συμφωνεί με τα δικά σας ονειρολογήματα φασίστα και μετά ξαναμιλάμε για ρατσισμούς.  
Η ουσία στην αφίσα με την οποία νομίζεις πως κάτι λες είναι στο:'' ''Απελευθερωτές'' των σκόμπυ '' κ όχι στο ότι απεικονίζεται ένας μαύρος να βλάπτει μια ελληνίδα.

Αλλά φυσικά την αφίσα την ερμηνεύετε σαν μαλάκες...με την δικιά σας ''λογική''.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ε,τοτε τι χαλιοσασταν επειδη ο Θεοφιλου εγραψε"να γινει η φασιστοκτονια πλημελλημα"?

Προς το παρόν για ταριφοφονία κ μάλιστα αόπλου απεδείχθει ικανό το αγόρι.
Είπαμε από ονειροπολήματα να χορτάσει ο κόσμος

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η ουσία στην αφίσα με την οποία νομίζεις πως κάτι λες είναι στο:'' ''Απελευθερωτές'' των σκόμπυ '' κ όχι στο ότι απεικονίζεται ένας μαύρος να βλάπτει μια ελληνίδα.
Αλλά φυσικά την αφίσα την ερμηνεύετε σαν μαλάκες...με την δικιά σας ''λογική''.

Προφανώς ναι η δικια μας λογική συμπυκνώνεται στο ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
Του Φύρερ ή του Μπενίτο θύμησε μου ?!
:jerking:

Επισκέπτης
Ωραια ας δυναμωσουμε κι αλλο την χ.α για το καλο της χωρας, να κανουμε περα την αριστερα και οσους την υποστιριζουν, να καθαρισουμε απο τους ξενους, να εχουμε δουλεια ολοι η ελληνες,και στο τελος να καταληξουμε σε μια νεα δικτατορια: οπου θα υπαρχει λογοκρισια, θα εχουμε ξενοφοβια, θα μαζευομαστε νωρις στο σπιτι πριν νυχτωσει, πανω απο τρει δεν θα μαζευομαστε γιατι θεωρηται συμμορια, θα κανουμε εμπαργκο σε ολα τα ξενα προιοντα μιας και σαν χωρα εχουμε βαρια βιομηχανια. και τελος να σεβομαστε και να χαιρεταμε  τον φυρερ μιχαλολιακο ναζιστικα.

Επισκέπτης
Προς το παρόν για ταριφοφονία κ μάλιστα αόπλου απεδείχθει ικανό το αγόρι.
Είπαμε από ονειροπολήματα να χορτάσει ο κόσμος
Σας αφορουν,τους χρυσαυγουλους,οι δηλωσεις Θεοφιλου?Το λεω γιατι αναφεροταν σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ,και εσεις λετε οτι δεν ειστε.
noname.jpg

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Πάρτε χαμπάρι ότι στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός. Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, του χριστιανισμού και του πατριωτισμού. Εδώ είναι Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε γέλασε. Απαγορεύονται τα σκίτσα του Μωάμεθ, απαγορεύεται να σκίσεις το κοράνι, απαγορεύεται να γυρίσεις σήριαλ μέσα σε τζαμί. Επιτρέπεται όμως η έκθεση ζωγραφικής με πίνακες που πέη εκσπερματώνουν στο σταυρό, επιτρέπεται να λέμε ότι ο Ιησούς είχε γκόμενα, επιτρέπεται να δίνεται θέμα έκθεσης στην Πάντειο "Το σεξ του Ιησού με μια λαική τραγουδίστρια".
Επίσης απαγορεύεται να αντιτίθεσαι στο άγαλμα του ήρωα των Τούρκων Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και να κακολογείς το Μαρδοχαίο Φριζή γιατί θα σε καταδικάσουν οι προοδευτικοί και το Ισραηλιτικό Συμβούλιο αντίστοιχα. Πρέπει να δεχτείς όμως τα σχόλια του ξεμαλλιάρη συγγραφέα ότι ο Κολοκοτρώνης είχε αρραβωνιαστεί άντρα και της συφιλιάρας ότι ο Αθανάσιος Διάκος σήμερα θα ήταν σουβλατζής που Κούρδος θα του γάμαγε τη γυναίκα.
Και άμα βγάλεις κιχ για τα Αλβανοπάκια και τα λοιπά λαθροσκουπίδια που σου κάνουν το βίο αβίωτο μαλάκα Έλληνα, είσαι και ρατσιστής και ξενόφοβος και φασίστας. Αφού λοιπόν επέτρεψες σε μια χούφτα αγράμματους προοδευτικάντηδες γραικύλους να σου κατσικωθούν στο σβέρκο τόσα χρόνια, Έλληνα, σκάσε και κολύμπα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για μένα ξεπέρασε τα όρια σε κάποια έργα του που δε μου άρεσαν (αλλά αυτό είναι καθαρα προσωπική άποψη)
χωρίς να τον υποτιμώ ως λογοτέχνη και συγγραφέα ...άλλωστε είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως...

θα μου επιτρέψεις να έχω ως εμπνευστή τον λιτό και μοναχικό Παπαδιαμάντη...και όχι τόσο τον πολυταξιδεμενο Καζαντζάκη

(αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα)
Μιλώντας υποκειμενικά έχεις δίκιο...μπορείς λοιπόν να διαβάζεις μόνο Παπαδιαμάντη κ όχι Καζαντζάκη.

Άλλο πράγμα όμως να κάψεις τον Καζαντζάκη όπως ήθελε η εκκλησία.

Μιλώντας αντικειμενικά έχεις άδικο....η τέχνη δεν πρέπει να έχει όρια...και η πατάτα να ανταμείβεται με το να βλέπουν την παράσταση άδειες καρέκλες ή να αγοράζει το βιβλίο μόνο αυτός που το γράψε.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ωραια ας δυναμωσουμε κι αλλο την χ.α για το καλο της χωρας, να κανουμε περα την αριστερα και οσους την υποστιριζουν, να καθαρισουμε απο τους ξενους, να εχουμε δουλεια ολοι η ελληνες,και στο τελος να καταληξουμε σε μια νεα δικτατορια: οπου θα υπαρχει λογοκρισια, θα εχουμε ξενοφοβια, θα μαζευομαστε νωρις στο σπιτι πριν νυχτωσει, πανω απο τρει δεν θα μαζευομαστε γιατι θεωρηται συμμορια, θα κανουμε εμπαργκο σε ολα τα ξενα προιοντα μιας και σαν χωρα εχουμε βαρια βιομηχανια. και τελος να σεβομαστε και να χαιρεταμε  τον φυρερ μιχαλολιακο ναζιστικα.

Η δημιουργική γραφή στα καλύτερα της. Κ ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.
Φτιάξε κ εσύ κανα blog όπως ο φονιάς του ταρίφα της Πάρου.
Αδικιέσται κ είναι κρίμα από τον Μάρξ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μαλακα pz οτι ωρα ανοιξει κανεις το σαιτ εσενα βλεπει μεσα. Θα τρελαθεις ρε αγορι μου βγες να παρεις λιγο αερα. ποοοποοο

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σας αφορουν,τους χρυσαυγουλους,οι δηλωσεις Θεοφιλου?Το λεω γιατι αναφεροταν σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ,και εσεις λετε οτι δεν ειστε.
noname.jpg

Οι περισσότεροι φασίστες δεν είμαστε κάν στην Χ.Α θα ιδρώσετε λίγο να μας βρείτε.
Μέχρι τότε καναν ταρίφα και τπτ tweets k poke στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα.
Κατά προτίμηση στον Πάντζα, γιατί αν μη τι άλλο ξέρετε και από τέχνη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686

Το 1991 που (σχεδόν ) δεν υπηρχαν  λαθρομεταναστες ,ίσχυαν τα υπόλοιπα που λες ?
Στη Σοβιετική ένωση έμπαιναν λαθρομετανάστες ,με το έτσι θέλω ?
Σε ποιο πολιτικό σύστημα ,μπαίνουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες
σε μία χώρα ?
Πάντως, όχι στον κουμμουνισμό .

Επισκέπτης
Η δημιουργική γραφή στα καλύτερα της. Κ ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.
Φτιάξε κ εσύ κανα blog όπως ο φονιάς του ταρίφα της Πάρου.
Αδικιέσται κ είναι κρίμα από τον Μάρξ
την μαρφιν ξεχασες να αναφερεις

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι φασίστες δεν είμαστε κάν στην Χ.Α θα ιδρώσετε λίγο να μας βρείτε.
Κατσε ν'ανοιξουν τιποτε πηγαδια παλι και να δεις ποσο δυσκολο θα ειναι να βρεθειτε ΓΕΝΙΚΩΣ.

Φυρι φυρι το πατε λεμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
Ρε μαλακα pz οτι ωρα ανοιξει κανεις το σαιτ εσενα βλεπει μεσα. Θα τρελαθεις ρε αγορι μου βγες να παρεις λιγο αερα. ποοοποοο

Ο Παπαζολάκης ψαχνει για γκόμενο ,όπως...ο Κολοκοτρώνης !  :2funny: :2funny:
Μην το αποπαίρνεις το παιδί !  :2funny: :2funny:
Είναι καλο παιδάκι το παπαζολάκι !

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
το να μας αρεσει ή οχι μια μορφη τεχνης δε συνεπαγεται με την αυθαιρεσια του να οριζουμε εμεις το τι ειναι τεχνη και τι οχι...
δε σου αρεσει ο καζαντζακης ή ο ροϊδης δεκτο και σεβαστο...σ' αρεσει ο παπαδιαμαντης...επισης δεκτο...
δε μπορεις ομως να πεις οτι δεν κανανε τεχνη...

Πρώτα απ'ολα δεν ανέφερα εγώ τους Καζαντζάκη και Ροϊδη.
Επίσης δεν είπα πουθενα ότι δεν εκαναν τέχνη.

Επίσης ρε παπαζόλη η Εκκλησία δεν αφόρισε ποτέ τον Καζαντζάκη εν τέλει. Αντιδράσεις ναι υπήρξαν σφοδρες.
Κριτική επι του έργου του ποιος είμαι εγώ για να κάνω! Ειλικρινά τώρα τον θεωρώ απο τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της Ελλάδας.
Απλά ως άποψη λέω πως ήταν λάθος του να προκαλέσει το θρησκευτικό αίσθημα στα δυο έργα του (ξέρουμε για ποια μιλάμε)... αλλά αυτό είπαμε είναι απλά δική μου άποψη. Εγραψε ένα σωρό άλλα τέλεια έργα ο Καζαντζάκης.
Επίσης πέθανε αμετανόητος για τα λάθη του (αυτό το πιστεύω και το λέω)

Και τώρα ρε παιδια να γράφουμε για το Καζαντζάκη εδώ είναι σαν να τον κατατάσσουμε μαζί με τα βούρλα το Μουζουράκη και την άλλην την "τρύπισσα"...
Ιεροσυλία...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Κατσε ν'ανοιξουν τιποτε πηγαδια παλι και να δεις ποσο δυσκολο θα ειναι να βρεθειτε ΓΕΝΙΚΩΣ.

Φυρι φυρι το πατε λεμε.
Προς το παρόν σκούπισε τα χειλάκια σου από τα δεξιά φλόκια μου στο Γράμμο και στο Βίτσι και άσε τα πηγάδια. Γιατί και στο δεύτερο γύρο (αν και όποτε γίνει) πάλι μπουλκουμέ θα έχει.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φυρι φυρι το πατε λεμε.

Όποιος ονειρευεται πηγάδες στο τέλος θα πάρει ότι και οι άλλοι.
Γράμμο-Βίτσι και long island
Κάνε λίγη υπομονή.

Επισκέπτης
Προς το παρόν σκούπισε τα χειλάκια σου από τα δεξιά φλόκια μου στο Γράμμο και στο Βίτσι και άσε τα πηγάδια. Γιατί και στο δεύτερο γύρο (αν και όποτε γίνει) πάλι μπουλκουμέ θα έχει.
Σε αφορουν και εσενα οι δηλωσεις Θεοφιλου?Η μηπως εισαι απλα"ελληνας εθνικιστης"?

Επισκέπτης
Όποιος ονειρευεται πηγάδες στο τέλος θα πάρει ότι και οι άλλοι.
Γράμμο-Βίτσι και long island
Κάνε λίγη υπομονή.
Μαλλον θα κανω πολυ υπομονη με κατι κοταρες που αλλα δηλωνουν και σε αλλα αναφερονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom