n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ιστοριες για αγριους γιατρε...αστα να πανε μας πηρε το συστημα απο κατω :SΆστα να πάνε γιατρέ μου...Που χάθηκες εσυ;
ιστοριες για αγριους γιατρε...αστα να πανε μας πηρε το συστημα απο κατω :SΆστα να πάνε γιατρέ μου...Που χάθηκες εσυ;
ιστοριες για αγριους γιατρε...αστα να πανε μας πηρε το συστημα απο κατω :S
φιλε και εγω για να πηδηξω ξερεις τι ωραια λογια εχω πει σε χοντρες και ηλικιωμενες?6500 περιπου οι ακολουθοι στο φατσοβιβλιο 2500 φιλοι .....καθε φορα που ανεβαζει φωτο βλεπω σχολια εξαιρετικα και μονο εδω διαβαζω σχολια οχι και τοσο κολακευτικα.....προσωπικα το κοριτσι ειναι χρυση μετριοτητα....απλα μου κανει εντυπωση γι αυτο το σχολιαζω.....προφανως εδω οι περισοτεροι χωρις να δινουν λεφτα μονο με την μαγκια τους γαμανε ωραιοτερα γκομενακια....
με καλυψες.....φιλε και εγω για να πηδηξω ξερεις τι ωραια λογια εχω πει σε χοντρες και ηλικιωμενες?
στο μπου που δεν υπαρχουν υστεροβουλιες λεγονται οι αληθειες.
ειναι ομορφη? ΟΧΙ
ειναι γαμευσιμη? ΝΑΙ
αρα στα φβ της λεω οτι ειναι ομορφη
εδω λεω την αληθεια
Με εκανες να παω στην πισω σελιδα να βεβαιωθω κοιτωντας τις φωτο.ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!!!!!!!!6500 περιπου οι ακολουθοι στο φατσοβιβλιο 2500 φιλοι .....καθε φορα που ανεβαζει φωτο βλεπω σχολια εξαιρετικα και μονο εδω διαβαζω σχολια οχι και τοσο κολακευτικα.....προσωπικα το κοριτσι ειναι χρυση μετριοτητα....απλα μου κανει εντυπωση γι αυτο το σχολιαζω.....προφανως εδω οι περισοτεροι χωρις να δινουν λεφτα μονο με την μαγκια τους γαμανε ωραιοτερα γκομενακια....
πηγαινω με γυναικες ρε φιλε.......ειπα οτι ειναι μετριοτητα.......προφανως παντως οι συνολικα 8000 φιλοι και ακολουθοι εχουν διαφορετικη αποψη απο την δικη σου.....γουστα ειναι αυτα δεν θα μαλωσουμε για μια κοπελα που απλα δεν γνωριζω...Με εκανες να παω στην πισω σελιδα να βεβαιωθω κοιτωντας τις φωτο.ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!!!!!!!!
Αν το ονομα σου ειναι και ενδεικτικό του γουστου σου τοτε εχεις δικιο.Αλλιως η γυναικα ειναι για να την βαλεις στα συνορα για να φοβιζει τους λαθρομεταναστες!!!!
Αισχος ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πηγαινω με γυναικες ρε φιλε.......ειπα οτι ειναι μετριοτητα.......προφανως παντως οι συνολικα 8000 φιλοι και ακολουθοι εχουν διαφορετικη αποψη απο την δικη σου.....γουστα ειναι αυτα δεν θα μαλωσουμε για μια κοπελα που απλα δεν γνωριζω...
αμα τα καταπινει και δινει κωλο και εγω σε ολα 10 τις βαζω εκτος απο την εμφανισητην φανταζομαι να σαλοναρει σε καποιο μπουρδελο στη φυλης και να καιει καρδιες.... και με κριτικες 10ρια
γιατι ρε φιλε ειμαι ανωμαλος;;;;;;; :S :S :S :S :S :S
εισαι ανωμαλος :S
Ευτυχως που δεν παρεξηγηθηκες γιατι μου βγηκε καπως ασχημο το ποστ.Σορρυ.πηγαινω με γυναικες ρε φιλε.......ειπα οτι ειναι μετριοτητα.......προφανως παντως οι συνολικα 8000 φιλοι και ακολουθοι εχουν διαφορετικη αποψη απο την δικη σου.....γουστα ειναι αυτα δεν θα μαλωσουμε για μια κοπελα που απλα δεν γνωριζω...
τι να παρεξηγειθω ρε φιλαρακι;;;;;συζητηση κανουμε....εγω παντως δεν μπορω να κανω κοπλιμεντα αν πραγματικα δεν μου αρεσει κατι...δεν θα παω με μια γκομενα η τρανς αν δεν γουσταρω....δεν θελω να ξυπναω το πρωι και να τρομαζω με αυτο που θα ειναι διπλα μουΕυτυχως που δεν παρεξηγηθηκες γιατι μου βγηκε καπως ασχημο το ποστ.Σορρυ.
Προσωπικα μιλωντας παντα ουτε μετριοτητα δεν ειναι,ασκημη είναι,χτυπαει καλικατζαρους στα ισια!!!!!
σε αυτες δεν δειχνει και τοσο εκτρωμα, μην πω σεξυ δειχνει. ειναι η μυτη που την χαλαει σε πολες φωτο και η ελλειψη 5-10κιλων