Νέα

Chrysargos - o μύθος καταρρέει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρειτε οτι ο βομβαρδισμος ψηφοφοριων απο τον Chrys:

• Βοηθαει στην συντηρηση του μυθου του

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Τον απομυθοποιει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κουραζει

• Ποιος ειναι παλι αυτος;;;

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Ban ασυζητητι!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Που πατε κυριε Χρυσαργε;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, αρκετά δεν ασχοληθήκατε? Από τα θρεντ που βγήκαν σήμερα , τα μισά ασχολούνται με τον χρύσαργο.. Ήλεος πια!

Δουλειές δεν έχουμε?

Αφήστε το να πάει στον διάολο...

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αρκετά δεν ασχοληθήκατε? Από τα θρεντ που βγήκαν σήμερα , τα μισά ασχολούνται με τον χρύσαργο.. Ήλεος πια!

Δουλειές δεν έχουμε?

Αφήστε το να πάει στον διάολο...

αυτο προσπαθουμε να κανουμε!!! (μη ζηλευεις!!!)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά τα post του είναι ψαγμένα!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φαίνεται άτομο διαβασμένο που έχει ζήσει τη ζώη απ'όλες τις απόψεις.Τα post του έχουν ένα υψηλό standard και δεν γίνονται κατανοητά παρά μόνον από τους ανθρώπους που έχουν βρεί την απάντηση στα ΜΕΓΑΛΑ ερωτήματα της ζωής:

Αφού το κολύμπι αδυνατίζει γιατί οι φάλαινες είναι χοντρές? :helpplea:
Πόσες ώρες την ημέρα κάνει σεξ η στρουμφίτα για να ικανοποιήσει όλα τα στρουμφ? :2funny:
Πια είναι η ταχύτητα με την οποία απλώνεται το σκοτάδι? :boobies:
Γιατί στα αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα? :jerking: :jerking:
Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς κελσίου και αύριο θα έχει 2 φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο? :headbang:
Αφού η logo κολάει παντού γιατί δεν κολάει και μέσα στο σωληνάριο?  :uglystupid: :uglystupid: κτλ.

Γι' αυτό λοιπόν όσοι δεν κατανοείτε τα post μην αισθάνεστε άσχημα απλώς αρχίστε την αναζήτηση των απαντήσεων όλων των μεγάλων ερωτημάτων. :tickedoff: :tickedoff:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
εl glorioso !! el luminoso !! el grande chrysargos !!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ʼρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ʼγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheuleni s (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκα ν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμ ένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε.. .
made by chrysargos

Και που να κόψει και το αυτοτσιμπούκι!!!!!!!!!!!

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ʼρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ʼγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheuleni s (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκα ν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμ ένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε.. .
made by chrysargos

Και που να κόψει και το αυτοτσιμπούκι!!!!!!!!!!!

ο χρυσαργος σε δραση!!!!

Συνημμένα

• self-fellatio.jpg
    self-fellatio.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 53

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φαίνεται άτομο διαβασμένο που έχει ζήσει τη ζώη απ'όλες τις απόψεις.Τα post του έχουν ένα υψηλό standard και δεν γίνονται κατανοητά παρά μόνον από τους ανθρώπους που έχουν βρεί την απάντηση στα ΜΕΓΑΛΑ ερωτήματα της ζωής:

Αφού το κολύμπι αδυνατίζει γιατί οι φάλαινες είναι χοντρές? :helpplea:
Πόσες ώρες την ημέρα κάνει σεξ η στρουμφίτα για να ικανοποιήσει όλα τα στρουμφ? :2funny:
Πια είναι η ταχύτητα με την οποία απλώνεται το σκοτάδι? :boobies:
Γιατί στα αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα? :jerking: :jerking:
Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς κελσίου και αύριο θα έχει 2 φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο? :headbang:
Αφού η logo κολάει παντού γιατί δεν κολάει και μέσα στο σωληνάριο?  :uglystupid: :uglystupid: κτλ.

Γι' αυτό λοιπόν όσοι δεν κατανοείτε τα post μην αισθάνεστε άσχημα απλώς αρχίστε την αναζήτηση των απαντήσεων όλων των μεγάλων ερωτημάτων. :tickedoff: :tickedoff:

Ξεχνάς το πιό μεγάλο ερώτημα!!!!

"Το σπέρμα, με τι ταχύτητα εκτινάσεταί;;;"

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αυτο το αλυτο προβλημα στην φυσικη των ρευστων, καλειται να λυσει ο τιμημενος Χρυσαργος

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επίσης πρέπει να απαντήσει στο φιλοσοφικό ερώτημα που ταλανίζει γενεές επιστημόνων,φυσικών , αστροφυσικών,διαστροφολόγων, του κ.μπούς και του κ.μπλέρ και είναι το εξής δυσνόητο και μη κατανοητό απο εμάς τους κοινούς θνητούς.......ήτο ομοφυλόφιλος ο χαμουραμπί?...... :uglystupid:

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Δρ. Χρύσαργε, έχω βγάλει κριθαράκι στο ένα μάτι.
Αν αυτοτσιμπουκοθώ και στο τέλος αντί να καταπιώ το ζουμί μου, χύσω στο μάτι με το κριθαράκι, θα γιατρευτώ ή το κριθαράκι θα μεταλαχθεί σε γλαύκωμα ???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν αυτοτσιμπουκοθώ και στο τέλος αντί να καταπιώ το ζουμί μου, χύσω στο μάτι με το κριθαράκι, θα γιατρευτώ ή το κριθαράκι θα μεταλαχθεί σε γλαύκωμα ???

..πω πωωωω.... τα καταφερε ο χρυσαργος....!!!!

Επισκέπτης
αγαπητε χρυσαργε εχω μια φιλη που θελει να σε γνωρισει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μονο το καταφερε ρε giorgopapa?εχει κλωνοποιησει τους μισους εδω μεσα σε χρυσαργακοπουλα........και που σαι ακομη....

Επισκέπτης
το ονειρο του χρυσοργου

Συνημμένα

• to oneiro to xryargoy.jpg
    to oneiro to xryargoy.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 48

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ΜΗΝ βλασφημειτε τον Μεγα Διδασκαλο !!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom