ρε ζώο όσο οι μουζουράκηδες κοίταγαν τη δουλειά τους και δεν ενοχλούσαν ή έθιγαν τα πιστεύω των άλλων τότε η χ.α. δεν υπήρχε στον χάρτη.
όταν ξεκίνησαν οι όμοιοι σου με τους σκοπιανούς, οι συριζαίοι να πουλιούνται για ψήφους στους μουσουλμάνους της θράκης, όταν έμπαιναν πεινασμένοι και αγνώστης προελεύσεως και συμπεριφοράς μετανάστες τότε ξεκίνησε και η χ.α. να κάνει άλματα.
τι νομίζεις ότι θα ψηφίσει αυτός που μένει στο χωριό του και κοιμάται κάθε βράδυ με την καραμπίνα στο μαξιλάρι; σύριζα θα πάει να ψηφίσει; χ.α. θα πάει να ψηφίσει. η χ.α. έχει μοιράσει τα τηλέφωνά της στα χωριά και ότι πρόβλημα έχουνε τους παίρνουνε τηλέφωνο και εμφανίζονται.
δες τι έγινε στο αιτωλικό μεσολογγίου, δες τι έγινε στην παραβόλα,καινούριο αγρινίου και απ' ότι μαθαίνω και σε πολλές άλλες περιοχές που πήγαιναν οι γύφτοι ειδικά και κλέβανε καρότσες, σύρματα, σωλήνες, γεωργικά εργαλεία.
εσείς σαν αριστεροί το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι, όσοι από εμάς τιμούμε τους πολέμους που κάναν οι παπούδες μας και τους πρόσφυγες που χάσανε τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και απεχθανόμαστε κάθε είδος φασισμού και νεοναζισμού, να μας σπρώχνετε στην χ.α..
όπως εγώ εδώ αλλά και οπουδήποτε αλλού σέβομαι και τον μουσουλμάνο, τον ινδουιστή, τον πούστη, έτσι θέλω να σέβονται και αυτοί τα δικά μου πιστεύω.
όσο θα ακούω για αθανάσιους διάκους σουβλα-τζήδες και
πετροτατσόπουλους να λένε ότι ο κολοκοτρώνης και ο καραισκάκης είχαν γκόμενο τότε το μαχαιρομούνιασμα με πυρωμένη λάμα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι' αυτούς.