You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chrysargos - o μύθος καταρρέει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Τα παντα για τον Χρυσαργο(Chrysargos) & απο το εγκυρο Google. Εδω: & εδω:
Ρε παιδιά, αρκετά δεν ασχοληθήκατε? Από τα θρεντ που βγήκαν σήμερα , τα μισά ασχολούνται με τον χρύσαργο.. Ήλεος πια!
Δουλειές δεν έχουμε?
Αφήστε το να πάει στον διάολο...
αυτο προσπαθουμε να κανουμε!!! (μη ζηλευεις!!!)
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά τα post του είναι ψαγμένα!!
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φαίνεται άτομο διαβασμένο που έχει ζήσει τη ζώη απ'όλες τις απόψεις.Τα post του έχουν ένα υψηλό standard και δεν γίνονται κατανοητά παρά μόνον από τους ανθρώπους που έχουν βρεί την απάντηση στα ΜΕΓΑΛΑ ερωτήματα της ζωής:
Αφού το κολύμπι αδυνατίζει γιατί οι φάλαινες είναι χοντρές?
Πόσες ώρες την ημέρα κάνει σεξ η στρουμφίτα για να ικανοποιήσει όλα τα στρουμφ?
Πια είναι η ταχύτητα με την οποία απλώνεται το σκοτάδι?
Γιατί στα αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα?
Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς κελσίου και αύριο θα έχει 2 φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο?
Αφού η logo κολάει παντού γιατί δεν κολάει και μέσα στο σωληνάριο? κτλ.
Γι' αυτό λοιπόν όσοι δεν κατανοείτε τα post μην αισθάνεστε άσχημα απλώς αρχίστε την αναζήτηση των απαντήσεων όλων των μεγάλων ερωτημάτων.
Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς κελσίου και αύριο θα έχει 2 φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο?
Γι' αυτό λοιπόν όσοι δεν κατανοείτε τα post μην αισθάνεστε άσχημα απλώς αρχίστε την αναζήτηση των απαντήσεων όλων των μεγάλων ερωτημάτων.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ʼρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ʼγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheuleni s (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκα ν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμ ένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε.. .
made by chrysargos
Και που να κόψει και το αυτοτσιμπούκι!!!!!!!!!!!
made by chrysargos
Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ʼρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ʼγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheuleni s (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκα ν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμ ένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε.. .
made by chrysargos
ο χρυσαργος σε δραση!!!!
Συνημμένα
Φαίνεται άτομο διαβασμένο που έχει ζήσει τη ζώη απ'όλες τις απόψεις.Τα post του έχουν ένα υψηλό standard και δεν γίνονται κατανοητά παρά μόνον από τους ανθρώπους που έχουν βρεί την απάντηση στα ΜΕΓΑΛΑ ερωτήματα της ζωής:
Ξεχνάς το πιό μεγάλο ερώτημα!!!!
"Το σπέρμα, με τι ταχύτητα εκτινάσεταί;;;"
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
επίσης πρέπει να απαντήσει στο φιλοσοφικό ερώτημα που ταλανίζει γενεές επιστημόνων,φυσικών , αστροφυσικών,διαστροφολόγων, του κ.μπούς και του κ.μπλέρ και είναι το εξής δυσνόητο και μη κατανοητό απο εμάς τους κοινούς θνητούς.......ήτο ομοφυλόφιλος ο χαμουραμπί?......
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Δρ. Χρύσαργε, έχω βγάλει κριθαράκι στο ένα μάτι.
Αν αυτοτσιμπουκοθώ και στο τέλος αντί να καταπιώ το ζουμί μου, χύσω στο μάτι με το κριθαράκι, θα γιατρευτώ ή το κριθαράκι θα μεταλαχθεί σε γλαύκωμα ???
..πω πωωωω.... τα καταφερε ο χρυσαργος....!!!!
Αφιερωμένο το βιντεάκι στον chrysargos.
[URL unfurl="true"]http://content.nejm.org/content/vol354/issue13/images/data/e12/DC1/NEJM_Brown_e12v1.swf[/url]
ʼμα δεις τίποτα τέτοια στο πρωινό σου συνεχίζεις άφοβα.
Είναι τελείως ά-κακα.
[URL unfurl="true"]http://content.nejm.org/content/vol354/issue13/images/data/e12/DC1/NEJM_Brown_e12v1.swf[/url]
ʼμα δεις τίποτα τέτοια στο πρωινό σου συνεχίζεις άφοβα.
Είναι τελείως ά-κακα.
Επισκέπτης
αγαπητε χρυσαργε εχω μια φιλη που θελει να σε γνωρισει
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Δρ. Χρύσαργε, έχω βγάλει κριθαράκι στο ένα μάτι.
Αν αυτοτσιμπουκοθώ και στο τέλος αντί να καταπιώ το ζουμί μου, χύσω στο μάτι με το κριθαράκι, θα γιατρευτώ ή το κριθαράκι θα μεταλαχθεί σε γλαύκωμα ???
μονο το καταφερε ρε giorgopapa?εχει κλωνοποιησει τους μισους εδω μεσα σε χρυσαργακοπουλα........και που σαι ακομη....
Επισκέπτης
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 62