Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Στον Μουζουράκη γι'αυτό:

την πέσανε τα γνωστά καραφλά λεβεντόπαιδα.

Για να δούμε.....
μια χαρά τις άρπαξε τις μάπες του όμως.
τον είδες να ξανακουνηθεί η ξεβρακοκέφαλη λούγκρα από τότε;
έβγαινε δεξιά και αριστερά και ζήταγε συγνώμη, γιατί έλεγε ότι ήταν αστείο.

αστείο ήταν που του έκαναν τη μάπα κρέας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ειδηση ειναι το νημα,οχι το τι ειπε,η δεν ειπε η Κιτσοπουλου.

ειδηση θα ηταν να μην ασχολιοταν κανενας εδω μεσα απο τους γνωστους με το θεμα...το οτι ασχοληθηκαν ηταν απλα αναμενομενο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά του κάνανε του σκατιάρη.
μια χαρά τις άρπαξε τις μάπες του όμως.
τον είδες να ξανακουνηθεί η ξεβρακοκέφαλη λούγκρα από τότε;
έβγαινε δεξιά και αριστερά και ζήταγε συγνώμη, γιατί έλεγε ότι ήταν αστείο.

αστείο ήταν που του έκαναν τη μάπα κρέας.
Α έτσι,η Χρυσή Αυγή δηλαδή θα πρέπει να θέσει τα όρια κ να επιβάλει τα μέτρα;;;

Όχι ο κόσμος;;;;

Από τότε έχει να ακουστεί ο Μουζουράκης...μια χαρά δικαίωση δεν είναι;;;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Α έτσι,η Χρυσή Αυγή δηλαδή θα πρέπει να θέσει τα όρια κ να επιβάλει τα μέτρα;;;

Όχι ο κόσμος;;;;

Από τότε έχει να ακουστεί ο Μουζουράκης...μια χαρά δικαίωση δεν είναι;;;;
αν δεν έκαναν αυτά οι μουζουράκηδες και οι κιτσοπουτάνες, η χ.α. δεν θα ήταν εκεί που είναι.
εάν ήταν οι ίδιοι οι βρωμιάρηδες δημοκράτες και δίκαιοι τότε δεν θα σέβονταν μόνο τη θρησκεία και την κουλτούρα του ξένου αλλά και του ντόπιου.

μαχαιρομούνιασμα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
E,ναι,το περιβαλλον της Κιτσοπουλου ανεμενε με αγωνια τα σχολια στο μπουντοτκομ...

Τωρα θα τα βαψει μαυρα λεμε...

Δεν είναι αυτά θέματα για Κνίτες ! Πρόσεξε διότι θα σε αναφέρω στο
Πειθαρχικό του ΚΚΕ ! Πήγαινε τώρα να πουλήσεις κανένα εισιτήριο για
το φεστιβαλ της ΚΝΕ ,αντί να χάνεις τον χρόνο σου με θρεντ που
δεν είναι μαρξιστικά !  :2funny: :2funny: :2funny:
Η επανάσταση γίνεται μόνο πουλώντας εισιτήρια για τα φεστιβαλ
της ΚΝΕ !  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό βέβαια που δεν διευκρινίστηκε απο την κυρία είναι εαν εννοεί μαύρους αποκλειστικά απο την αφρικανική ήπειρο ή έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε για τις κόρες μας και τους ινδοπακιστανούς  :think:
διομηδη επετρψε μου...μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι πως και γιατι το ειπε...ολα καλα δεν τρεχει τιποτα...προσωπικα καταλαβα τι θελει να θιξει και συμφωνω με αυτα που ειπε...δυστυχως ειμαστε εθνος ρατσιστων και τουλαχιστον δεν το παραδεχομαστε ....ας το δεχομασταν και θα ηταν ολα καλα....οοοχι...και μαγκες ειμαστε και τους ''αλλους'' δεν γουσταρουμε αλλα και ρατσιστες δεν ειμαστε  :2funny: :2funny: :2funny:
σε αγαπαω διο απλα εκανα παραθεση σε σενα και την κανω ταχιστα γιατι δεν θελω να εμπλακω σε τετοια νηματα
καλη σου συνεχεια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν δεν έκαναν αυτά οι μουζουράκηδες και οι κιτσοπουτάνες, η χ.α. δεν θα ήταν εκεί που είναι.
εάν ήταν οι ίδιοι οι βρωμιάρηδες δημοκράτες και δίκαιοι τότε δεν θα σέβονταν μόνο τη θρησκεία και την κουλτούρα του ξένου αλλά και του ντόπιου.

μαχαιρομούνιασμα.
Αααα οι Μουζουράκηδες κ η Κιτσοπούλου ανέβασαν την Χρυσή Αυγή,όχι οι Τσολιάδες ψωλιάδες που κρίνουν κ κατακρίνουν τους ''απολίτιστους βάρβαρους'' κ θέλουν να κάνουν τα ίδια στους άπιστους;;;

(βλέπε μαχαιρομούνιασμα)

Η καλύτερη απάντηση για Μουζουράκηδες κ Κιτσοπούλου είναι η αδιαφορία...οι τσολιάδες ψωλιάδες βέβαια άντε να το καταλάβουν αυτό κ τους κάνουν τζάμπα μάγκες.

Επαινούν κ σιγοντάρουν βέβαια κ την χρυσή αυγή για να καθαρίσει γι'αυτούς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
και τι να κάνουν ρε τύπε,να μην εκφράζονται επειδη υπάρχει η χα?

kitsopoulou.jpg

πάντως ειναι σωστό γκομενάκι η τύπισσα.... και απο τις δυνατές πένες της νέας γενιάς..
ντάκσι τώρα ειναι γεγονος οτι όλες οι ωραίες γυναίκες που έχουν να πουν και κάτι γουσταρουν λίγο πολυ τους μαύρους...αυτό ειναι γνωστό και όποιος χαλιέται πρόβλημα του...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μια χαρα τα λεει ο μαζουρακης
Να σου πω...ένα κεντρικό νόημα υπάρχει...αλλά είναι στημένο τόσο χάλια που καταλήγει τίποτα,ομοίως κ η παράσταση της Κιτσοπούλου.

Λένε οι εθνικοβαρεμένοι: ''ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!''και απαντάνε οι ''καλλιτέχνες'': ''ΟΧΙ ΡΕ!!!''

Κάτι σαν το: Πάοκ-Άρης κ Οσφπ-Παο η επιχειρηματολογία κ το τελικό αποτέλεσμα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οποτε:
-ΔΕΝ ειναι ρατσισμος να προτιμησει ο Ελληνας πατερας μαυρα γονιδια για την κορη του ωστε τα εγγονια να βγουνε πιο ψηλα και με καλυτερη σωματοδομη απο τους Ελληνες.
αλλα:
-ΕΙΝΑΙ ρατσισμος ο Ελληνας πατερας να ΜΗΝ προτιμησει μαυρα γονιδια για την κορη του ωστε τα εγγονια του να μην βγουν τεμπεληδες και με χαμηλωτερο IQ απο τους Ελληνες.

ή και τα 2 ισχυουν ή κανενα. Δεν γινεται να κραταμε μονο οτι μας συμφερει και ο ρατσισμος (αν υπαρχει τελικα τετοια εννοια) εχει παντα διπλη οψη.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν παίζουμε με σύμβολα, δεν παίζουμε με θρησκείες, δεν παιζουμε με πιστεύω λαών.
Η ιστορία δεν είναι παιδική χαρά για να κάνουμε το κομμάτι μας και την πλακίτσα μας.
Οποιος διαφωνεί λεει τη γνωμη του σοβαρά, με επιχειρήματα αν έχει και μέχρι εκει.

Και η τύπισσα και ο άλλος ο καραφλός δεν ξέρω πως τα βαφτίζουν όλα τέχνη και το μόνο που κάνουν είναι να κοροίδεύουν...
Κάποιοι είχαμε παππούδες σε αυτούς τους πολέμους. Εγώ  θυμάμαι τον παππού μου να κλαίει όταν μου έλεγε για τη ΜικραΑσία... Εχω φωτογραφία του πριν πάει στον πόλεμο και δίπλα του τη σημαία...σε εκείνες τις φωτο που έβγαζαν ως "ενθύμια"... δίπλα σε εκεινη τη σημαία που κοροϊδεύει αυτο το μαλακιστήρι πιο πάνω...που θα έτρεμε μαλλον να πάει να υπηρετήσει και θα έπαιρνε το μπαμπα του να μεσολαβήσει να πάρει μετάθεση πουθενα κοντά...
Δε μαρεσουν τα εθνικιστικά στοιχεία που αναβιώνουν τώρα πια....αλλά αυτα που βλέπω απο τους δήθεν καλλιτέχνες μου προκαλούν εμετο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν παίζουμε με σύμβολα, δεν παίζουμε με θρησκείες, δεν παιζουμε με πιστεύω λαών.
Η ιστορία δεν είναι παιδική χαρά για να κάνουμε το κομμάτι μας και την πλακίτσα μας.
Οποιος διαφωνεί λεει τη γνωμη του σοβαρά, με επιχειρήματα αν έχει και μέχρι εκει.

Και η τύπισσα και ο άλλος ο καραφλός δεν ξέρω πως τα βαφτίζουν όλα τέχνη και το μόνο που κάνουν είναι να κοροίδεύουν...
Κάποιοι είχαμε παππούδες σε αυτούς τους πολέμους. Εγώ  θυμάμαι τον παππού μου να κλαίει όταν μου έλεγε για τη ΜικραΑσία... Εχω φωτογραφία του πριν πάει στον πόλεμο και δίπλα του τη σημαία...σε εκείνες τις φωτο που έβγαζαν ως "ενθύμια"... δίπλα σε εκεινη τη σημαία που κοροϊδεύει αυτο το μαλακιστήρι πιο πάνω...που θα έτρεμε μαλλον να πάει να υπηρετήσει και θα έπαιρνε το μπαμπα του να μεσολαβήσει να πάρει μετάθεση πουθενα κοντά...
Δε μαρεσουν τα εθνικιστικά στοιχεία που αναβιώνουν τώρα πια....αλλά αυτα που βλέπω απο τους δήθεν καλλιτέχνες μου προκαλούν εμετο...
Η τέχνη δεν έχει ιερές αγελάδες,τοτέμ κ βωμούς κ δεν πρέπει να έχει.

Σκοπός είναι όμως όταν ασχολείσαι με κάτι που κουβαλάει μια βαρύτητα να το κάνεις σοβαρά,όχι: ''Σουβλατζής ο Διάκος,με πακιστανό στο μαγαζί που του γαμάει την γυναίκα κ τελικά την γκαστρώνει'' κ μουζουριές: ''γαμιέται η σημαία...και να καεί'',αυτά είναι όντως γελοιότητες.

Από το να κάνεις τέτοια κάνε καλύτερα σίριαλ με τον Παπακαλιάτη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αααα οι Μουζουράκηδες κ η Κιτσοπούλου ανέβασαν την Χρυσή Αυγή,όχι οι Τσολιάδες ψωλιάδες που κρίνουν κ κατακρίνουν τους ''απολίτιστους βάρβαρους'' κ θέλουν να κάνουν τα ίδια στους άπιστους;;;

(βλέπε μαχαιρομούνιασμα)

Η καλύτερη απάντηση για Μουζουράκηδες κ Κιτσοπούλου είναι η αδιαφορία...οι τσολιάδες ψωλιάδες βέβαια άντε να το καταλάβουν αυτό κ τους κάνουν τζάμπα μάγκες.

Επαινούν κ σιγοντάρουν βέβαια κ την χρυσή αυγή για να καθαρίσει γι'αυτούς.
ρε ζώο όσο οι μουζουράκηδες κοίταγαν τη δουλειά τους και δεν ενοχλούσαν ή έθιγαν τα πιστεύω των άλλων τότε η χ.α. δεν υπήρχε στον χάρτη.
όταν ξεκίνησαν οι όμοιοι σου με τους σκοπιανούς, οι συριζαίοι να πουλιούνται για ψήφους στους μουσουλμάνους της θράκης, όταν έμπαιναν πεινασμένοι και αγνώστης προελεύσεως και συμπεριφοράς μετανάστες τότε ξεκίνησε και η χ.α. να κάνει άλματα.
τι νομίζεις ότι θα ψηφίσει αυτός που μένει στο χωριό του και κοιμάται κάθε βράδυ με την καραμπίνα στο μαξιλάρι; σύριζα θα πάει να ψηφίσει; χ.α. θα πάει να ψηφίσει. η χ.α. έχει μοιράσει τα τηλέφωνά της στα χωριά και ότι πρόβλημα έχουνε τους παίρνουνε τηλέφωνο και εμφανίζονται.
δες τι έγινε στο αιτωλικό μεσολογγίου, δες τι έγινε στην παραβόλα,καινούριο αγρινίου και απ' ότι μαθαίνω και σε πολλές άλλες περιοχές που πήγαιναν οι γύφτοι ειδικά και κλέβανε καρότσες, σύρματα, σωλήνες, γεωργικά εργαλεία.

εσείς σαν αριστεροί το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι, όσοι από εμάς τιμούμε τους πολέμους που κάναν οι παπούδες μας και τους πρόσφυγες που χάσανε τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και απεχθανόμαστε κάθε είδος φασισμού και νεοναζισμού, να μας σπρώχνετε στην χ.α..

όπως εγώ εδώ αλλά και οπουδήποτε αλλού σέβομαι και τον μουσουλμάνο, τον ινδουιστή, τον πούστη, έτσι θέλω να σέβονται και αυτοί τα δικά μου πιστεύω.
όσο θα ακούω για αθανάσιους διάκους σουβλα-τζήδες και πετροτατσόπουλους να λένε ότι ο κολοκοτρώνης και ο καραισκάκης είχαν γκόμενο τότε το μαχαιρομούνιασμα με πυρωμένη λάμα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι' αυτούς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

υποθετω τα ιδια μπορει να ελεγε καποιος και στο γαλιλαιο οταν προσπαθουσε να εξηγησει οτι η γη δεν ειναι επιπεδη αλλα στρογγυλη...και οτι γυριζει γυρω απο τον ηλιο αντι να ειναι το κεντρο του συμπαντος...
καλα και να' ταν μονο αυτος...ποσοι ακομη σαν αυτον εχουν υπαρξει...

Επισκέπτης
εάν ήταν οι ίδιοι οι βρ ωμιάρηδες δημοκράτες και δίκαιοι τότε δεν θα σέβονταν μόνο τη θρησκεία και την κουλτούρα του ξένου αλλά και του ντόπιου.

μαχαιρομούνιασμα.

ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΤΣΟΛΙΑ ΨΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...  ΚΟΨΙΜΟ ΚΛΙΤΟΡΙΔΑΣ(ΜΑΧΕΡΟΜΟΥΝΙΣΜΑ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΡΑΠΙ ΤΗΣ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε ζώο όσο οι μουζουράκηδες κοίταγαν τη δουλειά τους και δεν ενοχλούσαν ή έθιγαν τα πιστεύω των άλλων τότε η χ.α. δεν υπήρχε στον χάρτη.
όταν ξεκίνησαν οι όμοιοι σου με τους σκοπιανούς, οι συριζαίοι να πουλιούνται για ψήφους στους μουσουλμάνους της θράκης, όταν έμπαιναν πεινασμένοι και αγνώστης προελεύσεως και συμπεριφοράς μετανάστες τότε ξεκίνησε και η χ.α. να κάνει άλματα.
τι νομίζεις ότι θα ψηφίσει αυτός που μένει στο χωριό του και κοιμάται κάθε βράδυ με την καραμπίνα στο μαξιλάρι; σύριζα θα πάει να ψηφίσει; χ.α. θα πάει να ψηφίσει. η χ.α. έχει μοιράσει τα τηλέφωνά της στα χωριά και ότι πρόβλημα έχουνε τους παίρνουνε τηλέφωνο και εμφανίζονται.
δες τι έγινε στο αιτωλικό μεσολογγίου, δες τι έγινε στην παραβόλα,καινούριο αγρινίου και απ' ότι μαθαίνω και σε πολλές άλλες περιοχές που πήγαιναν οι γύφτοι ειδικά και κλέβανε καρότσες, σύρματα, σωλήνες, γεωργικά εργαλεία.

εσείς σαν αριστεροί το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι, όσοι από εμάς τιμούμε τους πολέμους που κάναν οι παπούδες μας και τους πρόσφυγες που χάσανε τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και απεχθανόμαστε κάθε είδος φασισμού και νεοναζισμού, να μας σπρώχνετε στην χ.α..

όπως εγώ εδώ αλλά και οπουδήποτε αλλού σέβομαι και τον μουσουλμάνο, τον ινδουιστή, τον πούστη, έτσι θέλω να σέβονται και αυτοί τα δικά μου πιστεύω.
όσο θα ακούω για αθανάσιους διάκους σουβλα-τζήδες και πετροτατσόπουλους να λένε ότι ο κολοκοτρώνης και ο καραισκάκης είχαν γκόμενο τότε το μαχαιρομούνιασμα με πυρωμένη λάμα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι' αυτούς.
Όλα στο μπλέντερ....

Κράτα την απάντηση που έδωσα στον Σάρουμαν...και συνέχισε να δικαιώνεις την χρυσή αυγή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
υποθετω τα ιδια μπορει να ελεγε καποιος και στο γαλιλαιο οταν προσπαθουσε να εξηγησει οτι η γη δεν ειναι επιπεδη αλλα στρογγυλη...και οτι γυριζει γυρω απο τον ηλιο αντι να ειναι το κεντρο του συμπαντος...
καλα και να' ταν μονο αυτος...ποσοι ακομη σαν αυτον εχουν υπαρξει...
Στον μεσαίωνα αυτοί θα κυνηγούσαν κ θα έκαιγαν μάγισσες,κάνουν κ υποδείξεις... :idiot: :uglystupid:

Που ο Μουζουράκης είναι βλάκας....δεν υπάρχει αμφιβολία...τώρα την Κιτσοπούλου δεν την ξέρω...πρώτη φορά σήμερα εδώ την άκουσα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Η τέχνη δεν έχει ιερές αγελάδες,τοτέμ κ βωμούς κ δεν πρέπει να έχει.

Σκοπός είναι όμως όταν ασχολείσαι με κάτι που κουβαλάει μια βαρύτητα να το κάνεις σοβαρά,όχι: ''Σουβλατζής ο Διάκος,με πακιστανό στο μαγαζί που του γαμάει την γυναίκα κ τελικά την γκαστρώνει'' κ μουζουριές: ''γαμιέται η σημαία...και να καεί'',αυτά είναι όντως γελοιότητες.
Από το να κάνεις τέτοια κάνε καλύτερα σίριαλ με τον Παπακαλιάτη.
...τύπε και ποιος ορίζει που ξεκινάει η γελοιότητα? γιατί για κάποιους(τους κωλοφασίστες δηλαδή) η οποιαδήποτε κριτική ειναι γελοιότητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom