mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
μωρε μπας της τα χωσανε για να ομορφηνει...????
μα και παλι δουλεια δεν κανανε θαρρω....
μα και παλι δουλεια δεν κανανε θαρρω....
ποιος να θελει να κανει κακο στη χρύσα ? ποιον πειραξε ? δεν εχω ξανακουσει να χτυπανε στο δρομο μοντελο, ενταξει να θελουν να την γαμησουν φυσιολογικο...
Στην Ελλαδα οποιο μπαζο δειχνει κωλο και βυζι το θεοποιουμε. Ειναι αρχιμπαζο η ζηρα -το οποιο εννοειται και γαμαγα απαξιωτικα.
Ο μόνος λόγος να γαμήσεις αυτό το πράμα είναι επειδή υπάρχουν τύποι που θα'θελαν να το γαμήσουν και ξερογλύφονται με δαυτο. Μόνο γι'αυτό επειδή είναι δηλαδή "διάσημη" δεν μπορώ να βρώ κανένα άλλο λόγο, είναι η πρώτη ή η τελευταία ελληνίδα με μέτριο σώμα και μπαζόφατσα; Γιατί δηλαδή πρέπει να θέμε να την γαμήσουμε όπως και δήποτε δεν το καταλαβαίνω; ...
τυπε και την αννι την πορνοσταρ στη φωκαιας για αυτο την γαμανε, μη μου πεις οτι η αννι ειναι ομορφη..
πολυ πιο ωραια η αννι ... τουλαχιστον εγω τη πηδηξα χωρις να ξερω οτι ειχε παιξει στο σειρινα ... μετα το εμαθα
Πολύ διάβασμα.
Πολύ skinny
εχει σπασει το κοριτσι... ολη μερα στη σχολη να παρει το πτυχιο να γινει καπετανιος μετα το βραδι κλαμπ και μετα ξενοδοχειο για βιζιτα, που να προλαβει να φαει,μονο πουτσες τρωει αλλα ειναι απαχες.