Νέα

Χτύπημα πόρτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Phineas.Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εχω γαμησει εκει
οχι την μαυρη αλλα παλια ειχε περασει για ενα φεγγαρι η βαλεντινα με το μασελακι και αλλα τετοια φρικια :2funny:
δεν μου ειχε τυχει κατι περιεργο
τωρα εδω και 2-3 χρονια φαινεται οτι ηταν λιγο διαφορετικα τα πραγματα αλλα δεν νομιζω οτι θα γινοταν και κατι υποπτο

καλα ναι ουτε εγω πιστευω πως θα γινοταν κατι φοβερο
αλλα αμα σου μπαινει η ιδεα εκεινη την ωρα
αντι να πηδηξεις με τον φοβο  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειχα ρωτησει τον τσατσο τοτε τι κανει μεσα η δικια του
και μου το παιξε βαρυ πεπονι "οτι χρειαζεται κανει" λεει με περιεργο τροπο
ε και λεω α γαμησου βλακα που μου το παιζεις και εξυπνος.

Αυτος ο βλακας ο γαλανοματης ηταν ο ψαρομαλης ο μεθυστακας
ο ρωσος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εμενα παλι δεν μου εχουν χτυπησει την πορτα ποτέ.
Και εχω μεινει και 20, και 25 λεπτα.
Αν τωρα καποιοι θελετε να ειστε μεσα κανενα μισαωρο με τρια τεταρτα, ε τι να κανουμε, δεν παιζει.
Μου εχει τυχει να ειμαι στο σαλονι, και να μου ερχεται να σηκωθω εγω να χτυπησω την πορτα, με τον μπαγλαμα που ηταν μεσα 40 λεπτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν τωρα καποιοι θελετε να ειστε μεσα κανενα μισαωρο με τρια τεταρτα, ε τι να κανουμε, δεν παιζει.
Μου εχει τυχει να ειμαι στο σαλονι, και να μου ερχεται να σηκωθω εγω να χτυπησω την πορτα, με τον μπαγλαμα που ηταν μεσα 40 λεπτα.

ελα ρε τυπε τωρα... νταξει βρωμαει η υποθεση απο μακρυα
δεν λεει σε ποιο πηγε κτλπ. Παπαριες.  :grin:
"Δεν χρειαζεται να πω" λεει α μπα? και ποιος το λεει αυτο?
Φυσικα και χρειαζεται. Τοτε τι ηρθες να κανεις. Πουλο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Στο Σπυρου Πατση 40 η απογευματινη βαρδια το εχει κακο συνηθειο να χτυπαει την πορτα. Χωρις να υπαρχει προβλημα η βιασυνη απο την κοπελλα, ωστοσο η τσατσα φαινεται να δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο. Μονη λυση ειναι να την γραψεις στον :bigdick: σου. Το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει παντα. Οποτε τις ερθει ειτε εχει κοσμο ειτε οχι. Λες και καποιος τις παταει το κουμπι. Μολις βγεις σε ρωταει χαμογελαστη αν περασες καλα.(?) Πρεπει να της λειπει βιδα... :uglystupid:

Επισκέπτης
Άμα πληρώνεις 80 και 90 ευρά σε στούντιο, τότε ναι έχεις κάθε δικαίωμα να φας ένα μισάωρο μέχρι να στραγγίξεις τ' αρχίδια σου.
Τώρα για το γεγονός ότι δεν σου έχουν χτυπήσει ποτέ την πόρτα, μάλλον δεν κάνεις τσάρκες συχνά.

Μπράβο στον τύπο και την τύπισσα. Εικόνισμα πρέπει να τις κάνουμε κάτι τέτοιες.  :idiot:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εμένα που μου χτύπαγαν το παράθυρο σε μπουρδέλο μετράει :think:; Ένα βράδυ έριξε πόρτα σε κάτι Γεωργιανούς μεθυσμένους ο τσάτσος και οι γαμημένοι βάραγαν το παράθυρο του δωματίου που αγωνιζόμουν :knockinb: και φώναζαν να μπουν μέσα. Εγώ άνοιξα γκάζι  :knockinb: :knockinb: και έτριζε το κρεβάτι τόσο που όταν τελείωσα βγαίνωντας από το δωμάτιο φώναζε ο τσάτσος "μπράβο αγόρι μου"  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ άνοιξα γκάζι  :knockinb: :knockinb: και έτριζε το κρεβάτι τόσο που όταν τελείωσα βγαίνωντας από το δωμάτιο φώναζε ο τσάτσος "μπράβο αγόρι μου"  :rockon: :rockon: :rockon:
Μήπως στο έλεγε ειρωνικά επειδή το χάλασες και έπρεπε τώρα να πάει να λαδώσει τους αρμούς; :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
να και το παράθυρο..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1641_TantalouSapfous_1283017689.jpg
    1641_TantalouSapfous_1283017689.jpg
    129,4 KB · Εμφανίσεις: 53

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ε τώρα με χάλασες  :2funny: .... τόσα χρόνια είχα ψηλά το κούτελο και με προσγείωσες άσχημα  :rockon: :rockon: :rockon:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
:tits2:Ρε Μαγκες, πρεπει, η καθε Κοπελα.με 20Ε, οτι και να ειναι, θα πρεπει, να καθεται, μιση ωρα στο δωματιο?? μην το ξευτιλιλιζουμε!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ε τώρα με χάλασες  :2funny: .... τόσα χρόνια είχα ψηλά το κούτελο και με προσγείωσες άσχημα  :rockon: :rockon: :rockon:
Άλλο πρέπει να σκέφτεσαι φίλε, ότι αν είχες ανοίξει το παράθυρο θα είχες να καμαρώνεις τώα για τη μεγαλύτερη παρτούζα που έλαβε ποτέ χώρα σε μπουρδέλο, αλλά αντί αυτού εσύ αφιερώθηκες στην αποσυναρμολόγηση του κρεβατιού  :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Άλλο πρέπει να σκέφτεσαι φίλε, ότι αν είχες ανοίξει το παράθυρο θα είχες να καμαρώνεις τώα για τη μεγαλύτερη παρτούζα που έλαβε ποτέ χώρα σε μπουρδέλο, αλλά αντί αυτού εσύ αφιερώθηκες στην αποσυναρμολόγηση του κρεβατιού  :2funny:
πιο πιθανό να ρίχνανε κάνα υπνάκο στο κρεβάτι οι σούρες παρά να γαμήσουν  :think: . άσε που το "κρεβάτι" το αποσυναρμολόγησα μόνος και άνετα παρόλο που είχα την ηχορύπανση και κανονικά θα έπρεπε να με αποσυντονίσει  :fuck2: :fuck2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
:s&m_3:Ρε παιδια, μισο! Ειπαμε, να γαμαμε! Αλλα οταν, μια κοπελα, ειναι μεσα , μιση ωρα, και εγω, δεν χυνω, τη αλλο, να κανει, η καθε τσατσα? Μην το ξευτιλιζουμε, εντελως! Μην το παραυταβαμε! Μερικοι, εκμεταλευομαστε, το οτι, η κοπελα, εινασι ξενη, η Ελληνιδα{που αυτες δεν δεχονται, αυτα τα κολπα]Λοιπον, μην ειμαστε, αχαριστοι! Ας δειχνουμε λιγο, κατανοηση! Τωρα στα ΣΤΟΥΝΤΙΟ! αλλη υποθεση! Πληρωνης 100! και αλλο 20!! :fuck1:

Επισκέπτης
άσε που το "κρεβάτι" το αποσυναρμολόγησα μόνος και άνετα παρόλο που είχα την ηχορύπανση και κανονικά θα έπρεπε να με αποσυντονίσει  :fuck2: :fuck2:
Είσαι ακουστικός τύπος φαίνεται φίλε... Μήπως όταν σου χτυπούσαν το παραθύρι φώναζαν κιόλας <<έμπαινε Γιούτσο>> κι εσύ φούσκωνες τ' αρχίδια σου από περηφάνια; :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Είσαι ακουστικός τύπος φαίνεται φίλε... Μήπως όταν σου χτυπούσαν το παραθύρι φώναζαν κιόλας <<έμπαινε Γιούτσο>> κι εσύ φούσκωνες τ' αρχίδια σου από περηφάνια; :2funny:
κοίτα ο γιούτσος είχε πάρει ήδη τη διαδρομή στο ενσωματωμένο gps του και δεν άλλαζε πορεία  :rockon: :rockon:. όσο για τα αρχίδια μάλλον τα ξεφούσκωνα μιας και άδειασα όλο το περιεχόμενο στο λαστιχάκι όσο ήταν εντός της εκδιδόμενης  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
γιατί ρε φίλε  :think:. ο σκοπός είναι να αδειάζεις στα ιδρύματα  :think: :think:
Να αδειάζεις, να αδειάζεις... αλλά στο λαστιχάκι; Χαθήκανε στόμα, μούρη, πλάτη ή έστω και στον σκουπιδοτενεκέ τουλάχιστον να τα καμαρώσεις να ίπτανται;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να αδειάζεις, να αδειάζεις... αλλά στο λαστιχάκι; Χαθήκανε στόμα, μούρη, πλάτη ή έστω και στον σκουπιδοτενεκέ τουλάχιστον να τα καμαρώσεις να ίπτανται;
αααααα.... εκεί το πας. κοίτα η ιστορία που είπα έγινε χρόνια πριν που τέτοιες υπηρεσίες δεν υπήρχαν όχι σε μπουρδέλο αλλά ούτε σε στούντιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom