Νέα

Χρυσαυγή ...από Νομική Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
εγω θυμηθηκα την Χαραυγη με την Μαρια Αλιφερη (αληθεια τι κανει αυτη???? ειχε χτυπησει ασχημα παλια σε τρακαρισμα).
------
είναι καλά  --- όσο  την βλέπω, ολα ΟΚ-  περνάει + ψωνίζει  ενίοτε  από ένα περίπτερο που ξέρω

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
Εγω ψαχνω μια πουτανιτσα που ειχα παρει στην Βερα Κρουζ και πριν λιγο καιρο εμαθα οτι παντρευτηκε ναυτικο και ηρθε στην Ελλαδα. Μενει καπου στους Αμπελοκηπους. Γυρω στο 1.60, σχιστα ματακια (μαμα κινεζα και μπαμπας πορτορικανος), μελαχρινη. Τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 35. Αν την παρει το ματι σας στειλε πμ

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.324
Πόντοι
456
Εγω ψαχνω μια πουτανιτσα που ειχα παρει στην Βερα Κρουζ και πριν λιγο καιρο εμαθα οτι παντρευτηκε ναυτικο και ηρθε στην Ελλαδα. Μενει καπου στους Αμπελοκηπους. Γυρω στο 1.60, σχιστα ματακια (μαμα κινεζα και μπαμπας πορτορικανος), μελαχρινη. Τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 35. Αν την παρει το ματι σας στειλε πμ

Φίλε είμαι ναυτικός και η γυναίκα μου είναι μισή Κινέζα μισή πορτορικανη, αμα σε πετύχω την έβαψες

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
Φίλε είμαι ναυτικός και η γυναίκα μου είναι μισή Κινέζα μισή πορτορικανη, αμα σε πετύχω την έβαψες
Ρε φιλε ηταν της δουλειας? Αν ναι τι να σου πω-ισως θα αξιζε το ξυλο αν βεβαια με αφηνες να της πω ένα γεια…. αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ

Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Like
129
Πόντοι
0
Καυλιάριδες καλημέρα σας.Θέτω ένα ερώτημα και οποίος μπορεί
απαντα.
Γνωριζει κανείς μια φοιτητρια νομικής Αθήνας με το όνομα Χρυσαυγή. Είναι 23-24,στο 1.65 μουνάρα με μεγάλα βυζιά και συνήθως διάβαζε στο αναγνωστήριο της Ιπποκράτους.Τώρα πρέπει να πήρε πτυχιο και έχει χαθεί.Οποιος ξέρει κατί,που μένει,ποιος την πηδά,καμιά φοτο της ασ μου στείλει ενα pm.
Thanks!
Την ξέρω ναι κατάλαβα ποια λεσ όνομα και πράγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom