Νέα

Χτύπημα 11ης Σεπτεμβρίου: Ήταν στημένο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
Φίλε , έχω ΙΕ6, για ΙΕ7 μου ζητάει να πιστοποιήσω τα γουίντοους. Το χρησιμοποιώ σπανιότατα, μόνο όταν δεν δουλεύει το σάιτ με αλεπουσίτσα ή όπερα.

για "μάγκικη" πιστοποίηση των Windows που θα σου επιτρέπει να εκγαταστήσεις ΙΕ7 και WMP 11, pm me

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
screenshot για φίλο που μου το ζήτησε....
είναι σε λειτουργικό WinXP Pro και με ΙΕ6

Συνημμένα

• Image33.jpg
    Image33.jpg
    296,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Η φάση δεν είναι στο άν ειπώθηκαν ψέματα. Η φάση είναι στο ότι πολύς κόσμος ΜΕΣΑ στην Αμερική ψάχνει που και ποιό είναι το ψέμα. Σημειώνουν πρόοδο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Η φάση δεν είναι στο άν ειπώθηκαν ψέματα. Η φάση είναι στο ότι πολύς κόσμος ΜΕΣΑ στην Αμερική ψάχνει που και ποιό είναι το ψέμα. Σημειώνουν πρόοδο.

Φίλε Ροπαλοφόρε,

υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, ιδίως γύρω από τα πανεπιστήμια, αλλά οι φωνές τους σπάνια βγαίνουν "δυνατά" προς τα έξω. Η πλύση εγκεφάλου του απλού κόσμου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά για έναν σκεπτόμενο είναι ένας ανεπαλισθητος ενοχλητικός θόρυβος. Σαφώς και τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, αλλά πάντα υπάρχουν οι σκεπτόμενοι. Και, όπως σωστά λες, κάνουν προόδους. Όταν θα είναι δύσκολο να ευφευρίσκουν συνεχώς νέους "εχθρούς" για να πετυχαίνουν συσπείρωση της μάζας γύρω από τον όποιο μαλάκα πρόεδρο έχουν, τότε θα αρχίσουν τα ζόρια....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Οι διαφωνούντες έχουν κάνει σημαντική δουλειά απο την Desert Storm και μετά. Το web βοήθησε επίσης πολύ. Rising above bedlam.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Οι διαφωνούντες έχουν κάνει σημαντική δουλειά απο την Desert Storm και μετά. Το web βοήθησε επίσης πολύ. Rising above bedlam.

Σωστος φίλε ροπ !
ʼρχισαν να ξυπνάνε τα Αμερικανάκια....
American Dream-μαμ-κακα-και νανι ήταν μέχρι τώρα....

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
screenshot για φίλο που μου το ζήτησε....
είναι σε λειτουργικό WinXP Pro και με ΙΕ6

Ευχαριστώ φίλε, τελικά τα κατάφερα, οι φάκελλοι είναι λίγο διαφορετικά στον ΙΕ7, έψαξα με αναζήτηση, το βρήκα, και το σωσα στην επ. εργασίας...
μετά απλά του είπα να το ανοίγει με τον ΙΕ7....και οκ !

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστος φίλε ροπ !
ʼρχισαν να ξυπνάνε τα Αμερικανάκια....
American Dream-μαμ-κακα-και νανι ήταν μέχρι τώρα....

Λέμε = λέμε για τους αμερικάνους αλλά είμαστε και  εμείς κάτι τσακάλια..Όλα τα πιάνουμε..όλα τα βλέπουμε...

gpktm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειαζονται πατεντες για να κρατησετε το βιντεακι, απλα πηγαινετε εδω. Ειναι διαθεσιμο για download.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ παραπάνω έκανα μια λαϊκή ανάλυση γιατι πέσανε αλλά κανείς δεν σχολίασε. Αντιθέτως ο καθε ένας ψάχνει στο ιντερνετ και οτι μαλακία χαζοβιντεάκι βρίσκει το κάνει λινκ έδω μέσα.

gpktm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ παραπάνω έκανα μια λαϊκή ανάλυση γιατι πέσανε αλλά κανείς δεν σχολίασε. Αντιθέτως ο καθε ένας ψάχνει στο ιντερνετ και οτι μαλακία χαζοβιντεάκι βρίσκει το κάνει λινκ έδω μέσα.

Ωραια, εστω πως λακαμια που ειπες ειναι σωστη, αν και οπ'οτι νομιζω η κατασκευη των πυργων ηταν πλαισιο στο οποιο στηριζονταν οι πλακες. και ειχε και εσωτερικα σκυροδεμα το οποιο αυτο ειναι υπευθηνο για τις θλιπτικες τασεις. Δεν το εχω ψαξει κι ολας για μη λεω και μαλακιες. Εμεις τωρα το πηγαμε στο Πενταγωνο. Εκει για πες μας τη θεωρια σου γιατι εγω θυμαμαι οταν το ειδα στην τηλεοραση τη στιγμη που εγινε και ακουσα οτι επεσε Boeing πανω σε εκεινη τη μικρη τρυπουλα αρχισα να γελαω, χωρις καν να ξερω περι συνωμοσιων, και αλλες ιστοριες.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

Φίλε δεν θα απορρίψω την γνωμάτευση σου, (αν και δεν ξέρω αν είσαι ειδικός), όμως τόσοι επιστήμονες που λένε ότι τα κτίρια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ το βάρος πολύ περισσότερων ορόφων απο αυτους που όντως κατέρρευσαν απο το πάνω μέρος τους, είναι δηλαδή τελείως κεςμαλα;;. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται ....

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ποιοι τα λένε αυτά, πάντως εγω δεν τα έχω ακούσει. Μάλιστα οι πύργοι αποτελούν αντικείμενο μελέτης πτυχιακών και όχι μόνο εργασιών στις ΗΠΑ εδω και πολύ καιρό. Όχι γιατί πέσανε, αυτό είναι γνωστό, αλλά τι έπρεπε να είχε γίνει για να μην πέφτανε. Μιλάμε πάντα για δομικές αναλύσεις απο επιστήμονες΄. ʼρα δεν υπάρχει καθόλου μυστήριο, και αυτό που έγραψα είναι γνωστό απο τότε.
Το μυστήριο είναι το αν η επίθεση ήταν γνωστή απο πριν και το άφησαν να γίνει. Το οτι τα ανατινάξανε μόνοι τους....αυτό είναι τουλάχιστον αρλούμπες....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εγώ απο έγκυρες πηγές έχω μάθει τα εξής....

1. Το αεροπλάνο οπυ έπεσε στους πύργους το οδηγούσε ο Ελβις Πρίσλει μαζί με τον Τζίμι Χέντριξ. Ηγούνται μιας εξωγήινης οργάνωσης, και όταν το αεροπλάνο έπεσε, αυτοί διακτινήστηκαν σε ένα καταφύγιο υπόγειο κάπου στη Νεβάδα.

2. Δεν πέθαναν άνθρωποι εκείνη τη μέρα. Ολοι ήταν ανθρωποειδή - ρομπότ, πειραματόζωα των Ισραηλινών.

3. Κάπου εκεί ήταν κι ο βασιλιάς Αλέξανδρος λένε και έβλεπε το όλο θέαμα.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
gpktm  δεν είναι θεωρία μου, είναι οτι πραγματικά συνέβη και υποστηρίζεται. Για παράδειγμα στο Empire State Building έχει πέσει πάνω του βομβαρδιστικό κατα το τέλος του Β παγκοσμίου.....ατύχημα καθαρά....μεγάλες ζημιές αλλά δεν ήταν γεμάτο καύσιμο. Δεν έπεσε το κτήριο. Για το πεντάγωνο τι σημασία έχει το μέγεθος της τρύπας.. απλά δεν έπεσε πάνω του αλλά στο πλάι. και άλλη δομική συμπεριφορά εκεί.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Μα φίλε Βρούτε δεν μιλάμε μόνο για το μέγεθοε της τρύπας στο Πεντάγωνο....
1. Συντρίμμια 757 δεν βρέθηκαν...
2. Είδες το βάθος διάτρησης ίσως στο πιο ισχυρό δομικα κτίριο επιφανείας των ΗΠΑ ;;; Δείχνει ότι χτυπήθηκε από κάτι με πολύ μικρότερη μετωπική επιφάνεια, και με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα (ίσως 2-3 μαχ) απο ότι ένα 757 που σε τέτοιο ύψος δεν θα μπορούσε να πετάει με πάνω απο 200-300 χλμ/ωρα...βασικές αρχές βαλλιστικής.
Επίσης , μιλάς γαι τη γωνία, αλλά το Πενταγωνο χτυπήθηκε σχεδόν κάθετα....

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
272
Πόντοι
21
καλημερα...υπαρχει μια τεχνικη διπλωματος του χαρτονομισματος 20δολαρριων που αποκαλυπτει καποια στοιχεια για την επιθεση...συμπτωση ή οχι?
μαλιστα καποιος το ειχε ποσταρει παλιοτερα σε αρχειο με  μορφη word

αν καποιος το εχει ας το ξαναποσταρει...

ευχαριστω

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ως έλληνες είμαστε φοβερά καχύποπτοι, μέχρι αηδίας θα έλεγα. μας αρέσει για ότι στραβό να ψάχνουμε ίντριγκες και φαντάσματα, να βρίσκουμε δικαιολογίες για ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε και σχεδόν πάντα παίρνουμε το μέρος του αδύνατου.
βέβαια απο την άλλη τα αμερικανάκια είναι πολύ ζωντόβολα! όταν βγαίνουν μανάδες φαντάρων που δηλώνουν περήφανες διότι "έπεσαν στην μάχη για να γλυτώσουν την ανθρωπότητα απο έναν νέο χίτλερ, τον σαντάμ" τι να πεις  :jerking:
το μεγαλύτερο μυστήριο -για έναν άσχετο σαν εμένα που δεν ξέρει πως μπορεί να πέσει ενα κτίριο κλπ- είναι η υποθεση με το πεντάγωνο.

κάνοντας μια επιφανειακή ανάλυση, αδυνατό να πιστέψω οτι οργάνωσαν το χτύπημα οι ίδιοι ή το ήξεραν και τους βόλευε να μην το σταματήσουν.
τόσες χιλιάδες θύματα για ποιο λόγο? για να κερδίσουν χρήματα κάποιοι λίγοι plus τα πολιτικά οφέλη απο τον πόλεμο? φαντάζει απίθανο.
απο την άλλη, έχουμε μια χώρα που δεν διστάζει να βομβαρδίζει χώρες, να χαρακτήριζει τις απώλειες αμάχων αναγκαίο κακό, να μην της καιγεται καρφί όταν πετώντας βόμβες με ουράνιο πλουτώνιο τι διάολο ήταν, σπέρνει τον καρκίνο στην χώρα (παράδειγμα σερβίας) και καταλήγω στο συμπέρασμα.
όταν την ανθρώπινη ζωή την αντιμετωπίζεις ως στατιστικά, γιατί να κωλώσουν να σκοτώσουν συμπατριώτες τους?
επειδή δηλώνουν "proud to be an American citizen"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom