Νέα

Χτύπημα 11ης Σεπτεμβρίου: Ήταν στημένο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ότι η δουλειά έγινε "από μέσα", αυτό είναι σίγουρο! Θα είναι τουλάχιστον αφελής όποιος πιστεύει το αντίθετο. Τώρα, αν πίσω από όλα αυτά ήταν ο Λάντεν, η CIA, το FBI ή ο Σαντάμ, αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχει ένα λόμπυ που ελέγχει πολλά...

oχι ρε τυχαια ηταν ολα.........συνομωσιολογια εχει πεσει.......χαχαχααααααααααααααααα

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει  ενα  dvd  στα  videoclub  ,  που  αναφέρεται  πως  εξηγείται  μηχανικά  η  πτώση  των  πύργων .Δείτε  το  ,θα  σας  λύσει  όλες  τις  απορίες

pupicie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω πως υπηρχε τροπος να σταματησουνε της επιθεσεις και δεν το κανανε για να πλουτισουνε καποιοι!
JOHNNYDMAX θα ηθελα να μου πεις πως τα φτιαχνεις αθτεσ της 2 φατσες

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Πάντως επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός, και στο δικό μου μυαλό παίζει το σενάριο να ήξεραν κάτι οι Αμερικανοί, αλλά όχι τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί, (άλλοι μπορεί να ήξεραν και δεν τους ενημέρωσαν, π.χ. οι Ισραηλινοι, ) και εκ των υστέρων να το αξιοποίησαν για να μπούν στον πόλεμο, όπως έκαναν και με το Περλ Χάρμπορ....αυτό τουλάχιστον είναι αποδεδειγμένο.....
Δεν είχα την προθεση να πώ ότι και καλά το έστησαν όλο αυτό οι ίδιοι εναντίον των πολιτών τους, αλλά μπορεί αφού συνέβη να το εκμεταλλέυτηκαν....

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
εμενα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω πως υπηρχε τροπος να σταματησουνε της επιθεσεις και δεν το κανανε για να πλουτισουνε καποιοι!
JOHNNYDMAX θα ηθελα να μου πεις πως τα φτιαχνεις αθτεσ της 2 φατσες

Τι εννοέις;;
Τα smilies πιο πάνω;;;;
Αν εννοείς αυτό, όταν πας να δωσεις απάντηση σε ένα μήνυμα σε τόπικ, (το κουμπάκι που λέει ''απάντηση''και βρίσκεται κάτω-κάτω , μετα το τελευταιο πόστ... όχι το ''γρήγορη απάντηση'',  υπάρχουν και αυτές οι γελαστές φατσούλες...και κάνεις κλίκ....
Υπάρχουν και επιπλέον φάτσες εκεί που λέει ''περισσότερα''.....

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οντως το βιντεο με προβλημάτισε...

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Όντως πολύ δυνατό το λινκ, και προβληματίζει με αυτά που δείχνει...
αρχίζει να μου μοιάζει πιο πολύ με προσπάθεια να συγκαλύψουν ότι τους έπιασαν στον ύπνο, και δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή πριν το οποιοδήποτε βιαστικό σχόλιο ή/και συμπέρασμα.

Υπάρχει τρόπος να το σώσουμε και να το κρατήσουμε στο δίσκο?    :helpplea:    Πολύ θα το ήθελα!    :)

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή πριν το οποιοδήποτε βιαστικό σχόλιο ή/και συμπέρασμα.

Υπάρχει τρόπος να το σώσουμε και να το κρατήσουμε στο δίσκο?    :helpplea:     Πολύ θα το ήθελα!    :)
Εγώ δοκίμασα αλλά δεν κάνει τίποτα με δεξί κλίκ....
Βρήκες τίποτα άλλο;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.343
Πόντοι
10.413
στο δικό μου το PC τα σώζω σαν swf....
αφήνεις να τρέξει και να φορτώσει η σελίδα το βίντεο και μετά πας μέσα από τον Windows explorer στο :

C:cheesy:ocuments and Settings"your username"Local SettingsTemporary Internet Files

αφού το σώσεις π.χ. στο desktop, μπορείς μετά να το παίζεις κάνοντάς το drag & drop στον Internet Explorer.....
υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά αυτός νομίζω είναι αρκετά εύκολος....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
να το κοψουνε δεν υπαρχει περιπτωση , υπαρχει στο νετ εδω και 6 μηνες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Ο φίλος thinaliss μου έδειξε το δρόμο.

Χρησιμoποιώ Firefox 2.0. Αφού φορτώσει το βίντεο πάω πάνω αριστερά File>Save Page As>  ό, τι μου βγάλει και το σώζει κατευθείαν στο Desktop. Με διπλό κλικ στο εικονίδιο παίζει κανονικότατα. Ο όγκος είναι 3+ Μb.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Alfa , εχω ΙΕ 7 . Κάνω save as απο την επιλογή page, και μου σώζει ένα αρχείο με το σήμα του explorer στην επιφάνεια εργασίας, αλλα όταν πάω να το ανόιξω μου βγάζει ''the adress is not valid''

Έχεις καμιά ιδέα;;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Η ολη υποθεση παντως ερχεται σε συνεχεια με το οτι οι αμερικανοι γνωριζαν για το perl harbor και οτι ποτε δεν πατησαν στη Σεληνη ,αλλα το γυρισαν σε studio του hollywood...
:dancing: :dancing: :dancing: :jerking:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Alfa , εχω ΙΕ 7 . Κάνω save as απο την επιλογή page, και μου σώζει ένα αρχείο με το σήμα του explorer στην επιφάνεια εργασίας, αλλα όταν πάω να το ανόιξω μου βγάζει ''the adress is not valid''

Έχεις καμιά ιδέα;;

Φίλε , έχω ΙΕ6, για ΙΕ7 μου ζητάει να πιστοποιήσω τα γουίντοους. Το χρησιμοποιώ σπανιότατα, μόνο όταν δεν δουλεύει το σάιτ με αλεπουσίτσα ή όπερα.

Επισκέπτης
απλα πραγματα τα αμερικανακια δουλεψαν ολλο τον κοσμο χοντρα ειχαν αναγκη απο αυτους τους πολεμους γιατι αν δεν τους εκαναν τωρα με το δολαριο τους το μονο που θα κανανε θα ειτανε για να φτιαχνουν βαρκουλες και να τις ριχνουν μεσα στις λιμνουλες της ντισνευλαντ.
και καπου ας δουμε και το δικο μας το ευρω που το μονο που εφερε μετα τα χρυσα κουταλοπηρουνα της ΕΕ την ακριβεια μηπως η κατασκευη του ργινε ειδικα για να εξηπηρετησει τα αμερικανακια?
δεν σας προβληματιζει η μη αποδοχη του απο τα συνετερακια τους τους αδελφοεγγλεζους? γιατι δεν το υιοθετησαν αυτοι? μη μου πειτε μη χασουν την επιδοτηση της ελισαβετ για το ποιος θα κανει το κολωπαιδο πρωτος!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε , έχω ΙΕ6, για ΙΕ7 μου ζητάει να πιστοποιήσω τα γουίντοους. Το χρησιμοποιώ σπανιότατα, μόνο όταν δεν δουλεύει το σάιτ με αλεπουσίτσα ή όπερα.

Εγώ τον έβαλα γιατί δεν είχα πρόβλημα και είχα πιστοποιημένα windows και έτσι προχώρησα στην εγκατάσταση....έχει μερικά καλά, όπως πλοήγηση με ετικέτες (μπορείς να είσαι ταυτόχρονα μέσα σε διάφορα σάιτ , ανοίγοντας μια καινούργια ετικέττα), αλλά δεν μπορώ να σώσω το αρχείο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom