You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσαυγή ...από Νομική Αθηνών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
αγνοείται από το βράδυ της δευτέρας σκυλάκι ράτσας τσιουάουα στο άλσος βεϊκου! ακούει στο όνομα "πίτσα" και είναι πολύ υπάκουο... για οπιαδήποτε πληροφορία δίδεται αμοιβή!
Επισκέπτης
Μήπως σαν Θεσσαλονικοαρειανός έχω και εγώ κάποια τύχη για pm αγαπητέ Warhol?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
την ξερω τζορνταν !!σου στελνω πμ με το τηλεφωνο της και την διευθυνση της!χαχαχαχαχα
μπουχαχαχαχα
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ" να συνεχίσετε..
Ειρωνευτήτε,χλευάστε,κοροιδέψτε ό,τι άποψη,ερώτηση,γνώμη μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα..Απρόσωπο είναι και χωρίς κόστος.Πλάκα..ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..αλλά εγώ ψάχνω κάτι συγκεκριμένο..και 1-2 άτομα θα μπορούν να μου απαντήσουν.Οι υπόλοιποι .."ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ" να συνεχίσετε..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα... ειναι σωστο να υπαρχει τοπικ που να περιγραφει συγκεκριμενο ατομο που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας του ειδους αυτου... κ ΔΕΝ γραφει στο σαιτ κ μαλλον ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το σαιτ?
νικος δλδ εδω μεσα μπηκες για να την ανακαλυψεις? κ διερωτασαι μετα γιατι σε δουλευουνε...
νικος δλδ εδω μεσα μπηκες για να την ανακαλυψεις? κ διερωτασαι μετα γιατι σε δουλευουνε...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ρε φιλαρακι μερικοι κανουνε απλα χαβαλε...!!και συ ετσι οπως το εθεσες για αναρωτησου λιγο...!!!χρυσαυγη απο νομικη...!!Κάποιοι τρομπάρετε εδώ μέσα.Όχι μόνο χειρονακτικά αλλά και στο μυαλό.."Δικαιωμά σας"!!
και τι να λεει..!!
ουτε πληροφοριες δινεις ουτε τιποτα..!!τι θες να μην σε παρουνε στο ψιλο μετα...????
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
φιλε για το ποιος τρομπαρει η οχι σκεψου λιγο τι καθεσαι και γραφεις...εδω ειναι ενα site για μπουρδελοπληροφοριες και χαωαλε δεν νομιζω να ειμαστε η συντακτικη ομαδα της νικολουλη αλλα και αν ειμασταν θα θελαμε περισσοτερες πληροφοριες βρε αδελφε...αρα μην κρινεις για τις απαντησεις που πειρες διοτι οποσ λεει και το ρητο μαχαιρα εδοσες μαχαιρα θα λαβεις εε εδω ισχυει το ιδιο σε ενα remix ....ΜΑΛΑΚΙΑ ειπες ΜΑΛΑΚΙΑ θα λαβεις
αυτα
αυτα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ακόμα να βρεθεί η Χρυσαυγή?Που είσαι Χρυασαυγήήήήήήή......
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 924
- Πόντοι
- 96
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ έστειλα mail στην Νικολούλη....είπε πως θα ασχοληθεί αύριο στα ''Παιχνίδια της Ζωής''...θα μπεί στο κόλπο και ο Ερυθρός Σταυρός...πρέπει να βοηθήσουμε παιδιά....