yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 3.346
Μετα το γαμο αυτα.Χαίρεται αυτό το Χρυσό σώμα κανένας η το φάγανε οι νυχτερίδες και οι αράχνες το κορίτσι;
Μετα το γαμο αυτα.Χαίρεται αυτό το Χρυσό σώμα κανένας η το φάγανε οι νυχτερίδες και οι αράχνες το κορίτσι;
Υποψήφιος υπάρχει η μόλις τελειώσει η σαιζόν του κοριτσιού θα αρχίσει το ψάξιμο;Μετα το γαμο αυτα.
Αχλαδοκώλα ρε φίλε. Χάλια ειναι.Χαίρεται αυτό το Χρυσό σώμα κανένας η το φάγανε οι νυχτερίδες και οι αράχνες το κορίτσι;
Αυτό ίσχυε προ διετίας περίπου...είχε κυκλοφορήσει ότι χωρίσανε....τους φάγανε οι δρόμοι....ως λάτρης των κωλων με φτιάχνει τρελά η Αννούλα χωρίς βεβαίως να με αφήνει ασυγκίνητο και η μπρος όψη της.Αχλαδοκώλα ρε φίλε. Χάλια ειναι.
Νομιζω τα χει με γάλλο φραγκατο και προετοιμαζεται σαν ανθρωπος στη γαλλια γιατι στην ελλαδα την ειχαν χεσμένη οι κυβερνήσεις μας
Ε μπροστα, πολυ καλή.Αυτό ίσχυε προ διετίας περίπου...είχε κυκλοφορήσει ότι χωρίσανε....τους φάγανε οι δρόμοι....ως λάτρης των κωλων με φτιάχνει τρελά η Αννούλα χωρίς βεβαίως να με αφήνει ασυγκίνητο και η μπρος όψη της.
Έχω τις ευλογίες σου;Ε μπροστα, πολυ καλή.
Ειπαμε καλη,Έχω τις ευλογίες σου;
Μάλλον την γουστάρω πιο πολύ από εσένα...Ειπαμε καλη,
Μην παιρνεις θαρρος
Είπαμε, καλήΜάλλον την γουστάρω πιο πολύ από εσένα...
Αμα ησουν στη θεση μου που την ειδα απο κοντα πριν χρονια..θα την γουσταρες πιο πολυ.Μάλλον την γουστάρω πιο πολύ από εσένα...
Σιγά την γυναίκα εμένα μου την δίνουν αυτά τα γυαλιά που φοράει λες και είναι ο μονόφθαλμος πειρατής.Γυναικάρα, απ' όποια πλευρά κι αν τη δεις. Και πρόσωπο σέξι και αισθησιακό.
Εργαλείο για την δουλειά είναι...Σιγά την γυναίκα εμένα μου την δίνουν αυτά τα γυαλιά που φοράει λες και είναι ο μονόφθαλμος πειρατής.
Τι δουλειά κάνει ηλεκτροσυγκολητης;Εργαλείο για την δουλειά είναι...
Θα κάνει κάτι στο σπίτι.... Παντως ως διοπτρολαγνος δεν μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενικός μαζί της...Τι δουλειά κάνει ηλεκτροσυγκολητης;
Δυνατο πισω συστημα δε λεω...Για το αν θεωρώ ”άθλημα" τη σκοποβολή εντάξει θα νιαουρίσουν τα γατιά μου...
Από εκεί και πέρα, όπως σε όλες τις γυναίκες τα γούστα του καθενός γύπα διαφέρουν, τέλος πάντων ανεβάζω μια τυχαία φωτογραφία της όπου δείχνει την κωλάρα μπας και φέρει γούρι στη βασική μου ενασχόληση.