Frank White
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλο, καλο
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/08/25/korakaki.png[/img[/URL]]
[/quote]Ο μπουχέσας διπλα ποιος ειναι?
Με καυλωνουν οι νύχαρες τηςΗ Άννα Κορακάκη πάλι στη κορυφή! Χρυσή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
Συγχαρητήρια!
[instagram]https://www.instagram.com/p/BLRFyMfljRa/[/instagram]
Πρόκειται περί ψωνισμένης και ανόητης τελικά. Ένας αθλητής και ειδικά ολυμπιονίκης δεν επιτρέπεται να έχει τόσο διχαστικό λόγο, του τύπου "εμείς οι καλοί πατριώτες και όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι προδότης, οπότε μην μου δίνετε ούτε το χέρι", ούτε να παίρνει μέρος σε εθνικιστικές διενέξεις. Μια ακόμα ακόμα Ελλεεινίδα της πλάκας...
άμα δεν ήσουν αλβανό Σκοπιανός δε θα σε πείραζε runarΠρόκειται περί ψωνισμένης και ανόητης τελικά. Ένας αθλητής και ειδικά ολυμπιονίκης δεν επιτρέπεται να έχει τόσο διχαστικό λόγο, του τύπου "εμείς οι καλοί πατριώτες και όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι προδότης, οπότε μην μου δίνετε ούτε το χέρι", ούτε να παίρνει μέρος σε εθνικιστικές διενέξεις. Μια ακόμα ακόμα Ελλεεινίδα της πλάκας...
Συμφωνω.Πρόκειται περί ψωνισμένης και ανόητης τελικά. Ένας αθλητής και ειδικά ολυμπιονίκης δεν επιτρέπεται να έχει τόσο διχαστικό λόγο, του τύπου "εμείς οι καλοί πατριώτες και όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι προδότης, οπότε μην μου δίνετε ούτε το χέρι", ούτε να παίρνει μέρος σε εθνικιστικές διενέξεις. Μια ακόμα ακόμα Ελλεεινίδα της πλάκας...
Χρυσή παγκοσμια στο αεροβολο πιστολι στα δεκα μετρα η αννουλα. Και επεται συνεχεια και στα 25 μετρα.
Κατα τ αλλα εβαψε καστανα τα μαλλια (χάλια) και μεγάλωσαν τα μπουτια της και ο κώλος της
τυπε βραδυνη βολη φανταζομαι :S :S :S λες να γινεται και με 9 σφαιρες το 10/10 :S :S :Sαπο τα 10 μετρα και εγω γινομαι παγκοσμιος...
την παω μια κοντρα αμα θελει, φανταρος οταν ημουνα πετυχαινα με g3 10/10 στα 400 μετρα τι να πει και η κορακακη ??
τυπε βραδυνη βολη φανταζομαι :S :S :S λες να γινεται και με 9 σφαιρες το 10/10 :S :S :S
Μπραβο στην Αννα, δειχνει ότι είναι πραγματικη προταθλητρια .Και καλα κανει και εχει αποψη και δεν παιζει το παιχνιδι του πολιτικαντη .(και γι αυτό βεβαια τα ΜΜΕ την προβαλλουν οσο λιγοτερο μπορουν.Αυτο δεν το βλεπει κανεις??)
τυπε φανταζομαι τα καταφερνεις καλα και σε αλλους τυπους οχι μονο g3 ε :S :S :Sβραδινη εννοειται και με ομιχλη με βροχη παρεα
τυπε φανταζομαι τα καταφερνεις καλα και σε αλλους τυπους οχι μονο g3 ε :S :S :S
τυπε μονο αμα κανεις τρεινινγκ με τσακ νορις θα πας μπροστα :S :S :Sτυπε ξερω καλα απο οπλα, ειχα παει μισθοφορος στο κουρδισταν ... δυο-δυο τους ετρωγα τους ισλαμαμπαντ
θα την βαλει η φωφη στο επικρατειας, ψαγμενο αυτο που σου λεωΤύπε, με μέτρο τα τσίπουρα. :S
τη βάλει δεν τη βάλει στο επικρατείας, εγώ δε θα σταματήσω να ονειρεύομαι τρίο με αυτές τις δύο (κορακάκη και φωφάρα). Παραμένω εργάτης βαρέων βαρών όσα χρόνια κι αν περάσουν!θα την βαλει η φωφη στο επικρατειας, ψαγμενο αυτο που σου λεω
Άγρια γούστα βγάζεις!τη βάλει δεν τη βάλει στο επικρατείας, εγώ δε θα σταματήσω να ονειρεύομαι τρίο με αυτές τις δύο (κορακάκη και φωφάρα). Παραμένω εργάτης βαρέων βαρών όσα χρόνια κι αν περάσουν!