12345qwert
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα....Ρε αλάνια,της έχω στείλει στο viber και δεν απαντάει ...Γιατί;;;Γνωρίζει κάποιος;;Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα και θα ήθελα να κλείσω ραντεβού με την κούκλα....
Ρε τώρα περίμενες το απόγευμα μετά της 5 στείλεΚαλημέρα....Ρε αλάνια,της έχω στείλει στο viber και δεν απαντάει ...Γιατί;;;Γνωρίζει κάποιος;;Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα και θα ήθελα να κλείσω ραντεβού με την κούκλα....
Όχι ρε συ....Έχω στείλει viber εδώ και μέρες ....Και δεν απάντησε καν...Ρε τώρα περίμενες το απόγευμα μετά της 5 στείλε
απ0 οτι ειδα αυτεσ τησ μερεσ ξεκινισε χτεσ προχτεσΌχι ρε συ....Έχω στείλει viber εδώ και μέρες ....Και δεν απάντησε καν...
Λογικά δεν θα εργάζεται για λίγες μέρες άμα δεν απαντάειΚαλημέρα....Ρε αλάνια,της έχω στείλει στο viber και δεν απαντάει ...Γιατί;;;Γνωρίζει κάποιος;;Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα και θα ήθελα να κλείσω ραντεβού με την κούκλα....
Δες άμα τα διαβαζειΌχι ρε συ....Έχω στείλει viber εδώ και μέρες ....Και δεν απάντησε καν...
Από πού είναι η φωτό:
Από το σπίτι της.Από πού είναι η φωτό:
Κανει μπαμ οτι ειναι σε ξενοδοχειο με πελατηΣΤηη δουλεια ειναι το κοριτσι μαλλον γι αυτο δεν απανταει lol![]()
"I’m where you can’t be" λέει το τσόκαρο απευθυνόμενη σε όλες τις βίζιτες της κατηγορίας της φαντάζομαι;;;Κανει μπαμ οτι ειναι σε ξενοδοχειο με πελατη
ΣΤηη δουλεια ειναι το κοριτσι μαλλον γι αυτο δεν απανταει lol![]()
Με 50€ της την βάζεις στον κωλο πάντωςΘέλει και σαμπάνια MOET ο κωλος της...
Κάνει και golden showerΜε 50€ της την βάζεις στον κωλο πάντως
Κάνει και golden shower