Νέα

Χρυσαυγή ...από Νομική Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε μπορεις να δωσεις περιγραφη της κοπελιας μπορει να την ξερω ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τι μαλακας εισαι φιλε.ζητας μεσω νετ πληροφοριες για καποιο ατομο ποιος ξερει γιατι.την ξερεις????κανεις μην του πει τιποτα ειναι ποινικο αδικημα. :jerking:
Μπήκες...εντυπωσιακά!!! :headbang1: :headbang1: :headbang1:Γιατί υπάρχει περίπτωση να του πεί κανείς κάτι? :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εγω θα του ελεγα....την ξερω πολυ καλα...ειναι γειτονισα μου...αλλα τωρα φοβηθηκα....δεν λεω...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
υπαρχουν και κατι  :jerking:  :jerking: μα πολυ  :jerking:  :jerking:
ρε αδελφε μου

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω θα του ελεγα....την ξερω πολυ καλα...ειναι γειτονισα μου...αλλα τωρα φοβηθηκα....δεν λεω...
Ρε Sanim πες του παιδιού...αυτός είναι ικανός να πάει μέχρι και FBI για να την βρεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εγω ξερω την Αυγη δεν ξερω εαν ειναι η ιδια ? της Νομικης και αυτη

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Κρυβε λογια....ειναι ποινικο αδικημα λεει ο αλλος....ρε τη χελωνα μουτην ειδε κανεις;

Επισκέπτης
Αφού πήρε πτυχίο πήγαινε στο δικηγορικό σύλλογο και ψάξε ....Το άλλο με τη φωτογραφία τι εννοείς ότι όσοι σπουδάσαμε έχουμε αρχείο φωτογραφιών των συναδέλφων φοιτητριών ???????
Μάσαγα μια τσίχλα χθες στην Ομόνοια και μου έπεσε ....μην την πατήσετε θα περάσω αύριο να την πάρω ....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ"  να συνεχίσετε..

Ρε φίλε τί περίμενες, με τέτοιο ερώτημα που έθεσες;Πιο πιθανό να σου απαντούσαν αν έψαχνες καμιά άσπρη μύγα :headbang1: :headbang1: :headbang1:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
εγω ξέρω μια κοπέλα που την λένε νομική και είναι από τη Χρυσαυγή. έχει και μια αδελφή που τη λενε Επιστήμη

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
O ρε μεγαλε μας εσκισες ............

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ανταλλαζω μπλανκο με κυλοτακι Μενεγακης
φιλε μου η πιο κορυφαια ατακα του forum! :grin: :grin: :grin: γενικα ομως εχω λιωσει με τις απαντησεις που εχουν δωθει! ρε μαν εγω την ηξερα αυτη την χρυσαυγη την ξεκωλιαζα μαλιστα για ενα διαστημα μεχρι που την πατησε αυτοκινητο! αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ :dancing: :dancing:

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Και όμως συναγωνιστές... Η Χρυσαυγή υπάρχει και σας διαβεβαιώ πως όποιος την έχει δει δεν την ξεχνάει ποτέ. ΄Χωρίς πλ΄κα, την ξέρω, είναι ανηψιά ενός φίλου μου.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, τελείωσε τη Νομική και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει το συμβολαιογραφικό γραφείο της μητέρας της, κάπου στην Πελοπόννησο.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
Και όμως συναγωνιστές... Η Χρυσαυγή υπάρχει και σας διαβεβαιώ πως όποιος την έχει δει δεν την ξεχνάει ποτέ. ΄Χωρίς πλ΄κα, την ξέρω, είναι ανηψιά ενός φίλου μου.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, τελείωσε τη Νομική και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει το συμβολαιογραφικό γραφείο της μητέρας της, κάπου στην Πελοπόννησο.

βουρ για Πελοποννησο τοτε!!!

facundo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επισης τα εχει με πρώην τερματοφυλακα του παναθηναικου,νυν του οφη, και δουλευει ή κανει πρακτικη σε δικηγορικο γραφείο του κωλονακιου
θελετε και αλλα;

edit AssFiller : τροποποίηση greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω θυμηθηκα την Χαραυγη με την Μαρια Αλιφερη (αληθεια τι κανει αυτη???? ειχε χτυπησει ασχημα παλια σε τρακαρισμα).

οχι ρε εφυγε και ο dimitristt οχι ρε φίλε παει και αυτος αποχωρησε χωρις μια ανακοινωση ενα τhread αφιερωμενο σε αυτον. Κριμα κριμα κριμα!!

Ασχετο αλλα αυτη που ψαχνουμε ειναι στο Κολονακι στην Πελοπονησσο ή στην Κρήτη??

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
πωλουνται περιλαιμια για καναρινια.δωρο 2 τευχοι της esspreso

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Βαζεις ονομα Χαραυγη και ορμας!!!!

Επειδη βγαινει μια μην το αλλαξα!!

μαγκια θα ηταν να ειναι η Χαραυγη δικαστικος επιμελητης. Σε συνδυασμο με "Μπαινεις φυλακη απο χρεη" Θα λέγαμε οτι οχι μονο δεν μπαινεις αλλα πηδας και την Χαραυγη οταν ερθει για κατασχεση!

edit Τελικα χρυσαυγη ψαχνουμε μπερδευτηκα

@ observer Χαιρομαι για την Αλιφερη την πήγα τοτε που εδινε συνεντευξη  καθιστη και ταλαιπωρημενη  λόγω του ατυχηματος αλλα ηταν χαμογελαστη οπως στη διαφημιση!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου η δικαιοσυνη ειναι τυφλη, σιγα μη βρει τιποτα!  :2funny:

Stories