Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
η γκόμενα είναι τόσο ασχημο σκυλομούρα που θες να της γαμήσεις τα πάντα! Σηκώνει ανώμαλα γαμήσια!
η γκόμενα είναι τόσο ασχημο σκυλομούρα που θες να της γαμήσεις τα πάντα! Σηκώνει ανώμαλα γαμήσια!
στάνταρ κάνει μεροκάματα
και βεβαια θα κανει αλλα δεν το εχουμε μαθει ακομα ;)
η χρυσούλα call girl
εδώ είναι άλλες και άλλες
παραδεξου το τυπε μου ότι θα ηθελες να μουλιαζες το παπαρι σου στο ιδιο τζακουζακι με τη χρυσουλα...
συνδυάζει με επιτυχία ναυτιλιακά με modeling ρε μαλακες έλεος πόσα πλήρωσε ο manager για να γράψουν αυτές τις πίπες?
φημες λενε οτι η χρυσουλα εδωσε το κουλουρι της και εκανε γαργαρες το σπερμα του αρθρογραφου αλλα δεν τα πιστευω εγω αυτα
Εγω πάντως που έχω δει την τσόντα (είναι ευκολο να την κατεβάσετε απο το ιντερνετ σαν τορρεντ, ερασ.Νο29) φαίνεται να μην το κατέχει το άθλημα κ κώλο δεν έδωσε!
Παρόλα αυτα, μετά από τόσο καιρό που έχει μεσολαβήσει (κανα 2 χρόνια) και από τις πούτσες που έχει φάει....μπορεί να έχει βελτιωθεί!
Επίσης νομίζω ότι η (ασχημη) φάτσα της βελτιώνετε με τον καιρό....γουρμάζει!
Η κωλάρα της είναι άνευ προηγουμένου και αν τον δίνει θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση...για 100 ευρώ!
Ε δωσε φωτο στ λαοεχω εγώ αλλα δεν σου στέλνω
βγαλτε τα καβλια σας και παιχτε τον !!!
Καυλακιβγαλτε τα καβλια σας και παιχτε τον !!!
www.imagebam.com/image/8f044d468239587] [/URL] www.imagebam.com/image/f1e6ce468239593] [/URL] www.imagebam.com/image/8f92ce468239605] [/URL] www.imagebam.com/image/34fa21468239621] [/URL] www.imagebam.com/image/d95a92468239636] [/URL] www.imagebam.com/image/2bc328468239642] [/URL]
Τη ρώτησα στο fb αν είναι αυτή που έχει παίξει και τσόντα και δε μου απάντησε! Ντροπαλό το μωρό...
και εγω την εχω ρωτησει ποσα θελει για να της γαμησω το κορμι και δε μου απανταει, ισως ντρεπεται ισως σκεφτεται το ποσο..