hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αδελφε μπορεις να δωσεις περιγραφη της κοπελιας μπορει να την ξερω ?
Μπήκες...εντυπωσιακά!!! :headbang1: :headbang1: :headbang1:Γιατί υπάρχει περίπτωση να του πεί κανείς κάτι?τι μαλακας εισαι φιλε.ζητας μεσω νετ πληροφοριες για καποιο ατομο ποιος ξερει γιατι.την ξερεις????κανεις μην του πει τιποτα ειναι ποινικο αδικημα.
Ρε Sanim πες του παιδιού...αυτός είναι ικανός να πάει μέχρι και FBI για να την βρεί....Εγω θα του ελεγα....την ξερω πολυ καλα...ειναι γειτονισα μου...αλλα τωρα φοβηθηκα....δεν λεω...
Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ" να συνεχίσετε..
οχι ρε φιλε.Για μια μουναρα-φοιτητρια μιλαω που οταν την δεις θα πεις απο μεσα σου....ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ....
φιλε μου η πιο κορυφαια ατακα του forum! γενικα ομως εχω λιωσει με τις απαντησεις που εχουν δωθει! ρε μαν εγω την ηξερα αυτη την χρυσαυγη την ξεκωλιαζα μαλιστα για ενα διαστημα μεχρι που την πατησε αυτοκινητο! αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχανταλλαζω μπλανκο με κυλοτακι Μενεγακης
Και όμως συναγωνιστές... Η Χρυσαυγή υπάρχει και σας διαβεβαιώ πως όποιος την έχει δει δεν την ξεχνάει ποτέ. ΄Χωρίς πλ΄κα, την ξέρω, είναι ανηψιά ενός φίλου μου.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, τελείωσε τη Νομική και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει το συμβολαιογραφικό γραφείο της μητέρας της, κάπου στην Πελοπόννησο.