Αυτό πρέπει να τρώει πολύ πούτσο κάθε μέρα και νύχτα.
Γι' αυτό φαίνεται κατσιασμένο.
Αυτό πρέπει να τρώει πολύ πούτσο κάθε μέρα και νύχτα.
Δλδ τωρα συγνωμη... αυτο που ποζάρουν σαν σίγμα τελικό (ς) υπαρχει αντρας που τον καυλωνει?
Απο κει κρινετε τον τουρλα κωλο εσεις;
εννοειται!ειναι αυτονοητο οτι 8α ξερει να σπαει τη μεση της η κα8ε γυναικα!δεν ειναι η τουρλα του κωλου,ειναι το σπασιμο της μεσηςΔλδ τωρα συγνωμη... αυτο που ποζάρουν σαν σίγμα τελικό (ς) υπαρχει αντρας που τον καυλωνει?
Απο κει κρινετε τον τουρλα κωλο εσεις;
εννοειται!ειναι αυτονοητο οτι 8α ξερει να σπαει τη μεση της η κα8ε γυναικα!δεν ειναι η τουρλα του κωλου,ειναι το σπασιμο της μεσης
κ αν σεβεσαι τον εαυτο ς ως αντρας καβλωνεις
Πες τα καλέ μου άνθρωπε. Η χαρά του ορθοπεδικού θα καταντήσει.
Τι να μας καυλώνει ρε τύπε, πλάκα κάνεις; Στην καλύτερη δείχνουν σαν να χέζονται και στην χειρότερη σαν να είναι ανάπηρες και προσπαθούν να σηκωθούν απ' το καροτσάκι.
τι να καυλωσεις με δαυτη που ειναι σαν αναποδο γαμωτο ρε φιλε;εννοειται!ειναι αυτονοητο οτι 8α ξερει να σπαει τη μεση της η κα8ε γυναικα!δεν ειναι η τουρλα του κωλου,ειναι το σπασιμο της μεσης
κ αν σεβεσαι τον εαυτο ς ως αντρας καβλωνεις
τι να καυλωσεις με δαυτη που ειναι σαν αναποδο γαμωτο ρε φιλε;
Αν σεβεσαι τον εαυτο σου σαν ανδρας την σπας στο ξυλο μπας και συνελθει!
Αμα εχεις παει και με καποτα χωρις πουτανα εχεις κανει τα παντα.Ούτε ακάποτη πίπα με καπότα δεν της τον έδινα.
το παρατηρήσεις και εσυΜε αυτά τα μποτάκια εχει φάει κόλλημα.. Γενικά, νομίζω πως υστερεί σε στυλιστική άποψη..
Στα σκατά και ζαχαρη να βαλεις θα παραμείνουν σκατά.Με αυτά τα μποτάκια εχει φάει κόλλημα.. Γενικά, νομίζω πως υστερεί σε στυλιστική άποψη..
1 μηνυμα ρε τυπε και αυτό ειναι χολή στο ζουζουνακι μας ;Η τυπισσα ειναι μαυρο χαλι..δεν τρωγεται με τπτ
1 μηνυμα ρε τυπε και αυτό ειναι χολή στο ζουζουνακι μας ;