τυπε έχεις πάρει? Τώρα που πήγε golden έχει και άλλες υπηρεσίες που δεν είχε στο diva έχει ψωνίσει κάνεις από golden ?Ρε τζιμυ αφου στο γαμησι ειναι φυτο μονο παιζεις με τα βυζομπαλα και το κωλαρακι
η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΥΤΟ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 974K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
τυπε έχεις πάρει? Τώρα που πήγε golden έχει και άλλες υπηρεσίες που δεν είχε στο diva έχει ψωνίσει κάνεις από golden ?
5 ΧΡΟΝΙΑ φιλε το και ταξιδια 3ημερα αλλα μονο για την φρεσκαδουρα και τα βυζομπαλα που εβαλε πριν ενα χρονο
τα χειλη αποτυχια πριν τουλαχιστον δεν το επαιζε και πρακτορειο το επαιρνα και μετα σπιτι
5 χρόνια? Εγώ θέλω να ψωνίσω ΤΡ από golden κ Επειδει έχει φτιάξει βυζαρες λέω να δοκιμάσω
ήταν και ποιο παλια σε γραφείο γτ δεν την είχα δει... Τι εννοείς πριν τουλάχιστον δεν το έπαιζε5 ΧΡΟΝΙΑ φιλε το και ταξιδια 3ημερα αλλα μονο για την φρεσκαδουρα και τα βυζομπαλα που εβαλε πριν ενα χρονο
τα χειλη αποτυχια πριν τουλαχιστον δεν το επαιζε και πρακτορειο το επαιρνα και μετα σπιτι
Επισκέπτης
Εισαι σοβαρος? Με 150plus ?
Υπαρχουν καλυτερες επιλογες τυπε
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
5 χρόνια? Εγώ θέλω να ψωνίσω ΤΡ από golden κ Επειδει έχει φτιάξει βυζαρες λέω να δοκιμάσω ήταν και ποιο παλια σε γραφείο γτ δεν την είχα δει... Τι εννοείς πριν τουλάχιστον δεν το έπαιζε
[/quot
οχι δεν ηταν σε γραφειο γνωριμια απο φατσοβιβλιο
Mr Dee
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
αυτη ειναι χαζουλα και κουτοπονηρη. πολυ μπλα μπλα στο απειρο και σε κοσμοθεωριες ... στο γαμησι δεν αξιζει ... εχει ωραιες τρυπες και στηθος ... αλλα πιπα αεροπιπα ... σε καποιες φασεις ανεβαζει λιγο ρυθμους ... αλλα γαμησι επιπεδου μεταξουργειου ειναι ... καλη φαση ειναι να την βγαλεις καμια βολτα και μετα ενα πηδημα για ξελαφρωμα χωρις να περιμενεις και πολλα ...
εν κατακλειδι ... κατ'ουσιαν δεν αξιζει !
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
αυτη ειναι χαζουλα και κουτοπονηρη. πολυ μπλα μπλα στο απειρο και σε κοσμοθεωριες ... στο γαμησι δεν αξιζει ... εχει ωραιες τρυπες και στηθος ... αλλα πιπα αεροπιπα ... σε καποιες φασεις ανεβαζει λιγο ρυθμους ... αλλα γαμησι επιπεδου μεταξουργειου ειναι ... καλη φαση ειναι να την βγαλεις καμια βολτα και μετα ενα πηδημα για ξελαφρωμα χωρις να περιμενεις και πολλα ...
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.584
- Πόντοι
- 266
Παντός ο Τζιωρτζιο την έσκισε!!!
την ξεμουνιασε αλλά η τσόντα είναι πολύ παλια. τώρα είναι καλύτερη πιστεύω θα τον τρωει καλυτεραΠαντός ο Τζιωρτζιο την έσκισε!!!
την ανεση δεν την εχω εγω Προσωπικά αλλά θέλω να την.σκισωοποιος δεν εχει την ανεση να ξοδεψει αυτα που ζητα ... πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα την βρισκουμε με κανα 15αρι στο μεταξι .
Επισκέπτης
Παντός ο Τζιωρτζιο την έσκισε!!!
σαπίλα
πολύ παλιό το βίντεο ρε παιδιά ας κάνει τίποτα καινούριοσαπίλα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.798
- Πόντοι
- 41.129
πολύ παλιό το βίντεο ρε παιδιά ας κάνει τίποτα καινούριο
τυπε αμα γυρισει καινουρια τσοντα με τοσο ντορο και τοση μεγαλη επιτυχια που θα εχει θα την παει 600 ευρω τη βιζιτα..
καλα ειναι στα 160 τωρα,ουτε του παπα
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
τυπε αμα γυρισει καινουρια τσοντα με τοσο ντορο και τοση μεγαλη επιτυχια που θα εχει θα την παει 600 ευρω τη βιζιτα..
Ουτε 100 ρε τζιμυ αφου δεν ξερει η δεν θελει να γαμηθει σκετο κομοδινο απλα το παιρνεις για ζουληγμα
και μαλα .... συνεφο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.798
- Πόντοι
- 41.129
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
χαχαχα και δεν γαμας στο μεταξι και φας και πιεις και κατι και σου μεινουν και ρεστα τα 140?
Διαγραμμένο μέλος 177820
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.238
Η αδερφή της παίζει πουθενά;
Κι εγω τη θελω αυτη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις