Νέα

Χρυσαυγή ...από Νομική Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Βεβαιως και την ξέρουμε τη χρυσαυγή...καθώς και τους φίλους της

:ak: :ak: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :knuppel:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
αγνοείται από το βράδυ της δευτέρας σκυλάκι ράτσας τσιουάουα στο άλσος βεϊκου! ακούει στο όνομα "πίτσα" και είναι πολύ υπάκουο... για οπιαδήποτε πληροφορία δίδεται αμοιβή!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μήπως σαν Θεσσαλονικοαρειανός έχω και εγώ κάποια τύχη για pm αγαπητέ Warhol?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ωχ Θεε μου....  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ"  να συνεχίσετε..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα... ειναι σωστο να υπαρχει τοπικ που να περιγραφει συγκεκριμενο ατομο που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας του ειδους αυτου... κ ΔΕΝ γραφει στο σαιτ κ μαλλον ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το σαιτ?

νικος δλδ εδω μεσα μπηκες για να την ανακαλυψεις? κ διερωτασαι μετα γιατι σε δουλευουνε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ"  να συνεχίσετε..
ρε φιλαρακι μερικοι κανουνε απλα χαβαλε...!!και συ ετσι οπως το εθεσες για αναρωτησου λιγο...!!!χρυσαυγη απο νομικη...!!
και τι να λεει..!!
ουτε πληροφοριες δινεις ουτε τιποτα..!!τι θες να μην σε παρουνε στο ψιλο μετα...????

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
φιλε για το ποιος τρομπαρει η οχι σκεψου λιγο  τι καθεσαι και γραφεις...εδω ειναι ενα site για μπουρδελοπληροφοριες και χαωαλε δεν νομιζω να ειμαστε η συντακτικη ομαδα της νικολουλη αλλα και αν ειμασταν θα θελαμε περισσοτερες πληροφοριες βρε αδελφε...αρα μην κρινεις για τις απαντησεις που πειρες διοτι οποσ λεει και το ρητο μαχαιρα εδοσες μαχαιρα θα λαβεις εε εδω ισχυει το ιδιο σε ενα remix ....ΜΑΛΑΚΙΑ ειπες ΜΑΛΑΚΙΑ  θα λαβεις
αυτα :rockon:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.937
Πόντοι
216
επ ευκαιριας μιας κ λεμε διαφορα εδω μεσα οποιος-α ξερει να ξεπερασε τα ψυχολογικα το σκυλακι του κωστετσου ας στειλει π.μ.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ναι παιδια απο εγγυρη πηγη το σκυλακι του βασιλειου δεν διατρεχει απολυτος κανενα κινδυνο.η υγεια του σταθεροποιηθηκε και μαλιστα τωρα μπορει να τρωει να τρεχει να χεζει και να κλανει κανονικα lol  :dancing:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συναγωνιστες βοηθειαααααααα.....εστειλα τη χελωνα μου για τσιγαρα και......χαθηκε!!!! 3 μερες τωρα.....περιοχη νομικης οποιος ξερει κατι ας βοηθησει....

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.937
Πόντοι
216
να σαι καλα φιλε πηδηκουλα...το φορυμ σε ευγνωμονει για την απαντηση...τωρα κι ο φιλος ισως εχει ελπιδες να βρει την χρυσαυγη του...

ισως καπνιζει βαρια τσιγαρα κ της ηρθε καπως.... :rockon:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ανταλλαζω μπλανκο με κυλοτακι Μενεγακης

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ακόμα να βρεθεί η Χρυσαυγή?Που είσαι Χρυασαυγήήήήήήή...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελεια η Χρυσαυγη...υποσχεται πολλα απο κοντα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ έστειλα mail στην Νικολούλη....είπε πως θα ασχοληθεί αύριο στα ''Παιχνίδια της Ζωής''...θα μπεί στο κόλπο και ο Ερυθρός Σταυρός...πρέπει να βοηθήσουμε παιδιά....

leo3o

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι μαλακας εισαι φιλε.ζητας μεσω νετ πληροφοριες για καποιο ατομο ποιος ξερει γιατι.την ξερεις????κανεις μην του πει τιποτα ειναι ποινικο αδικημα. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom